- Konu Sahibi didempolat
-
haklısın cnm ama napalım burda adetler bölee varsa erkek kardeşiniz söleyn ya aydından ya muğladan kız alsın :)))
amın canm ınsallah senın ceyızınde dantel ısın varmı cok :)severmısın:)
ya canım 2 senedir ugras ugras illaki tamamladık ama eksikler var gene tabi..
sende ala ala bitirceksin aslında kız ceyizi hiç bitmez öyle bir ümide kapılma sakın
nazarlık olsun eksiklerde hersey tam olcak diye kaide yok ben maaşımı hep ceyize yatırdım
son eksıklerım paattes sogan sepeti kendıme birkaç çamasır daha almam lazım
sarjlı süpürge , saat , salon avizemiz hala yok..
Dahada eksik cıkacaktır yerleşince..
Hallediyoruz yavas yavas ama telaseden unutabilirzde.. Artık evlendıkten sonra hallederiz kalanı..
dantel işim çok yok çünkü annem sağolsun doğduğum günden beri dantel yaptığı için :))) her şey hazır. Severim niye sevmeyeyim anneciğim el emeği göz nuru o kadar uğraşmış emek vermiş, her bir zinciri benim için çekmiş.. Kullanacam da :)
şu anda birkaç tanesini annem satene geçiriyor. Tamamen bitsin göstereceğim size kızlar :)
ay yok valla erkekler cok ballı ozaman ya hehehe
sevınırım canm bızede fıkır olur goster valla bacım:)
yok hepsi bitmez zaten imkanı yok mutlaka kalıyor bişeyler onlarıda evlendikten sonra maaş alıyorum doğru aldıklarımın taksitlerini ödemeye
tamam canım bakmak istersen diğerleri de burada
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/421076-minikcicegin-ceyizleri.html
aynı o dert bende de var al maası ver taksıte :)
hepsı cok guzelmıs canm ya gule gule kullan dugun tarıhı nezaman dı senın
evet ballılar canımda olsun ya çiftler aileler anlaştıktan sonra inan bana hiçbi önemi yok kim ne almş allh herkese ağız tadı versn
saol canım 11 .11.2011 de 211 gün kaldı
ay canm ya safak bıle tutmusun allahım senı utandırmasın ınsallah cok guzel olur herseyın mutlu huzurlu yasarsınız esınle......bızde burdan dugun resımlerını evının resımlerıne bakarız :)
ben sıfır eksikle gideceğimi hiç sanmıyorum:):) sıfır eksikle giden varmı acep:44::44::44:
iyi oluyor böyle kaç gün kaldı neyi ne zaman yapalım, kaç taksit ödenecek belli oluyor :))
saol canım aminnn ! Inşallah rabbim hepimize gösterir o güzel günleri, mutluluğu huzuru..
bende sanmıyorum pek canm :)
Ben sıfır eksikle gideceğimi hiç sanmıyorum:):) sıfır eksikle giden varmı acep:44::44::44:
mobılya begendın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?