- Konu Sahibi didempolat
-
ya benimde öle 2 tane normal 1 tanede saten dantelli var bir tane hazır var iki tanede alayım bir tanede pike yeter diyorum ama bilemedim zaten yıkanacak onlar illaki misafir için ayırırsın kalanı kullanırsın şüpheye düştüm o kadar çok olunca herkes.bende dantellileri kullancam eve gidince foto ekleyim
bende kullancam ya annem okadar yaptı ettı koseye koymak ıcınmı bıtanesını cok kullanmam dogumda sunnette felan orterım dıye :)
inşallah cnm benm dünkü kağıt yine kayboldu ve ben neler olduğunu bilmiyorum daha çok eksik var yaa çıldırmak üzereyimm
amannn ben boşverdim eksikse eksikben eksilecem yoksa
ay hehehehhhhhhh cocuk neye ugradıgını sasırmıstr aynısını ben yaptım pazar gunu dantellerı gosterıyrm ne grek varya ben ne anlarım dıo:)
merhaba kızlar sitede epeydir uzaktan yazılanları takip edip fikir alışverişinde bulunuyordum.
Bugün yazmaya karar verdim söz konusu eksiklikler olunca.
Nişanlandıktan itibaren yani 27.06.2010 dan bugüne 15 bini geçkin alışveriş yaptık gerek peşin gerek nakit ve artık gerçekten ağır şeyler bitti kız tarafı olarak.
Bu topiği görünce eksiklerimi tekrar yazma imkanım oldu.hesaplarıma göre bi 2 bin daha küçük ufak tefek şeylere gidicek gibi görünmekte.düğünüme ise 3 ay kaldı. Ama ben 1.5 ayda herşeyi bitirip son 1 ayda ise rahat nefes almak istiyorum stresten uzak durmak istiyorum.çeyiz hazırlamak çok güzel bi duygu heleki sevdiğiyle evlenince insan ama bizim gibi maddi lanakları kısıtlı olanlar içinde daha zor stresli olabiliyor.çok şükür ki canım ailem imkanlarımız doğrultusunda herşeyimi aldı içimde kalsın istemediler.
Eksiklerime gelince;
.battaniye
.tepsi
.sürahi
.küçük çaydanlık
.ekmek sepeti
.açser
.mandal,mandal sepeti,çamaşır sepeti
.peçetelik
.soğan patates sepeti
.mutfak önlüğü
.rafatanlık
.erkek terlikleri
.tuvalet banyo terliği
.ördek sürahi :d
.çeliik kevgir seti günlük kllanım için
.bıçak seti
.mutfak masası
.çöp kutusu
iştee bunlar ve daha neler vardırr...
Kız tarafı olarak eksiklerimiz tabiki erkek tarfıda kendi üstüne düşeni yapıyor.ben ankaralıyım.mutfak bize a ddan z ye ait perde halı hariç onu eve göre eşim alacak.
Yatak oda takımı erkek tarafına ait.ama nevresim takımı yorgan bornoz pike ytaka odası için aklınıza ne gelirse biz yaptık.halı ve perdeler hariç.
Beyaz eşya erkek taraf mobılya yatak odası erkek tarafı
bulaşık makınası ve mıkro dalgayı annem bız alırız dedı ve aldık:)
gelinlik damatlık hazır:d
Allah bu meşagatli yolda yar ve yardmcınız olsun herşey gönlünüzce olsun.
Daha önce görmüş olsam bende alırdım merak edenler için söyleyim hisarın istanbul özel serisiymiş fiyatı sanırım 149 tl
Hımm biraz pahalıymış ama çok güzeller bende 4 takım var hatırladığım kadarı ile bide hediye gelirse yandım
bende sadece günlük yemek takımının içindeki var başka yok hediye gelir diye almadımKendimi çok ayıpladım şimdi çok mu uyanık davranmışım nedir
gunaydın canlarım
yok canım ne uyanıklıgı alma hedıye gelıyo gercektende ...ne gerek var....
benımde gunluk yemek takımımda ve yemek takımımda var bende almadım almamda ....gerek yok ....dun annemın aldıklarını sayıyorum
12 tane pasabahce desenlı su bardagı
12 tane duz uzun su bardagı
6 tane altı desenlı cay bardagı
6 tane renklı su bardagı
1 tane oval kapaklı borcam
1 tane cam ekmeklık
6 tane mını recellık kase
3 tane buyuk sekıllı kase
bende sadece günlük yemek takımının içindeki var başka yok hediye gelir diye almadımKendimi çok ayıpladım şimdi çok mu uyanık davranmışım nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?