- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
konu sahıbı arkadasım ben senı oyle ıyı anlıyorum kı.bazen kendımızı ıfade edemıyoruz bazende yazmaya utanıyoruz bu kv yaptıklarını.ekmek bıle gozunuze batmaya basladıysa kımbılır sımdıye kadar neler yaptı allah bılır bu kadın.suna emınım en kotu ınsan bıle kv yedıgıne karısmaz.kocanıza dıretın kabul etmeyın sızde kalmasını.bu yasa kadar gelıyorlarda kocaman kadınlar ıslerıne gelınce ya ogluna gelınce cocuklasan ınsanlardan hıc hoslanmam.gıtsın kocasına nazını yapsın.bence tez zamanda kocanızı bu fıkırden caydırın cunku sıze olacak olan.ben yılda bır goruyorum kaynanamı o bıle yetıyor allah yardımcınız olsun.
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
ben bes kurusun lafinda degilim.ben hic baktirmak istemiyorum.benm cocuguma beddua eden insan.kendisi.ama.esim.kesinlikle.kabul.etmiyor bakiciyi.
bi kac arkadas bana hak vermis.konuyu yanlis actim.kendimi yanlis ifade ettim.ben cok haksizliga ugradim kadin tarafindan.haksiz oldugum halde kocami benm ustume saldi kadin.gelip gittikce doldurur esimi.hatta gecen cocukla ilgili demedigim halde esime neler demis.tansiyonum dustu bana neler nelsr dedi diye.insan bunlari duyunca artik sacinin kilini gorsem kaldiramiyorum bilmem anlatabildm mi ki o olaylarin yaninda bben h.bur
yavrum o kadar da olmaz hiç bir büyükanne büyükbaba gelinine damadına ne kadar kızarsa kızsın küçük torununa beddua etmez onu geç bi kere.anneler ne zahmetle yoklukla büyütüp çocklarnı evlendiriyorlar snra gelin yada damatları bi ekmeği sakınıyorlar vay be ne günlere kaldık..ahh ahh ben neler yaptımda anasına babasına yaranamadım güya KÖTÜ KIZIM DİYE evlenmemize izin vermediler defettiler beni yavrum sen ne diyorsun ya öpte başına koy kaynvalideni
ayıp ayıp utan!sen kocanın annesınden için nasıl böyle düşünebiliyorsun pes pes
ben vereyım o kadının kepek ekmek parasını da sen sus!
nankörlük başa bela...
yalnız ölmek istiyorsan böyle devam et o kepek ekmek paralarıyla huzur evinde arkadaşlarına çay ısmarlarsın belki bir gün
keser döner sap döner gün gelir hesap döner.hanım unutma!
not:ben hiç görmedim ki burada kayınvalidesinden çeken kadın bu buyuk ayrıntıyı konuyu açarken anlatmayacak es geçecek baktı kı yorumlar sert hemen ama o kadın bana ne yaptı bilmiyorsunuz
yavrum o kadar da olmaz hiç bir büyükanne büyükbaba gelinine damadına ne kadar kızarsa kızsın küçük torununa beddua etmez onu geç bi kere.anneler ne zahmetle yoklukla büyütüp çocklarnı evlendiriyorlar snra gelin yada damatları bi ekmeği sakınıyorlar vay be ne günlere kaldık..ahh ahh ben neler yaptımda anasına babasına yaranamadım güya KÖTÜ KIZIM DİYE evlenmemize izin vermediler defettiler beni yavrum sen ne diyorsun ya öpte başına koy kaynvalideni
ayıp ayıp utan!sen kocanın annesınden için nasıl böyle düşünebiliyorsun pes pes
ben vereyım o kadının kepek ekmek parasını da sen sus!
nankörlük başa bela...
yalnız ölmek istiyorsan böyle devam et o kepek ekmek paralarıyla huzur evinde arkadaşlarına çay ısmarlarsın belki bir gün
keser döner sap döner gün gelir hesap döner.hanım unutma!
not:ben hiç görmedim ki burada kayınvalidesinden çeken kadın bu buyuk ayrıntıyı konuyu açarken anlatmayacak es geçecek baktı kı yorumlar sert hemen ama o kadın bana ne yaptı bilmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?