sevgılı kayınvalıdecım ,kayın pederım ıkınızdızdende bıktım tabıkı cok cok sevgılı esım suan yazdıklarım senın ıcınde gecerlı benı asağlamanızdan ,umursamamanızdan,kucuk gormenızden yoruldum ewet ben hatalar yapıyorum ama bunlara benı ıten sızlersınız kendınızı bısey sanmalarınız sızden baska kımse yokmus gıbı davranmalarınız su gozunuzdekı at gozluklerını cıkarın sadece sızın dogrularınız yok kı onlar zaten dogru degıl sadece dunyanın merkezı sız degılsınız ewet sıze susyorum ama bu benım acızlıgımden degıl sırf saygı ve sabrımdan
sevgılı esım gözumde buyuttugum benım ıcın yaratılmıs oldugunu dusundugum , dunyadakı tek anlayıslı erkek olarak nıtelendırdıgım ve sevgısınden gozumun kor oldugu sevgılı esım bana yanıldıgımı bu kadar acı bı sekılde ve gozume soka soka gosterdıgın ıcın cok cok tesekkur ederım senden yoruldum annecılıgınden babacılıgından benı saymamndan sevgısızlıgınden bencıllıgınden egoıstlıgınden yoruldum artık anlıyormusun bıktım el bırlıgıyle delırttınız benı yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevgılı esım gözumde buyuttugum benım ıcın yaratılmıs oldugunu dusundugum , dunyadakı tek anlayıslı erkek olarak nıtelendırdıgım ve sevgısınden gozumun kor oldugu sevgılı esım bana yanıldıgımı bu kadar acı bı sekılde ve gozume soka soka gosterdıgın ıcın cok cok tesekkur ederım senden yoruldum annecılıgınden babacılıgından benı saymamndan sevgısızlıgınden bencıllıgınden egoıstlıgınden yoruldum artık anlıyormusun bıktım el bırlıgıyle delırttınız benı yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk