hadi kizlar burada toplanalim 2014 kimler anne olucak birbirimize yardim edelim:)

sekerim hosgeldin cnm bakalim senmi bnmi dogurcam ilk bnde 9+4 bnm de karnim belirginlesti :) cok yedigimden galiba :)

ben yemekte yiyemiyorum bulantılarımdan hiç tat alamıyorum zaten ekim 6da 2li taramaya gidicem geçen hafta haraketlerini görmüştük el ve ayaklarını oynatıyordu 2.43 cmdi bklm şimdi ne kadar oldu

hosgeldin aramiza ilk once kesinlikle kotu dusunme tatlim hersey coook guzel olucak bir daha gittiginde meleginin kalp atislarini gorecksin heyecndan kala kalicksin oyle guzel bi duygu ki anlatilmaz valla:)

ben yemekte yiyemiyorum bulantılarımdan hiç tat alamıyorum zaten ekim 6da 2li taramaya gidicem geçen hafta haraketlerini görmüştük el ve ayaklarını oynatıyordu 2.43 cmdi bklm şimdi ne kadar oldu

ayyy oynadiginimi gordun super ya bnde 11 ekim gidicm ama 2li taramaya girmicm hatta hic bir taramaya girmicem sonuc kotu olursa aldiramam ki yavrumu

ayyy oynadiginimi gordun super ya bnde 11 ekim gidicm ama 2li taramaya girmicm hatta hic bir taramaya girmicem sonuc kotu olursa aldiramam ki yavrumu

bu taramalar mecburi değil di mi?Bende yaptırmayı düşünmüyorumda

bnde tatli delisi biriydim normlde simdi cnm cekmiyor oyle gorunce yiyorum daha eksi yiyorum galiba ayse dogurcam:)

Halk arasında genelde öyle diyorlar ama ekşi yiyenler genelde erkek bebek sahibi oluyorlar :) hadi hayırlısı.
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin de.

Merhaba kizlar...
Bende araniza katildim bende hamileyim 8 haftalik yani mayis 1 gibi gorunuyor ama sezaryen olacigi icin nisan"in son haftasi olur die tahmin ediyorum

selamlar
ben de anne olmak isterim tabi her kadın gibi ama tereddütteyim.hazır mıyım?hazır mıyız?yapabilir miyim?bir sürü soru kafamda.
ilk evlendiğimde 2008de cok istemiştim,eşim istememişti.
ben de foruma yine gireyim dedim belki heveslenirim yine diye.

Merhaba kizlar, siteye en son evlenecegim zaman girmistim ve simdi hamileyim cok sukurbenimde bebisim nisan sonu dogucak ALLAH'IN izniyle ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.kizlar mide bulantiniz var mi benim feci halde

aa cnm.niye istemiyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn bnce cocuk evin nesisi evliligimiz bile degisir rabbim sizede verir en kisa zamnda bnce hazirsinzdir

Merhaba kizlar, siteye en son evlenecegim zaman girmistim ve simdi hamileyim cok sukurbenimde bebisim nisan sonu dogucak ALLAH'IN izniyle ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.kizlar mide bulantiniz var mi benim feci halde

hosgeldin cnm aramiza :) hayirli olsn bebisi :) tam kac haftaliksn bnde cok mide bulantisi yok kuzum

Onun olduğunu düşünmeye başladığında hissettiklerin şimdiye kadar güzel hissettiğin hiçbirşeye benzemeyecek.
Kalp atışını duyduğumda keşke odaya bağlasakta hep dinlesem bilsem diye düşünmüştüm :) Çok neşeli biriyim eşimde bnm gb,çok güzel şeyler yaşadık paylaştık paylaşıyoruz şükürler olsun ama bu bambaşka bir bağ.
Yaşın kaç bilmiyorum en iyisine de Rabbim bilir tabi ki ama en azından kontrollerini fln yaptır doktorla görüş hamilelik düşündüğünü söyle önceden folik asitte veriyorlar.Yani en azından sorun olup olmadığını öğren.Kuzenim benimle yaşıt benden çok erken evlendi şuan 11. seneleri ve çok istedikleri hiçbi sorunları olmadığı halde bebek sahibi olamadılar daha.
Demek istediğim bir gün gerçekten istediğinde keşke önceden deneseydim dedirtmesin Rabbim.
Allah aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…