hadi kizlar yorumlarinizi bekliuorum.

ben biz bol keseden yasiyoruz demedim ki esim bi o kadarda sikar borcumuz cok diye.ben isteyince yapmaz boyle bisey cok pahali ne gerek var diye.ben esimi taniyorum cunku.en onemli ihtiyacin icin para harciyim ki ellisefer lafini eder.benmde canimi sikan bu aslinda.esimin deger vermesi gerekn yeri bilmemesi.bende taktim ya kadina.agzindan bi laf kacirdi zamaninda.resmen ayrilda kurtulalim der gibi.mya bir suru seyler var .

Sakın almayın mazallah eşiniz batabilir.
Bir de kv şu an çocuğa bakarak ev ekonomisine 700 lira gibi bir katkı sağlıyor, o paranın içinden ekmek alabilirsiniz

tm anliyorum seni.
ama hatan ne biliyomusun.
sen '" kayinvalidem cok ekmek yiyo'" ya benzer gibi bi dertle burya konu actin.
ama eger deseydinki eskiden boyle boyle yapti,yaptigi gozume batiyo artik diye,bu kadr tepki almazdin kk dan asla.
anlatabildimmi canim?

Evet bence de derdini yanlış kelimelerle,cümlelerle anlatmış arkadaş.

hem çocuğunuza bakmak için gelecek hemde yediği kaç kuruşluk kepekli ekmeğin lafı edilecek. zavallı kadıncağız..

Kv diye fazla ön yargılısınız gibi geldi bana... Neden çıktı kavga da size oğlumun evi defol dedi... yani yediği ekmeği sayıyorsanız acaba kadına ne dediniz... yanılıyorsam rahatlıkla kusura bakma,sen haklıymışsın derim ama kv kepekli ekmek istemese bile senin alman lazım kadın yaşlı sağlıklı beslensin..ne var yani kocası almasın sen al..

Bir gün sen işten gelirken al kepekli ekmek, ver.. iyi niyetle ama sonradan aldım deme... sonuçta aynı evdesiniz ve çocuğuna bakıyor.. kadın rahat etsin bu kötü bir şey değil ki..

Oğlunun evine gelmiş (tamam sizin eviniz,onun oğluysa senin de eşin de) rahat etmek hakkı....ben kv olsam çocuğumun evinde yabancı gibi oturmak istemem..eğer el olacaksa çocuğum, bir daha evine gitmem.....

Alt tarafı 1 ekmek ya insan yabancıya alıp götürür, nasıl bi zihniyet anlam veremedim.

Kepek ekmek dediğin şey 1 lira .
Çok şey derimde susmakta fayda var.
Yazık ya ...

bir kepek ekmeği sanırım milyarlar ediyor.
yazıklar olsun, unutmayın bu dediğinizi yaşamadan ölmeyeceksiniz.

Kayınvalidenizden yana yaşadığınız tek sıkıntı bu olur umarım..

Gerçi buna sıkıntı denmez ama o konuya hiç girmicem zaten arkadaşlar açıklamış fazlasıyla.

Şaka mı bu ????

Hem bebeğinize bakacak hem bir ekmeğin lafını edeceksiniz !!
İnsan dışarıdaki yabancı bile ekmek isterse lafını etmeye utanır biraz.

İşte böyle konuların fake olmasını diliyor insan.

mecburmuyuz demişsinya oda senin çocuğuna bakmaya mecbur değil, ekmeğin bile lafını yapacaksan otur kendin bak çocuğuna, insan utanır şunun konusunu açmaya

kadın senin çocuğuna bakıyo... sen ondan bir ekmeği kıskanıyosun...alacaksın arkadaşım. yok eğer almam diyosan çocuğuna bi bakıcı tutacak kuzu kuzu maaşını ödeyeceksin...yok öyle üç kurula beş köfte

kv olmasa annen bakacaktı, ya da bakıcı tutacaktın oda hayrına bakmayacaktı para verecektin, ekmek yaa bahsettiğimiz şey, şaka gibi

yenen yemeğin değil laf edilmesi, akıldan bile geçirilmez...

bu derece sinir olduğunuz insana çocuk da baktırmayın...

insan kendine bile söylemeye utanır şunu

bi kac arkadas bana hak vermis.konuyu yanlis actim.kendimi yanlis ifade ettim.ben cok haksizliga ugradim kadin tarafindan.haksiz oldugum halde kocami benm ustume saldi kadin.gelip gittikce doldurur esimi.hatta gecen cocukla ilgili demedigim halde esime neler demis.tansiyonum dustu bana neler nelsr dedi diye.insan bunlari duyunca artik sacinin kilini gorsem kaldiramiyorum bilmem anlatabildm mi ki o olaylarin yaninda bben h.bur

ben bes kurusun lafinda degilim.ben hic baktirmak istemiyorum.benm cocuguma beddua eden insan.kendisi.ama.esim.kesinlikle.kabul.etmiyor bakiciyi.

o zaman çocuğunada baktırma arkadaş
nedense bazı arkadaşlar konu açtıklarında bekliyolarki kayıtsız şartsız kv görümce taşlansın o olmayıncada konularına yeni detaylar ekliyolar, çok sabrın taştıysa açtığın konu ekmek üzerine olmazdı heralde, mantıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…