ayyy canm bnm cok tuzlu yeme ödem yapar sisersin tatlim
Öyle tuz eklemiyorum ama tat olarak seviyorum.Şimdiye kadar sütlü tatlı çikolata aşığıydım ama şimdi hiç yiyemiyorum istemiyorumda çok keyiflide geliyor aslında :)) Sizin nasıl geçiyor?
Öyle tuz eklemiyorum ama tat olarak seviyorum.Şimdiye kadar sütlü tatlı çikolata aşığıydım ama şimdi hiç yiyemiyorum istemiyorumda çok keyiflide geliyor aslında :)) Sizin nasıl geçiyor?
mide bulantıların oluyormu ben kilo verdim hiç bişey yiyemiyorum üstelik gribi kaptım hemen yeni yeni atlatmaya başladım verdiklerimide misli misli almazsam iidir :)
sekerim hosgeldin cnm bakalim senmi bnmi dogurcam ilk bnde 9+4bnm de karnim belirginlesti :) cok yedigimden galiba :)
mide bulantıların oluyormu ben kilo verdim hiç bişey yiyemiyorum üstelik gribi kaptım hemen yeni yeni atlatmaya başladım verdiklerimide misli misli almazsam iidir :)
Geçmiş olsun :)
Çok şükür olmadı bulantım şimdiye kadar,sadece eğer yemek saatini az bile geçiriyorsam bir daha yiyemiyorum.Allah yardımcın olsun.Kilo almadım vermedimde şuana kadar :) Olsun alalım tabii miniklerimize yarasında yediklerimiz zamanla :)
Merhabaa bende geldim :)
Allah nasip ederse bende Mayıs annesi olacağım. 1 yıllık evliyim, 23 yaşındayım.
18.09 da dr a gittim 4-5 haftalık dedi. Ultrasonda zar zor gördü. bidahaki randevum 10 ekimde. Ama benim içim pır pır.
Çok korkuyorum gittiğimde kalp atışlarını duyamazsak diye, yada dış gebelik gibi bişeyle karşılaşırsam, düşük yaparsam diye. Yersiz korkular bunlar evet ama alıkoyamıyorum kendimi. Sizinde oluyormu böyle krkularınız
bnde tatli delisi biriydim normlde simdi cnm cekmiyor oyle gorunce yiyorum daha eksi yiyorum galiba ayse dogurcam:)
oooo coook gecmis olsn bnde bayramda hasta olmustum cok kotuydu ister istemz aliyoruz kilo:)
ben yemekte yiyemiyorum bulantılarımdan hiç tat alamıyorum zatenekim 6da 2li taramaya gidicem geçen hafta haraketlerini görmüştük el ve ayaklarını oynatıyordu 2.43 cmdi bklm şimdi ne kadar oldu
ayyy oynadiginimi gordun super ya bnde 11 ekim gidicm ama 2li taramaya girmicm hatta hic bir taramaya girmicem sonuc kotu olursa aldiramam ki yavrumu
bnde tatli delisi biriydim normlde simdi cnm cekmiyor oyle gorunce yiyorum daha eksi yiyorum galiba ayse dogurcam:)
ayyy oynadiginimi gordun super ya bnde 11 ekim gidicm ama 2li taramaya girmicm hatta hic bir taramaya girmicem sonuc kotu olursa aldiramam ki yavrumu
evet gördüm canımsırtüstü yatıyodu ilk yüzünü döndü sonra poposunu baya bi izledik yani el ve ayakları durmuyodu hiç
Halk arasında genelde öyle diyorlar ama ekşi yiyenler genelde erkek bebek sahibi oluyorlar :) hadi hayırlısı.
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin de.
Merhaba kizlar...
Bende araniza katildim bende hamileyim 8 haftalik yani mayis 1 gibi gorunuyor ama sezaryen olacigi icin nisan"in son haftasi olur die tahmin ediyorum
selamlar
ben de anne olmak isterim tabi her kadın gibi ama tereddütteyim.hazır mıyım?hazır mıyız?yapabilir miyim?bir sürü soru kafamda.
ilk evlendiğimde 2008de cok istemiştim,eşim istememişti.
ben de foruma yine gireyim dedim belki heveslenirim yine diye.
Merhaba kizlar, siteye en son evlenecegim zaman girmistim ve simdi hamileyim cok sukurbenimde bebisim nisan sonu dogucak ALLAH'IN izniyle ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.kizlar mide bulantiniz var mi benim feci halde
selamlar
ben de anne olmak isterim tabi her kadın gibi ama tereddütteyim.hazır mıyım?hazır mıyız?yapabilir miyim?bir sürü soru kafamda.
ilk evlendiğimde 2008de cok istemiştim,eşim istememişti.
ben de foruma yine gireyim dedim belki heveslenirim yine diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?