Hadi hepberaberrr :):):)

Bayramlarınız mübarek olsunnnn:):):):)

Malum bayramda çok dikkat edilememede tatlıları reddediyorum:) dün gece dondurma yedim ama... Bide pide yedim.. Ama eridiklerini düşünüyorum çünkü uyumadım mekik çektim onları yiyince sakız falan çiğnedim :)sakız iyi ya :) kayınvalide zor oluyor bide diyette olduğumu kimseye söylemiyorum biraz daha rahatım :) anneme gidince daha iyi olacak inşaallah orada yoğurt kürünede başlayacağım:)) burada tartı yok bir hafta sonra tartılabileceğim.. İnşaallah 69çıkarımmm

Diyet niyet kalmadı anacım.. Kayın valide o kadar doğal ve güzel şeyler yedirdi ki hadi diyetteyim de de kalk.. Şimdi kendi anneme gidiyorum.. Orada inşaallah tekrar başlayacağım.. Bi elbise giydim millet dört aylık hamile sandı beni arkadan zayıfmışım da önden göbek çıkıyor işte.. Neyse.. Yarın tekrar başlıyorum.. Çok ödem topladı vücudum ödem atıcı ot vs içilen birazda protein ağırlıklı besleneceğim..

Bugün sabah güzeldi bence:) sadece yumurtayı teke indirmem gerekli.. Yeşil çayı arttırmam lazım:) bugün bir öğün yoğurtla karışımı yedim yarın 3öğün yiyeceğim inşaallah.. Yarın kiraz sapı ve Mısır püskülü delmeyeceğim kendime ödem atsın diye.. Yürüyüş yapmadım belki şimdi çıkıp sahilde yürürüm:) yarın sabah kilo bildirimim var:) kesin aldım kilo.....

69.8 oldum:) yumurtayı bire indirdim artık.. Pilav makarna tatlı yok:)

Acı çehre tohumu kullanıyorum:) gurul gurul ötüyorum:) düşüncelerim çok pozitif bu sefer olacak galibe.. Zayıflayacağım 60olacağım inanıyorum:) bende yapabilirim.. Arada kaçamaklarım olabilir ama benim midem onu sindirir:) yapabilirim:)

Şimdi tartıldımm70.3geldimmm:):):amasa çok açım Kızlarrr iftarda semizotu yemeği ve yoğurt yiyeceğim:):):başka birşey yemicem inşaallah:):): sahurda 2haşlanmış yumurta ceviz kayısı zeytinleeerrrr ve peynir yemeği düşünüyorum:)

Bende varım canım kabul ederseniz diet yapıyorum ama çok az verebiliyorum doğum yapalu 4 ay oldu hap kullanıyorum acaba dk hapı kilomu yapıyor yada kilo vermemi engelliyor anlamadım:15:

Bende varım canım kabul ederseniz diet yapıyorum ama çok az verebiliyorum doğum yapalu 4 ay oldu hap kullanıyorum acaba dk hapı kilomu yapıyor yada kilo vermemi engelliyor anlamadım:15:

Hap sütüne zarar vermiyorum canım? Açıkcası ben hap kullanmıyorum tavsiyede etmem.. Ben doğal onlarla vs ler içip diyetine ekstra katıyorum.. Sadece hapla veya tohumla çayla zayıflatmaz kı... Senin kullandığın hap zayıflamak için değil galiba yanlış anladım başta sanırım.. Dk ne demek?

Hap sütüne zarar vermiyorum canım? Açıkcası ben hap kullanmıyorum tavsiyede etmem.. Ben doğal onlarla vs ler içip diyetine ekstra katıyorum.. Sadece hapla veya tohumla çayla zayıflatmaz kı... Senin kullandığın hap zayıflamak için değil galiba yanlış anladım başta sanırım.. Dk ne demek?
Doğu kontrol hapı demek istedim.. Canim kilo yapıyormus, sen kullanıyorsunuz doktor verirken şeker, çikolata yeme kilo yapar demişti canım bebeğime mama veriyorum 2 ay emzirdim senin bebegin varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğu kontrol hapı demek istedim.. Canim kilo yapıyormus, sen kullanıyorsunuz doktor verirken şeker, çikolata yeme kilo yapar demişti canım bebeğime mama veriyorum 2 ay emzirdim senin bebegin varmı?

Ne kadar kullanacaksın canım o hapı.. Hayır bebeğim yok :)

Ne kadar kullanacaksın canım o hapı.. Hayır bebeğim yok :)
Insallah bebeği Allah nasip eder canım yeni bir bebiş düşünce kadar kullanacak hayırlısı canim

13.takım cuma yarışına katıldım arkadaşlar:)
Hayirli olsun canım ben bu gidişle zayıflayamiyacagim:43: çok kaçamak yapıyorum :47: kilo vermeye uğraşırken kilo aliyorum:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Insallah bebeği Allah nasip eder canım yeni bir bebiş düşünce kadar kullanacak hayırlısı canim

Hayirli olsun canım ben bu gidişle zayıflayamiyacagim:43: çok kaçamak yapıyorum :47: kilo vermeye uğraşırken kilo aliyorum:17:

Kendini motive etmelisin ama :) sporunu çok yap :) kaçamaklarım azaltmalısın :) bebek yaramazsa :) onun peşinde koşmaktan zayıflatsın belkide :) şimdi kaç kilosuncanım?

Evime dönüyorum :):) annem yürüyüş bandını bana vereceğini söyledi :):) çok iyi olur yaa :) neyse kızlar sporumu aksatmıyorum vücudumun sıkılaştığını hissediyorum :) yediklerimden dikkat ediyorum elimden geldiği kadar :)

Evimdeyim şükür :) temizlik bitmiyor :) diyeti bozmadım :) daha sporumu yapmadım ama temizlik yapmaktan ona mecalim kalmayacak galiba :)

Menüm :)
Sabah 12.00 da
4ceviz (yarım)
2kuru kayısı
Yarım domates
Tereyağında kızarmış bir tane yumurta :)
9u bir yerde çay..birazda içine açlık otu koydum
Şimdi :)
Bulgur pilavı (acı) üstüne yoğurt
Akşam 8de de
Tavuk çorbası ve taze fasulye var :)

Canım sıkıldıkta ip atlıyorum :) çok zevkli:)
Akşam serinliğinde yürüyüşe çıkabilirim hurma almam lazım elma vs :)

Hurma yoğurt diyetinin ilk günü :)
Kilo : 68.7:)
Hayırlı uğurlu olsun bakalım gün gün yazacağım kilomu

-800 :)/)/)/):))/)/ evvet işte sonuç budur :)
Bugün pazar :) kahvaltımı ediyorum :) bügünlük diyete ara verdim :)

Ilk defa bu kadar taktım kiloya... Vermem lazım.. Karnım guruldamadan ağzıma sudan başka bir şey sokmuyorum.. Az az yiyorum ekmek tatlı pilav yok..daha neler yapmam lazım..çok mu sabırsızım :KK43: yavaş yavaş 3-4ayda 10kilo verilir nasılsa neden 2aya sıkıştırıp üzülüyorum..bilmiyorum..hırs yaptım galiba bayrama gittiğimde zayıfladığımı herkes görsün diye beni hamile sanmasınlar artık diye.... Oooof ... Neyse bugün normal bi pazar işte güzel bü kahvaltı ve akşama mangal var.. Bunlarda kilo yapmaz ya hurmamıza yarın devam edeceğim sonuçta 1 paket hurma kaldı...hurma bitince elmaya ağırlık vereceğim :) neyse... Görüşürüz...
Bu arada bana katılmak isteyen hiç yok gibi :(

Back
X