hadi kizlar yorumlarinizi bekliuorum.

yazık yazık
gerçekten bu kadar mı düştük

ben kımsenın yorumuna cevap vermedım dolayısı ıle bu yorumumda konu sahıbıne sıze degıl neden cevap yazma geregı duyuyosunuz kı anlamadım.herkesın fıkrıne saygı duyarım lutfen benım konu sahıbıne soyledıgım seye yorum yazmayın.bu benım fıkrım.

haksızsınız !
Bir ekmeğin lafını etmeniz hiç hoş olmamış .
Sizin anneniz ekmek istese alsanız ve eşiniz size kocası alsın sanane dese ne tepki verirsiniz ?

Allah başka keder vermesin size bu kadar basit birşey büyük bir sorun oluyorsa sizin için gerisini düşünemiyorum 1 ekmek için deymez canınızı sıkmaya erken yaşta çökersiniz benden söylemesi

ya valla çok şaşırdım he alt tarafı ekmek be,görende hergün kavurmayla besliyor sanacak tövbe yarabbim.ne günlere kaldık valla.
hemde senin çocuguna bakıyor herşey istese yeridir.bakıcıya ver o zaman parayı.

ben de kv mi hiç sevmem ama hakkini da yiyemem ki bir kaç ay evimde kaldi bebek dogduktan sonra yardimci olmak için, benim ki kendi evinde alisverise çikmaz malum bos bos seyler aliyor kocasi bikmis ama benim evimde domates almaya giderdi esim cebini doldururdu belki lazim olur diye 5 saç boyasi 3 terlik 4 tayt 1kg da domates alir gelirdi bu sekilde aylarca surdu, sigarasi falan da bizden di zaten hiç para getirmemisti yaninda (+ laptop falan aldik kendisine tsk etmek için...)
bunlara ragmen yillar sonra ilk defa ona karsi toleransli davrandim kendi haline biraktim sonuçta esini birakmis bana yardima gelmis... o da oyle iste cebindeki parayi bitirmeden eve gelmiyor neyse uzun lafin kisasi kv nin degerini bil bak millette (bende) neler var...
bir kepekli ekmegi çok gormek onun yaptiklarinin yaninda nankorluk olur...

ne var yani bi kepek ekmeği istediyse annesi alıverin nolur yani bir ekmeğin lafı edilir mi ya
anne o annesi eşinin ne emeklerle büyüttü onu kalkmış bir kepek ekmeğinin lafını ediyorsun terbiyesizsin
bir de utanmadan kocası alsın haksız mıyım kızlar mış tabii ki oğlundan isticek

öyle şey olur mu be güzelim.. o sizin evladınıza bakıyor size taşınmış düzenini terkedip sen bi kepek ekmeği çok görüyorsun.. bana pek normal gelmedi bu davranış...

kaynanandan yana başka sıkıntın yoksa eğer bu çok saçma bir konu olmuş bence... neler var ne kaynanalar var sizinki gayet normal bir şey talep etmiş ayıp etmişsin...

Kendinden Utanmalısın... Yazıklar olsun o Anne onu 9 ay 10 gün karnında taşımış büyütüp belli yaşa getirmiş evlendirmiş.. kim bilir ne zorluklarla büyüttü evladı için nelere katlandı kim bilir sen kepek ekmeğin lafını yapıyorsun. alttarafı 2 lira Hem Senin Çocuğuna baksın bakıcı gibi hemde gözüne batsın senin yaptığın terbiyesizlikten başka birşey değil

Bir ekmeğin lafımı olur. o eşini bırakıp sizin çocuğunuza bakmaya gelmiş. tamam zordur beraber kalmak ama siz onu bu süre içinde o sizin evladınıza en iyi şekilde bakıyorsa sizde ona en iyi şekilde bakmak zorundasınız. hiç yakıştıramadım size bunu

Ekmeğin lafını mı yapıyorsunuz gerçekten ? Alt tarafı normal ekmek alınırken kepek ekmek de alınacak sanırsınız ki kadın sizden havyar istemiş..

Böyle şeylerin lafını yapıyorsanız çocuğunuzu da kendiniz büyütün. Kadın bakmak zorunda değil sonra daha büyük sorunlar çıkmasın.

Bir anne olarak kepek ekmeği kadına çok görmenize şaşırdım.

Pes yani :)

ÇOK ÇOK AYIP aynısını sızın annenız ıcın esınız bu sekılde konussa ne hıssedersiniz tamam sevmek zorunda degılsınız ma saygı gostereceksınız sızın evladınız da var ne sekılde buyutuyorsunuz hele dogunda ne acılar yasadınız kendınızden pay bıcın komsuya arkadaslarımıza bıle ne iyilikler yapıyoruz...

evet haksızsınız,hemde fazlasıyla!!!
kayınvalideniz çocuğunuza bakıyor,ve siz bi kepek ekmeğinin lafını ediyosunuz,kayınvalideniz çocuğunuza bakmak zorunda mı,ne mecburiyeti var evini barkını bırakıp bu yaştan sonra çoluk çocukla uğraşmaya?
bazı şeylerin değerini bilin,minnet gösteremiyosanız bile hiç değilse sesinizi çıkarmayın,ayıptır...

Konunun tamamını okumama gerek yok, sanmıyorum ki bir kişi size hak versin.

Size küçük bir yaşanmış olay. Arkadaşımın çocuğunun yani minik aşkımın bakıcısı var. Arkadaşım ve eşi oruç tutmadıkları halde sırf bakıcı oruç tutuyor diye eşi hergün sıcak pide kuyruğuna girdi.

Siz, eşinizin annesin istediği bir ekmekte gözünüz kalmış. Evinde yemeyebilir, bulunduğu yerde yoktur veya vardır da oğlundan istemiş olmak hoşuna gidiyordur. Merak etmeyin normal ekmekte 1 lira, kepek ekmekte 1 lira batmazsınız.

Yarabbim çevremde böyle insanlar olmadığı için binlerce kez şükürler olsun.

Yarın çocugun büyüdüğünde belki de torununa bakacaksın sen de.
VE çocugundan ekmek istediğinde kolundan tutup seni dışarı atarsa...
Allahım sen büyüksün ya.

Ekmegın lafı yapılıorsa ayıp tabı ama sanırım konu sahıbının demek ıstedıgı bunun ıcın kızması yersızdı gıbı bısı..Yani sureklı evındede bole olsa yapmasak hakkı der gıbı bısı cıkardım ben.. Derdı ekmek almak degıl kanımca..

eşiniz annesine 3-5 kuruşluk bir ekmek almaya mecbur değil peki k.valideniz sizin çocuğunuza bakmaya mecbur mu?

şaka gibi.anneye alınan ekmek de laf edilmez artık ya.

evinde yemiyor diye oğlundan istemeye hakkı yok mu peki

Kepek beyaz fark etmez ekmek dediğin kaç kuruşluk şey ya
Ayıp ayıp insan bunu düşünmeye utanır siz bir de kalkmış çok haklıymış gibi buraya yazmışsınız

O senin çocuğuna bakıyor sen 2 lokma ekmeğin hesabını yapıyorsun, millet üst katında bile otursa torununa bakmayı kabul etmiyor
Sen kalkmış evinden düzeninden vazgeçmiş torununa bakan kadına sanki her gün baklava börek istiyor gibi kepek ekmeği istiyo kocası alsın bilmem ne diyorsun..

O zaman senin kocanda bakıcı tutsun, neden kaynanana çocuk baktırıyorsun ?
Kepek ekmek kaç para ya , istersen biz gönderelim de kadının kalbini kırma

Yazık yazık ne biçim bir toplum olduk biz
Bırak kaynanaya yoldan geçen birine bile ekmek parası verilir lafı da edilmezdi eskiden..

eşiniz annesine 3-5 kuruşluk bir ekmek almaya mecbur değil peki k.valideniz sizin çocuğunuza bakmaya mecbur mu?

şaka gibi.anneye alınan ekmek de laf edilmez artık ya.

Anlamadım bende
Çocuğa baksın ama ekmek bile yemesin mi
Kepek beyaz ne fark ediyo kadın temel ihtiyacı olan şeyi istemiş, sanki hergün baklava börek istiyo da konu sahibi müşkül duruma düşüyo gibi gitsin kocası alsın diyo

Kadına bi ekmeği bile çok görecekseniz pardon ama senin kocanda bakıcı tutsun derler adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…