hadi kizlar yorumlarinizi bekliuorum.

Şaka yapıyosunuz herhalde.bunun başka bir acıklaması olmasa gerek.Ne talihsiz bir kayınvalide.Evde eşi almaz ekmeği oğlunun evindede eline geçmez.Yazık sadece EKMEK....

off bir kepek ekmek ne kadar pahalı sizin haberiniz var mı içinde altın tozu var çünkü! bakıcı tutsa ondan ucuza gelir

eşin bakıcı kabul etmiyosa ona de ki ya bakıcı bakar ya da işten çıkar çocuğuma ben bakarım, maaşının tamamını kaybetmektense bi kısmını kaybetmeyi göze alacaktır, bu nefretle kv'nin çocuğuna bakmasını doğru bulmuyorum

Cocugunuza bakan insanın lokmalarını mı sayıyorsunuz?

bence haksızsın.çocuguna bakan kişinin kepek ekmeğini ellerinde yapman lazım.benim gibi kaynana lafına bile tahammulu olmayan biri bile böyle düşünüyorsa iyi düşün derim

çocuğunuza bakıyo ve kepekli ekmek istiyor öyle mi, bu yaptığınıza bir çok şey söylenebilir ama banlanmak istemiyorum...

kadın altı üstü kepekli ekmek istemiş.normal ekmekle kepekli ekmeğin fiyatı bir bizim burada.bunu sorun etmeniz çok abes

Daha onceden cok sorun yaşanduysanız cocuğunuza da baktirmayin, minnet etmeyin.

Ekmek te almazsınız o zaman .

Bana şunu bunu yaptı diye ekmeğin lafını etmeniz doğru mu oluyor yani ?
Günah ilk önce bu düşündüğün.

İnsan kendi çocuğunu bakamıyor yeri gelince. Kadıncağız o yaşta sizin çocuğunuzu bakıyor. Üstelik evinden de olmuş bir bakıma. Bence onu başınızın üzerinde taşımalısınız ki, ona en değerli varlığınızı emanet ediyorsunuz. Ayrıca o sizin en güvendiğiniz ve hayatınızı yasladığınız adamın annesi. Hani size kötülük yapsa, haklısınız derim de, bir ekmek için...İnşallah bir hata yapıp eşinizi annesi ve sizin aranızda tercih yapmak zorunda bırakmazsınız.

Biz bazzen anlayamasak da bir evde büyüğün olması genellikle iyidir. Onu anlayışla karşılamalı, hataları da varsa ilerlemiş yaşına vermelisiniz. Bol kese dediğiniz kese oluşsun diye o kadın çocuğunu okutmuş büyük ihtimalle. Birinin çıkıp beleş yiyor muamelesi yapması ne acı...

Empati yaparsanız daha iyi anlaşırsınız kanısındayım.

çok haksızsınız hemde bir kepek ekmeği yaa madem kv sevmiyorsunuz ne yapın ne edin kocanızı ikna edip bir bakıcı tutun yoksa sizin bu kv sevmemeniz başka sonuçlara yol açabilir en basit örnek işte şimdi karşımızda

Daha önce de eşinizin kayınvalideniz ve kayınbabanız varken '' kıymalı pide '' yaptırmasını sorun etmiş ve konu açmışsınız. Bence siz eşiniz tarafının boğazından geçen lokmayı bu kadar sorun edeceğinize bir sakin olun . Düşman olsa yemek konusundan sorun çıkarılmaz . Hiç hoş değil düşünceniz...

bence haksızsın...bir çocuk bakmak kaç para şimdi ennnn az 600 tl....siz 60 kuruşluk ekmeği esirgiyorsunuz...ne olacak yani....onlar yaşlanıyor yaşlandıkça insanlar biraz huysuzlaşır,konuşma şekillerini hoş görmek lazım bazen...

Son düzenleme:
Pes artık !
Haksızsın....
Benim kaynanamın tek istediği kepek ekmeği olsaydı da gelip azcık torununa baksaydı keşke!

bence de eşinin ailesi demek senin ailen demek tamam belki sevmiyor olabilirsin ama yemek konusunda bu kadar bencil olmayın derim

Bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum haksızsın..Senin eşini doğurmuş, büyütmüş bi anne ve şuanda sizin çocuğunuza bakıyor bi ekmeği sorun etmek çok ayıp .

Yok artık, kıymalı pide de mi var?

Konu sahibi arkadaş belki biz sizi yanlış anladık ama siz okuduğum kadarıyla sonraki yorumlarınızda da durumu batırmışsınız. Yargılamak bize düşmez belkİ ama çok şükür hala büyük küçük tanıyan bir millet olarak yadırgadık biraz. Hele de konu yemek işi olunca...

ayıp kapıya gelen dilenciye bir ekmek parası veriyoruz..o kadar mı hatrı yok eşinizin annesinin..

bence hala şaka yapıyorsunuz.. ne yani eşinizi sizin üstünüze saldı, ama sorun eşinizde değil, k.validenizde neden? k.valideni kaldıramıyorsan ve bakıcı istemiyorsan oturup kendin bakacaksın sevgili üye.. burada 1 ekmeğin, pidenin lafını yapmazsın o zaman.. ayrıca bir önceki mesajında belirtmişsin ya "oğlumun parası" diyor diye.. evet oğlunun parası.. senden değil, ondan istiyor.. insan doğurduğu çocuktan bir ekmek, pide isteyemeyecek mi gelin korkusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…