hadi kizlar yorumlarinizi bekliuorum.

Belki gerçekten haklısınızdır, belki tek lokmayı bile haketmeyen biridir, ama siz konuyu böyle 3 cümleyle anlatırsanız tabi ki sizi haksız görürüz. Biz müneccim değiliz ki problemlerinizden haberdar olalım. Şu durumda, şu kadar gördüğümle siz haksızsınız.

bende çok şaşkınımm haksızsınız bencede arkadaşlar çok güzel cevap verdiler...
bende kv sevmem ama ekmek almaycak kadarda vicdansız deilimm.. aslaa
onun oğlu büyütmüş bu yaşa getirmişş tabikide annesinin her istedigini alacakk...

konu sahıbı arkadasım ben senı oyle ıyı anlıyorum kı.bazen kendımızı ıfade edemıyoruz bazende yazmaya utanıyoruz bu kv yaptıklarını.ekmek bıle gozunuze batmaya basladıysa kımbılır sımdıye kadar neler yaptı allah bılır bu kadın.suna emınım en kotu ınsan bıle kv yedıgıne karısmaz.kocanıza dıretın kabul etmeyın sızde kalmasını.bu yasa kadar gelıyorlarda kocaman kadınlar ıslerıne gelınce ya ogluna gelınce cocuklasan ınsanlardan hıc hoslanmam.gıtsın kocasına nazını yapsın.bence tez zamanda kocanızı bu fıkırden caydırın cunku sıze olacak olan.ben yılda bır goruyorum kaynanamı o bıle yetıyor allah yardımcınız olsun.

kayınvalideniz hiç bir mecburiyeti yokken düzenini bozup, sizin çocuğunuza bakmak için yanınızda kalıyor, siz altı üstü bir ekmek için bu kadar laf söylüyorsunuz, çok ayıp yaptığınız, madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz o zaman çocuğunuza siz bakın bi zahmet

Bu konunun gercek olmamasini diliyorum. Yanlis mi anladim diye iki defa okudum. Oldu olacak ekmegi dilim dilim sayarak verin kadina köle misali. Degil ekmek her gün bal börek istese ne olur. Cocugunuza beles bakmasa bile evladin borcudur görevidir annesinin babasinin nefsini ceken birsey almak. Her aksam eve gelirken anne var mi caninin istedigi bir sey dese kan cikar heralde. Vallahi simdi ben utandim kendimden. Kayinvalidenizin yerinde olsam ve bunlari duysam heralde bogazimdan bir damla gecemezdi.

Süphelendim acikcasi konudan cünkü cok tahrik edici cümleler kurulmus. Yani 100 kisiye de sorsan ayni tepkiyi alirsin. Biraz hoplatayim su kk üyelerini gibi birsey mi bu? Eger konu gercekse de yaziklar olsun diyorum.

Öyle söylemeyin eşi olarak sizin canım bunu çekti al deme hakkınız varsa
annesi olarak oğlundan bir ekmek istemeye hakkı var elbette.
Kocası alsın ne demek?

Valla ben eşimin ailesine nefret doluyum yine böyle söylemem..
Hatta unutmuyorum evde bir şey yoktu kalmamıştı ara gelirken alsın oğlun demiştim..
(Kp huysuz kavgacıdır niye önceden söylemedin diye kavga çıkaran tip eşinden çekinir o yüzden)
annesi ben isteyemem utanırım bi şey derler arkamdan diye çekinirim demişti de
çok üzülmüştüm. Olur mu öyle şey o nasıl düşünce harcadığı 5 liranın hesabını yapan
evlat olmaz olsun. Benim eşim ya da kaynım farketmez arayıp istemelisin.

Çocuğuna ihtiyacını dile getirmekten,istemekten çekinir mi insan bakkal malzemesi yahu demiştim:26:

O kadar çocuğunuza bakıyor ne cazgır kv ler var zerre faydası yok,yuva yıkan cinsten
Lütfen bir ekmek sevdasını çok görmeyin

inanamiyorum ya kadinin yediği bir ekmeği mi çok görüyorsunuz, kadın ogluna yillarini vermiş bir ekmek istemesin mi? isteyecek ve bu da onun en doğal hakkı, sizin anneniz istese siz almaz misiniz hergün bir ekmeği? illa ki alırsıniz çünkü o anne! ekmekte ister, balda ister börekte ister ve bunu şikayet etmeye sizin hakkınız yok.

allahım sabırrr sabırrr..allah başka dert vermesin diyorum size..bu mesajımın içindeki gizli anlamı bulup umarım herşeye-her istenene-bir kepekli ekmege 10 laf söyleyip buraya dert diye yazmak zorunda kalmazsınız..

birikimlerin sonucuysa ekmegı bıle cok görmesı..konu sahıbı eger dedıgınız gıbı bircok şey yasamıssa ve bize bu durumu anlatamıyorsa bir zahmet bu konuyuda acmayıversın..onlar ıcınde kaldıysa kepeklı ekmekte kalsın hayret bişey..

ayıp ayıp utan!sen kocanın annesınden için nasıl böyle düşünebiliyorsun pes pes

ben vereyım o kadının kepek ekmek parasını da sen sus!
nankörlük başa bela...

yalnız ölmek istiyorsan böyle devam et o kepek ekmek paralarıyla huzur evinde arkadaşlarına çay ısmarlarsın belki bir gün

keser döner sap döner gün gelir hesap döner.hanım unutma!

not:ben hiç görmedim ki burada kayınvalidesinden çeken kadın bu buyuk ayrıntıyı konuyu açarken anlatmayacak es geçecek baktı kı yorumlar sert hemen ama o kadın bana ne yaptı bilmiyorsunuz

ben bes kurusun lafinda degilim.ben hic baktirmak istemiyorum.benm cocuguma beddua eden insan.kendisi.ama.esim.kesinlikle.kabul.etmiyor bakiciyi.

yavrum o kadar da olmaz hiç bir büyükanne büyükbaba gelinine damadına ne kadar kızarsa kızsın küçük torununa beddua etmez onu geç bi kere.anneler ne zahmetle yoklukla büyütüp çocklarnı evlendiriyorlar snra gelin yada damatları bi ekmeği sakınıyorlar vay be ne günlere kaldık..ahh ahh ben neler yaptımda anasına babasına yaranamadım güya KÖTÜ KIZIM DİYE evlenmemize izin vermediler defettiler beni yavrum sen ne diyorsun ya öpte başına koy kaynvalideni

sen bence özür dile herkesten gereksiz saygısızlık ettiğin için konu çok uzamış !!! Kendini yanlış ifade etmedin sen emin ol başka sorunlar yaşayıp yediği ekmeği göze sokman hata.Başka sorunların olabilir ama alt ucu ekmek ya çocuğunada baktırma şahsen ben sevmediğim hoşlanmadığım insana çocuğumu bırakmam.Unutmayın herkes birgün kaynana olucak iyi yada kötü ama senin gelinine de yazık bence şimdiden allah akıl fikir versin

Var arkadaşım var gelinini sevmeyip karnındaki bebeğe kadar beddua eden
tipler de var olmaz olsunlar..
Yalandır falan demem ben yaşayan bilir.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Konu sahibi düzgün anlatmamış.
Bunları bunlar yaşattı vaktiyle şimdi ekmek istese batıyor.
Eşim de annesine kuzu ben istesem lafını eder alınıyorum dese
ben anlarım açıkçası...
Yanlış anlatmış kendini..
Anneler ayrı kutsaldır eş ayrı..
Ahhh bu erkekler ayrı ayrı değeri hissettirebilseler sorun tamamen orda..

bencede yan çizme aşamasına gectı..

hay ağzına sağlık ablacım.Ben şahsen ufak tefek düğün zamanı sorunları haricinde bişi yaşamadım kmseyle onda da yüz yüze gelmedim hatta ama annem çok çekmiş babaannemden kmse çekmemiştir sildiği yere kömür atıp silmemişsin sil demiş gebe karnıyla neler neler bu devede kulak kalır şmdikiler öyle değil en ufak şeylerde yüz yüze gelip kocalarıylada aralarını kötü ediolar karı kocanın saygısı bitince evlilikte bitio allah öyle bişeyi kmseye göstermesin yanlış kötü geçimsiz bi evliliktense ölmek iyidir

keser döner sap döner gün gelir hesap döner.hanım unutma!çok doğru cnm he bak bide şu var bu şahıs cidden bi sorunu olupta konu açsaydı buraya seve seve yardımcı olur rahatlatırdık içini ekmek dediğin 50 kuruşluk nimeti ortaya atarak konu açması benim gururumu incitti şahsen kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsinz ama insan düşmanına bile yapmaz bu insanın yaptığını bnm çok cnm sıkıldı konununda uzadığını görünce nice kaynana gelin sorunları oluo okusunda haline şükretsin

konu ilginç geldi ama merak ettiğim bir çok soru var onları sormam gerek, her ne kadar konu sahibi haksız gibi görünsede bazı mental çarpıklıklar gözüme ilişti
1- kayınvaliden çocuğuna neden bakıyor, çalışıyor musun ki?
2- mantıksızlık şurdaki çalışıyorsan ve eve para getiriyorsan eğer, kv oğlumun evi oğlumun parası diyemez, ayrıca eşin de sana maddi olarak baskı uygulayamaz diye düşünüyorum.
3- eşin sen istemedğin halde kv ne cocuga bakmasını söylüyor demişsin alternatif birisini buldun mu ki, yoksa başka kimse kabul etmedi mi ücretsiz hayrına bebek bakmayı kv dışında (bu devirde kolay kolay kimse kabul etmez kv yada anne farketmiyor, çevremde gördüm)

bunları anladığımız zaman sanırım kim haklı kim haksız ortaya çıkacaktır, ben iki tarafta da hatalar oldugunu düşünsem de ekmek konusu çok çarpıcı ve insafsızca olmus diğer arkadaslara katılmaktan kendimi alamadım. ayrıca siz kocanızdan birşey isteyemiyor musunuz hiç onu merak ettim yani kv size diyor mu babanın evinde de bunu mu istiyordun falan diye? çekişme burdan mı başladı ki kayınpederim alsın ona ekmegini diyorsunuz?

Son düzenleme:

çok ayıp yapiyorsunuz...oğlundan tabikide isteyecek...kusura bakmayın ama bazı gelinler haddini aşıyor ...sizde onlardan birisiniz..

kendi evinde sürekli yemiyormus muş..ne biliyorsunuz caninin cekmedigini..kocasinin almamasından mi?

belkide sizin işinizde dahil evlatlari için o adama katlanmistir bunca sene..

kendinize gelin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…