hadi kizlar burada toplanalim 2014 kimler anne olucak birbirimize yardim edelim:)

Ben sürekli meraklar içindeyim kızlar yaa bebişimin kalp atışlarını duymadan önce boş gebelikten, dış gebelikten tedirgin olurdum. Şimdi de burda başlıkları okurken 8-9 haftalık anne karnında ölen bebekler olduğunu duydum ve yine tedirginlik başladı. Doktor kontrolüne daha 15 gün var, ben nasıl bekliycem bu kadar (( çok mu kuruntuluyum ben :'(

evet tatlım hemde aşırı derecede kuruntu yapmışsın. . Aklına öyle şeyler geldiğinde şöyle düşünmeni öneririm. . Herşey Yaradandan gelir verende o, alanda o.. sen sana düşen görevi yap gerisini o na bırak. Kaderde varsa önüne geçilmez.. Bol bol dua et bebişe kafanı rahat tut..Bebeğin de rahat olur

canım bende 7 haftalığım ama bendede sadece aşırı uyku isteği ve burun boğaz tıkanması var. Ha bide aşırı sinirliyim. En ufak bişeyi cok büyütebiliyorum.

ayy sorma tatlim bnde cok korkuyorum cabuk buyuseler en azindn oynadigini hissetsk rahat ederiz vallahi bn de 11 ekimdr gidicem bi gorsem melegimi rahat edecegim valla

Tatlım sağol, kafam çoğunlukla rahat çok şükür ama internet bazen beni çılgına çevirebiliyor. duaları bebiş bekleyen herkese ediyorum tabi.. Amenna, her şey Allah'tan..

canım bende 7 haftalığım ama bendede sadece aşırı uyku isteği ve burun boğaz tıkanması var. Ha bide aşırı sinirliyim. En ufak bişeyi cok büyütebiliyorum.

Eee, canım sinirlilik en doğal hakkımız, söke söke alırız biraz kapris yapamayacaksak hamileliğin ne özelliği kalır di mi ama?

ayy sorma tatlim bnde cok korkuyorum cabuk buyuseler en azindn oynadigini hissetsk rahat ederiz vallahi bn de 11 ekimdr gidicem bi gorsem melegimi rahat edecegim valla

Benimki de 10 Ekim canım yaa, gün sayıyorum o pıtırcık kalbini tekrar görüp dinlemek için.. Videoya çekmiştik, tekrar tekrar izleyip gözlerim yaşarıyor :)) bir de içimdeki hareketlerini hissetmeye başlasam, günde 10 kez ağlarım herhalde sevinçten

aynen tatlim ya cok heyecn verici surekli birseyler almk istiyorum :) ahh cinsiyeti belli bi olsa:) bu sene kiz senesiymis :) bakalim burdaki arkadslarin neleri olucak :) heyecnli bkleyis

merhaba kızlar bende geldim bugün 9+2 nisan sonu benim doğumumda hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allah bakalm ne çıkıcak sürpriz yumurtadan ayrıca benim göbeğim belirginleşmeye başladı bu kadar erken olabilirmi sizce?

sekerim hosgeldin cnm bakalim senmi bnmi dogurcam ilk bnde 9+4 bnm de karnim belirginlesti :) cok yedigimden galiba :)

aynen tatlim ya cok heyecn verici surekli birseyler almk istiyorum :) ahh cinsiyeti belli bi olsa:) bu sene kiz senesiymis :) bakalim burdaki arkadslarin neleri olucak :) heyecnli bkleyis

6. Aya kadar bir şey almamak gerek diyorlar ama ben de çok istiyorum tabi komik biliyorum ama Çin takvimine baktım, kız diyor boşluktan ve sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım sanırım.
Zaman çabuk geçse...şimdiden çocuk bakımıyla ilgili bi kitap yazabilirim

bnde baktim cin takvimine :) kiz diyor ama oglum olucak gibi hissediyorum bn nedense ruyamda hep erkek goruyordum saglikli hayirli olsunda kiz erkk farketmez ay zamn cabuk gecse :)

Merhabaa bende geldim :)
Allah nasip ederse bende Mayıs annesi olacağım. 1 yıllık evliyim, 23 yaşındayım.
18.09 da dr a gittim 4-5 haftalık dedi. Ultrasonda zar zor gördü. bidahaki randevum 10 ekimde. Ama benim içim pır pır.
Çok korkuyorum gittiğimde kalp atışlarını duyamazsak diye, yada dış gebelik gibi bişeyle karşılaşırsam, düşük yaparsam diye. Yersiz korkular bunlar evet ama alıkoyamıyorum kendimi. Sizinde oluyormu böyle krkularınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…