- 2 Haziran 2009
- 409
- 0
- 641
- Konu Sahibi didempolat
-
amin kızlar inşallah herşey istediğimiz gibi olur..
benim de listemde almam gereken bir mutfak masası ve sandalyesi var :26::26:
saol cnm inş herkesin gönlüne göre verir mevlam
aynen şekerim benimde ihtiyacım var araştırmalara başlasam iyi olacak::18::18:
çiçekcim senden naber asıl :) bitirdin mi etamini (doğru yazmışımdır umarım)
hoş geldin minnoşum nerelerdesin sen yahuu bittimi etamin:))
hehe ya varya ben akşama kadar kaşınırdım sanırım böcek görünce çok huylanıyorum ben :18::18:
Kızlar bu arada siz kaç tane mevresim takımı aldınız çeyize milletin çeyize bakıyorum bir sürü ben de beş tane olcak
5 tane yeter zaten canm napcan hepsını sonra gene alırsın....sen bakma mıllette canm
benım 4 tane hazır var...
4 tane dantellı ama kullancam ....
1 tane de fransız dantellı pıke takımım var :)
4 takım hazır var, 3 takım dantelli var, 1 tane daha dikecek annem dantelsiz.. 1 pike takımı ben işliyorum şimdi ama hala alasım var bilmiyorum
başla şekeim bulursan banada söyle istikbalde ve bellonada var ama pahalı yahu
iyiyim canlar halaaa temizlik yapıyorum, etaminin 1. parçası bitti 2. ye geçtim öyle he diyince bitmiyorD
hehe ya varya ben akşama kadar kaşınırdım sanırım böcek görünce çok huylanıyorum ben :18::18:
hahaha :))
Kızlar bu arada siz kaç tane mevresim takımı aldınız çeyize milletin çeyize bakıyorum bir sürü ben de beş tane olcak
aynen öyle ikiside pahalı yaaa
yardıma gellilim mi minnoşumm
valla ben abartmışım galibaa tam 14 tane nevresimim var
2 tanesi dantelli 2 tane saten var oda dantelli hazır 2 tane hakiki ipek aldım geriside normal her renk nevresim ohh sefam olsun
aynen öyle ikiside pahalı yaaa
yardıma gellilim mi minnoşumm
valla ben abartmışım galibaa tam 14 tane nevresimim var
2 tanesi dantelli 2 tane saten var oda dantelli hazır 2 tane hakiki ipek aldım geriside normal her renk nevresim ohh sefam olsun
cnm genelde dantelsizler daha kullanışlı oluyor:))evet canım ama ben genelde dantelsizleri kullanırım gibi gibi
Napcaksın kuşum o kadar mevresimi her birini iki gün kullansan ay biterşimdilik bunlarla başlayalımda sonra alırım keyfime göre kendimi sıkmadan
gel vuslatcım gelll
bende alacaktım bir sürü ama sözlüm evlenince yenilerinden alırız dedi.. Sürekli model değişiyor ya
Hehe senin de kolileme zamanın başladı yani oh oh ben her aldığım birşey olduğunda kolileri açıp tekrar yerleştiriyorum hastalık olduannem isyan ediyor
Hehe senin de kolileme zamanın başladı yani oh oh ben her aldığım birşey olduğunda kolileri açıp tekrar yerleştiriyorum hastalık olduannem isyan ediyor
geçen gün sözlüme dedim hadi çeyizlerime bakalım diye :d yavrumun gözleri faltaşı gibi oldu
aynen valla ya bide nealdımığımı biilmiyorum yazıyorum kağıt kayboluyor o yüzden sürekli aç kapat artık büyük kolilere koydum çok zor açıp kapatmak içine yerleşitiroyruum
geçen gün sözlüme dedim hadi çeyizlerime bakalım diye :d yavrumun gözleri faltaşı gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?