Anlamadım bende
Çocuğa baksın ama ekmek bile yemesin mi
Kepek beyaz ne fark ediyo kadın temel ihtiyacı olan şeyi istemiş, sanki hergün baklava börek istiyo da konu sahibi müşkül duruma düşüyo gibi gitsin kocası alsın diyo
Kadına bi ekmeği bile çok görecekseniz pardon ama senin kocanda bakıcı tutsun derler adam..
ben bes kurusun lafinda degilim.ben hic baktirmak istemiyorum.benm cocuguma beddua eden insan.kendisi.ama.esim.kesinlikle.kabul.etmiyor bakiciyi.
Ben tüm konuyu okuduğum için söyleyeyim.
Aslında konu sahibi de bakıcı istiyormuş ama eşi illa annem bakacak diyormuş.
Konu sahibi bazen anneler eşlerinden isteyemediklerini evlatlarından isterler.
Eşlerine yapamadıkları nazı bizlere yaparlar.
Eşi almıyor niye biz alıyoruz demişsinya..
Ben olsam mutlu olurdum.
Belliki başka sorunların varmış,anlatmamış direk ekmek mevzusundan girmişsin.
İnan öyle kötü görünüyorki buradan.
Kadın kepek ekmek yiyormuş eee yani.
Siz en iyisi bunlara çok kafayı takmayın.Yenilen ya da istenilen ekmek bile
zorunuza giderse nasıl yaşacaksınız o insanlarla.
Eşinizde biliyormu çocuğa beddua ettiğini.
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
ekmek için konu açan,beddua hakkında konu açmazmıydı acaba:26:
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?