biz geldik kızımla :))
Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi.
bende Şubat 10 görünüyor bebeğimin gelişi.. ssabırsızlıkla ,heyecanla bekliyorum :))
bende çok kız bebek haber doğdum.inşl. canım sağlıcakla kucağımıza alalım da :) sen ne akdarlık gebesin?nisanda doğacağına göre 2.5-3 aylık sanırım.
arkadaşlar hepinize merhaba ben bir konuda çok kararsızım evleneli bir yıl oldu çocuk bir istiyorum bir istemiyorum bunun kararı nasıl anlaşılır nasıl tam anlamıyla emin olunulur sanırım kafamı kurcalayan daha atanmamış olmak ... Acaba sınava bir ayda iki ay kala mı gebe kalsam çok kararsızım lütfen yardım edin???:44:
Merhaba kızlar, ben de Nisan annesi olucam inşallah, bugün 8+6'dayız. Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Bende iştah şimdiden kıyamet gibi :) çok şükür mide bulantısı çekmiyorum, Allah yüzüme güldü. Ama mide yanması ve gazı çok var. Elma ve muz imdadıma yetişiyor. Geceleri burnum çoğunlukla tıkalı ve uykuya bayılıyorumsizlerde durumlar nasıl? Hepinize sağlık ve afiyet dolu bir hamilelik dönemi diliyorum...
Benim miniğimde yoldaa
İnşallah Mayısta bekliyoruz,19 u dedi doktor,süpriz yaparsada olur tabii
ayyyy tatlim hosgeldiniz bnde cok fena yiyorum cok acikiyorum ne olack bu halim ya :)
hosgeldinz meleginle sanki zamn gecmiyor nasil mide bulantin varmi tatlim[/QUOTEH
Hoşbulduk
Çok şükür hiç şikayetim yok..Sadece iştahım çok açıldıSabahları rüyadan sigara börekleri yiyerek uyanıyorum
Benim miniğimde yoldaa
İnşallah Mayısta bekliyoruz,19 u dedi doktor,süpriz yaparsada olur tabii
arkadaşlar hepinize merhaba ben bir konuda çok kararsızım evleneli bir yıl oldu çocuk bir istiyorum bir istemiyorum bunun kararı nasıl anlaşılır nasıl tam anlamıyla emin olunulur sanırım kafamı kurcalayan daha atanmamış olmak ... Acaba sınava bir ayda iki ay kala mı gebe kalsam çok kararsızım lütfen yardım edin???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?