birikimlerin sonucuysa ekmegı bıle cok görmesı..konu sahıbı eger dedıgınız gıbı bircok şey yasamıssa ve bize bu durumu anlatamıyorsa bir zahmet bu konuyuda acmayıversın..onlar ıcınde kaldıysa kepeklı ekmekte kalsın hayret bişey..
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
Kendinden Utanmalısın... Yazıklar olsun o Anne onu 9 ay 10 gün karnında taşımış büyütüp belli yaşa getirmiş evlendirmiş.. kim bilir ne zorluklarla büyüttü evladı için nelere katlandı kim bilir sen kepek ekmeğin lafını yapıyorsun. alttarafı 2 lira Hem Senin Çocuğuna baksın bakıcı gibi hemde gözüne batsın senin yaptığın terbiyesizlikten başka birşey değilkizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
Ekmegın lafı yapılıorsa ayıp tabı ama sanırım konu sahıbının demek ıstedıgı bunun ıcın kızması yersızdı gıbı bısı..Yani sureklı evındede bole olsa yapmasak hakkı der gıbı bısı cıkardım ben.. Derdı ekmek almak degıl kanımca..
eşiniz annesine 3-5 kuruşluk bir ekmek almaya mecbur değil peki k.valideniz sizin çocuğunuza bakmaya mecbur mu?
şaka gibi.anneye alınan ekmek de laf edilmez artık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?