sevgılı kayınvalıdecım ,kayın pederım ıkınızdızdende bıktım tabıkı cok cok sevgılı esım suan yazdıklarım senın ıcınde gecerlı benı asağlamanızdan ,umursamamanızdan,kucuk gormenızden yoruldum ewet ben hatalar yapıyorum ama bunlara benı ıten sızlersınız kendınızı bısey sanmalarınız sızden baska kımse yokmus gıbı davranmalarınız su gozunuzdekı at gozluklerını cıkarın sadece sızın dogrularınız yok kı onlar zaten dogru degıl sadece dunyanın merkezı sız degılsınız ewet sıze susyorum ama bu benım acızlıgımden degıl sırf saygı ve sabrımdan
sevgılı esım gözumde buyuttugum benım ıcın yaratılmıs oldugunu dusundugum , dunyadakı tek anlayıslı erkek olarak nıtelendırdıgım ve sevgısınden gozumun kor oldugu sevgılı esım bana yanıldıgımı bu kadar acı bı sekılde ve gozume soka soka gosterdıgın ıcın cok cok tesekkur ederım senden yoruldum annecılıgınden babacılıgından benı saymamndan sevgısızlıgınden bencıllıgınden egoıstlıgınden yoruldum artık anlıyormusun bıktım el bırlıgıyle delırttınız benı yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Evet olmadı...sevemedim sizleri..ilk günden beri hoşlanmadım,keşke böyle olmasaydıbundan sonra da sevebileceğimi zannetmiyorum..iyi insanlar olabilirsiniz ama olmuyorrrrr..ben maddiyatçı bi kadın değilim,ve bunu sizlere ispatlatmak için elimden ne geliyorsa yapıcam..sırf onu kırmamak adına,size zoraki gülümsemekten sıkıldım,ben bu değilim..görgüsüzsünüz!!!evet bana araba aldı ama sırf bazı şeyleri anlayın diye arabayı üzerime yaptırmadım,bunu öğrendiğinizde yüzünüzün alacağı şekli merak ediyorum..sizinle görüşmek istemiyorum!! Diğerleriyle de...çok soğuksun,seni her gördüğümde sinirlerim zıplıyor..birde annemi arayıp"acaba beni sevmiyor mu??" Diye sormuşsun..cvp:evet sevemedim hiç birinizi.
ya ben senin baş parmağının tırnağının altındaki kılcal damarın bağlı olduğu ana damarın beyne uzanan kısmının yan tarafındaki kemiğin iliğine tüküriyim pis fettan alayım senin o egonu kıymetline monte ediyim şeytan seni kaba etini kesip yedircem sana bekle bi sabret neler etcem ben sana bak
ohhh rahatladım Allah razı olsun konu sahibesinden
ya ben senin baş parmağının tırnağının altındaki kılcal damarın bağlı olduğu ana damarın beyne uzanan kısmının yan tarafındaki kemiğin iliğine tüküriyim pis fettan alayım senin o egonu kıymetline monte ediyim şeytan seni kaba etini kesip yedircem sana bekle bi sabret neler etcem ben sana bak
ohhh rahatladım Allah razı olsun konu sahibesinden
bukadar uğraş sadece tükürmek içinmi yahu bende bırılerıne bıkaç bişi söylıcektım ama senın msj okuyunca aklımdan gıttıler en azından bi çift laf edeyim yınede huzurumu bozanlara senın tukurduğun yere bende tukuruyorum
bukadar uğraş sadece tükürmek içinmi yahu bende bırılerıne bıkaç bişi söylıcektım ama senın msj okuyunca aklımdan gıttıler en azından bi çift laf edeyim yınede huzurumu bozanlara senın tukurduğun yere bende tukuruyorum
Çok iyi bir konu başlığı olmuş gerçekten.Çok ta ihtiyacım vardı bugün:))
Görümceme bikaç bişey söylemek istiyorum.En kısa zamanda da yüzüne söyleme planım var
Uzun zaman kullandın iyi niyetimi.Evlenirken dünya kadar hediye yaptım sana borç harç.Sen ne yaptın nankör.Çocuğum ameliyat oldu ne geldin ne sordun ne geçmiş olsun dedin.Alışmışsın herkesi sömürmeye.O küçücük beyninle bana oyun oynamak neymiş anlayacaksın.İntikamım acı olacak oluyor da görüyorsun:tek tek ödeyeceksin bütün yaptıklarını.Yeter artık.Evime gelmenden kendine hizmet ettirmenden nefret ediyorum artık zor gelirsin:Sana yaptıklarım çok fazla oldu.Tamam düş yakamdan.Babanı doldurup bize düşman ettin ya bunu da burnundan getiricem senin.Artık benden korkacaksın.
bunlar da diğer görümceme.Aldığın pahalı hediyelere ihtiyacımız yoktu.Oturup derdiniz nedir diye sorman yeterliydi.Ama sen herzamanki gibi kaçakları oynadın.Ah ne güzel nitelikli beraberlik geçrdik ha ha deyip çekip gittin.Çok sinirliyim gerçekten.Senin anan ve babanın başında bu kadar büyük bi dert var ve sen bu işin sonu nasıl olur diye oturup konuşmak yerine kelebek gibi gezdin 2 günde ve yine istanbula kovuğuna saklanmaya gittin.yazık ya.benim annem babam bu durumda olacak ben 1 sene sonunda gelecem 2 günlüğüne ve böyle davranacam ha.asla senin gibi bi abla değilim ben.ailemin her sorunun dinledim dinliyorum da.sense polodan hediyeler getirerek ablalık yaptığını zannediyosun.yazık ya.ama yakında sen de anlayacaksın sıra sana da gelecek.