Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

hehe ya varya ben akşama kadar kaşınırdım sanırım böcek görünce çok huylanıyorum ben :18::18:

Kızlar bu arada siz kaç tane mevresim takımı aldınız çeyize milletin çeyize bakıyorum bir sürü ben de beş tane olcak

5 tane yeter zaten canm napcan hepsını sonra gene alırsın....sen bakma mıllette canm

benım 4 tane hazır var...
4 tane dantellı ama kullancam ....
1 tane de fransız dantellı pıke takımım var :)

4 takım hazır var, 3 takım dantelli var, 1 tane daha dikecek annem dantelsiz.. 1 pike takımı ben işliyorum şimdi ama hala alasım var bilmiyorum

5 tane yeter zaten canm napcan hepsını sonra gene alırsın....sen bakma mıllette canm

benım 4 tane hazır var...
4 tane dantellı ama kullancam ....
1 tane de fransız dantellı pıke takımım var :)

Ya benimde öle 2 tane normal 1 tanede saten dantelli var bir tane hazır var iki tanede alayım bir tanede pike yeter diyorum ama bilemedim zaten yıkanacak onlar illaki misafir için ayırırsın kalanı kullanırsın şüpheye düştüm o kadar çok olunca herkes.Bende dantellileri kullancam eve gidince foto ekleyim

başla şekeim bulursan banada söyle istikbalde ve bellonada var ama pahalı yahu

aynen öyle ikiside pahalı yaaa

iyiyim canlar halaaa temizlik yapıyorum, etaminin 1. parçası bitti 2. ye geçtim öyle he diyince bitmiyor D

yardıma gellilim mi minnoşumm

valla ben abartmışım galibaa tam 14 tane nevresimim var

2 tanesi dantelli 2 tane saten var oda dantelli hazır 2 tane hakiki ipek aldım geriside normal her renk nevresim ohh sefam olsun

gel vuslatcım gelll

bende alacaktım bir sürü ama sözlüm evlenince yenilerinden alırız dedi.. Sürekli model değişiyor ya

Napcaksın kuşum o kadar mevresimi her birini iki gün kullansan ay biter şimdilik bunlarla başlayalımda sonra alırım keyfime göre kendimi sıkmadan

evet canım ama ben genelde dantelsizleri kullanırım gibi gibi
cnm genelde dantelsizler daha kullanışlı oluyor:))
Napcaksın kuşum o kadar mevresimi her birini iki gün kullansan ay biter şimdilik bunlarla başlayalımda sonra alırım keyfime göre kendimi sıkmadan

yok kendimi sıkmadım her gitmeye iki tane almışım dün büyük koliler getirmişti babam yerleştirirken fark ettim valla 3 tanesini anneme bırakacam ikide kaynanam veriyoo bir ömürlük nevresimim var haha

gel vuslatcım gelll

bende alacaktım bir sürü ama sözlüm evlenince yenilerinden alırız dedi.. Sürekli model değişiyor ya

minnoşummmm nevresimin modası hiç geçmiyor yaaa bencee çünkü her sene aynı ürünü piyasaya veriyorlar o yüzden bir daha almam hiçte kasmam kendimi

Hehe senin de kolileme zamanın başladı yani oh oh ben her aldığım birşey olduğunda kolileri açıp tekrar yerleştiriyorum hastalık oldu annem isyan ediyor

Hehe senin de kolileme zamanın başladı yani oh oh ben her aldığım birşey olduğunda kolileri açıp tekrar yerleştiriyorum hastalık oldu annem isyan ediyor

geçen gün sözlüme dedim hadi çeyizlerime bakalım diye :d yavrumun gözleri faltaşı gibi oldu

aynen valla ya bide nealdımığımı biilmiyorum yazıyorum kağıt kayboluyor o yüzden sürekli aç kapat artık büyük kolilere koydum çok zor açıp kapatmak içine yerleşitiroyruum

geçen gün sözlüme dedim hadi çeyizlerime bakalım diye :d yavrumun gözleri faltaşı gibi oldu
bende izin günlerimde toparlıyorum etrafı yoksa aldıklarım hep ortalıkta oluyor bir gün yemek takımı aldık nişanlım çıkardı eve eşyaların olduğu odaya götürdü bir kaç gün sonra senin odan neden dağınıktı öyle dedi yıkımı düşünebiliyormusunuz düzensizliğe tahammül edemiyor bende düzenliyim diye seviniyor garibim odamı görünce şok olmuştur:86::86:

aynen valla ya bide nealdımığımı biilmiyorum yazıyorum kağıt kayboluyor o yüzden sürekli aç kapat artık büyük kolilere koydum çok zor açıp kapatmak içine yerleşitiroyruum

Ben çözdüm bunu önlemek için excel dosya yapıyorsun aldıklarını yazıyorsun pc de duruyor kaybolmuyor kolileride mutfak banyo filan diye ayrı ayrı yapıyorsun ve üzerine ne olduğunu yazıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…