- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Tatlı yemek istiyorsanız activa yada hurma tavsiye ederim güzel etli hurmalar 1 tanesi bile yetiyorbende 2 yeşil 2 de form çay ve 2 lt su tükettim tatlı yememek için tutuyorum kendimi :)
Sütünüzün olması için dinlenmeli ve sebze yemelisiniz ablamdan biliyorum ben hamur işi bi faydası yokmuş kiBen de sütüm azaldı birkac gün dikkat ettim diye dayanamayip kurabiye yedim cok güzel vicdan azabından öluyorum :)
önümde kocaman eti puff poşeti vardı bir tane bile yemedim kendime inanıyorumİnşallah iradeniz bir ömür boyu sürer
onlarıda deneyeceğim annem traliçe tatlısı yapmış acayip güzel yapar malesef bir dilim yemiş bulundum :)Tatlı yemek istiyorsanız activa yada hurma tavsiye ederim güzel etli hurmalar 1 tanesi bile yetiyor
Harika bir yöntemm ve çok güzel kilo vermişsiniz ibşallah 5 kiloyu daha verebilirsiniz sadece diyetlemi o kadar kilo verdinizkizlar soyle bir motivasyon yontemi buldum canim cola istiyor diyelim severek aldigim bir kazak var bayagi dar onu giyiyorum cok cirkin duruyor cola icersem sonuc bu... sonra kafamda zayiflamis halimi canlandiriyorum o kaxak da cok guzel yakismis bana cola icmessem sonuc bu...birde kafadan kombin yapin super oluyor.
mutsuz yapilan alisverisleri hatirlayin.
NLP tekniyiymis bu ben bunun bilimsel bisey oldugunu bilmeden 15 kg vermistim simdi 5 kg fazlam var 56 kiloyum birde bebegim var 14 aylik
Harika bir yöntemm ve çok güzel kilo vermişsiniz ibşallah 5 kiloyu daha verebilirsiniz sadece diyetlemi o kadar kilo verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?