hosgeldinz meleginle sanki zamn gecmiyor nasil mide bulantin varmi tatlim[/QUOTEH
Hoşbulduk
Çok şükür hiç şikayetim yok..Sadece iştahım çok açıldıSabahları rüyadan sigara börekleri yiyerek uyanıyorum
oyyy bizim bu halimiz ne olucak:) bn de cok korkyorum cok kilo almktan ya:)
Walla çok şükür kilo almadım hatta yarım kilo da vermişim. :)) sanırım bebişler bizi biraz yoruyor herseyhayalama asıl kilo alınan 2. Trimester'da kendimi hayal bile edemiyorum, duba olmaktan korkuyorum :/
Ben sürekli meraklar içindeyim kızlar yaabebişimin kalp atışlarını duymadan önce boş gebelikten, dış gebelikten tedirgin olurdum. Şimdi de burda başlıkları okurken 8-9 haftalık anne karnında ölen bebekler olduğunu duydum ve yine tedirginlik başladı. Doktor kontrolüne daha 15 gün var, ben nasıl bekliycem bu kadar (( çok mu kuruntuluyum ben :'(
Merhaba kızlar, ben de Nisan annesi olucam inşallah, bugün 8+6'dayız. Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Bende iştah şimdiden kıyamet gibi :) çok şükür mide bulantısı çekmiyorum, Allah yüzüme güldü. Ama mide yanması ve gazı çok var. Elma ve muz imdadıma yetişiyor. Geceleri burnum çoğunlukla tıkalı ve uykuya bayılıyorumsizlerde durumlar nasıl? Hepinize sağlık ve afiyet dolu bir hamilelik dönemi diliyorum...
Ben sürekli meraklar içindeyim kızlar yaabebişimin kalp atışlarını duymadan önce boş gebelikten, dış gebelikten tedirgin olurdum. Şimdi de burda başlıkları okurken 8-9 haftalık anne karnında ölen bebekler olduğunu duydum ve yine tedirginlik başladı. Doktor kontrolüne daha 15 gün var, ben nasıl bekliycem bu kadar (( çok mu kuruntuluyum ben :'(
canım bende 7 haftalığım ama bendede sadece aşırı uyku isteği ve burun boğaz tıkanması var. Ha bide aşırı sinirliyim. En ufak bişeyi cok büyütebiliyorum.[/QUO
cnm hosgeldin bnde surekli uyuyorum kusmam yok hemn hemn ayni zamnlar burdakiler bnde nisan ortasi mayis basi :) dogar bebegim insallh cnm
evet tatlım hemde aşırı derecede kuruntu yapmışsın. . Aklına öyle şeyler geldiğinde şöyle düşünmeni öneririm. . Herşey Yaradandan gelir verende o, alanda o.. sen sana düşen görevi yap gerisini o na bırak. Kaderde varsa önüne geçilmez.. Bol bol dua et bebişe kafanı rahat tut..Bebeğin de rahat olur
canım bende 7 haftalığım ama bendede sadece aşırı uyku isteği ve burun boğaz tıkanması var. Ha bide aşırı sinirliyim. En ufak bişeyi cok büyütebiliyorum.
ayy sorma tatlim bnde cok korkuyorum cabuk buyuseler en azindn oynadigini hissetsk rahat ederiz vallahi bn de 11 ekimdr gidicem bi gorsem melegimi rahat edecegim valla
Benimki de 10 Ekim canım yaa, gün sayıyorum o pıtırcık kalbini tekrar görüp dinlemek için.. Videoya çekmiştik, tekrar tekrar izleyip gözlerim yaşarıyor :)) bir de içimdeki hareketlerini hissetmeye başlasam, günde 10 kez ağlarım herhalde sevinçten
merhaba kızlar bende geldim bugün 9+2 nisan sonu benim doğumumda hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allah bakalm ne çıkıcak sürpriz yumurtadanayrıca benim göbeğim belirginleşmeye başladı bu kadar erken olabilirmi sizce?
aynen tatlim ya cok heyecn verici surekli birseyler almk istiyorum :) ahh cinsiyeti belli bi olsa:) bu sene kiz senesiymis :) bakalim burdaki arkadslarin neleri olucak :) heyecnli bkleyis
6. Aya kadar bir şey almamak gerek diyorlar ama ben de çok istiyorum tabikomik biliyorum ama Çin takvimine baktım, kız diyor boşluktan ve sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım sanırım.
Zaman çabuk geçse...şimdiden çocuk bakımıyla ilgili bi kitap yazabilirim
oyyy bizim bu halimiz ne olucak:) bn de cok korkyorum cok kilo almktan ya:)
Bende dönüp dönüp bakmıyorum değil kendime,şimdilik pantolonların kapanmayan düğmeleri dışında bi değişiklik yok, o da alt karındanTabi bi düzen ayarlayıp devam edersek çok kötü olacağını düşünmüyorum,inşallah
Ama yemeklerde ayrı bi güzel artık,tuzlular özellikle
Bende dönüp dönüp bakmıyorum değil kendime,şimdilik pantolonların kapanmayan düğmeleri dışında bi değişiklik yok, o da alt karındanTabi bi düzen ayarlayıp devam edersek çok kötü olacağını düşünmüyorum,inşallah
Ama yemeklerde ayrı bi güzel artık,tuzlular özellikle
ayyy canm bnm cok tuzlu yeme ödem yapar sisersin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?