hadi kizlar yorumlarinizi bekliuorum.

Kadın bırak ekmeği hergün baklava börek istese hakkı canım, kadın bu yaşında torununa bakıyor düzenini bozup gelmiş bu herkesin yapabileceği birşey değil.
Kötü, geçimsiz biri bile olsa yemeğin hele ki ekmeğin lafı yapılmaz.

Ben beyaz ekmek yemiyorum, ya kepekli ya çavdar yerim annemlere veya kayınvalideme de gittiğimde yoksa aldırtırım ya da kendimiz giderken alırız.
Kayınvalidem de bana kızıyor mudur acaba?

bunları düşünmek sadece seni yıpratır
Allah için yap, kafana takma
karşındaki insan sana haksızlık yapsa bile "ben zaten kimse için değil Allah için yapıyorum ve iyi davranışlarımdan vazgeçmeyeceğim" diye düşün
böyle düşünürsen haksızlığa uğramış gibi düşünmezsin
görmezden gel hazmedemesen de
çünkü takarsan sen yıpranırsın
ayrıca madem sıkıntı yaşıyorsun, şikayet etmek yerine sabret ki çektiğin sıkıntıların mükafatını alasın

kız açtı konuyu gtti burda biz evhamlara girdik iyi mi yok cnm kızmıodur bu normal bişi sadece bu arkadaşın kendi kendiyle problemi var anca kendiyle problemi olan insan ekmek için kavga eder

kv.demi hiç sevmem ömür boyuda seveceğimi sanmıyorum ama bir ekmeğin lafı edılırmı ne yaparsa yapsın kepek ekmeği dediğin nedirki isterse 5lira olsun oğluna bukadar nazı geçmiycekse ana sonuçta bence boşuna kendıne dert edınme senle uğraşmıyorya ona bak. benim eşim hediye olayından hiç anlamaz anneler gunu geldiğinde falan hep ben hazırlarım bişi alamadıysak bile çeyizimden bişiler seçer verırım nekadar sevmesemde nede ols eşimin annesi lütfen bır ekmeği sorun olarak göre

Daha neler duyacağız yarabbim ! Madem mecbur değilsiniz dizinizi kırıp çocuğunuza kendiniz bakarsınız da ekmekten kar edersiniz. O kadar çok kadın var ki çocuğunu baktıracak kimseyi bulamadığından çalışamayan. Böyle bir nimetin bile farkına varamayan bir nankörsünüz!

kızlar biz burda konuşuyoruz konu sahibesi forumlarda geziyor

kız açtı konuyu gtti burda biz evhamlara girdik iyi mi yok cnm kızmıodur bu normal bişi sadece bu arkadaşın kendi kendiyle problemi var anca kendiyle problemi olan insan ekmek için kavga eder

Evham yaptım hakikaten konuyu okur okumaz kayınvalidem aklıma geldi:) Arkadaşımız bunalmış sanırım herşey batmaya başlamış, ama altı üstü ekmek yani bunun lafını etmek ayıp kaçıyor.

kızlar biz burda konuşuyoruz konu sahibesi forumlarda geziyor

Canım, gezer tabi, konuyu "piar" için açtı:) Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali. Onca cevap bekleyen arkadaş var, biz de tuttuk buna yazıyoruz. Kızdım kendime ya. Saçma insanlarla uğraşmak boş iş.

kizlar hepinizden ozur dilerim.beni kendime getirdiniz.cogunuzun yaptigi agir yorumlardi ama ben napiorum dedim Allah icin ya.ne yasadigimizi bilemezsiniz.herseyimi anlatmadim sacma bi konuyu sizlerle paylastim.o kadar batmisti ki yaptiklari.canimi cok yakti.haksiz oldugum halde.kusura bakmayin herkesten tek tek ozur dilerim.daha fazla.yorum yapmayin ben almam gerekn dersi aldim.sagolun.

Alt tarafı bi ekmek istemiş sanki fırının tapusunu istedi nazı geçmiş istemiş 1 ekmek parasıyla kimse fakir olmaz kenara atsan zenginde olunmaz
siz neden kayınvalidenize baktırıyosunuzda bi bakıcı tutmuyosunuz parası için olabilir mi?
Nede olsa kayınvalide bedava istese istese kepekli ekmek ister ondada arada almayı unutursunuz arada iki laf söylersiniz onuda yemekten vazgçer
sizinde bi çocğunuz var umarım aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmazsınız
eşiniz ve kayınvalideniz umarım bu düşüncelirinizden habersizdir yazık çok yazık biz evlatlarımızın ayaklarının altını öpe öpe büyütüyoruz
canı bişey istesin yeterki bir lokma daha yesin diye peşinden koşturuyoruz üzüldüm en çokta sizin adınıza

kizlar hepinizden ozur dilerim.beni kendime getirdiniz.cogunuzun yaptigi agir yorumlardi ama ben napiorum dedim Allah icin ya.ne yasadigimizi bilemezsiniz.herseyimi anlatmadim sacma bi konuyu sizlerle paylastim.o kadar batmisti ki yaptiklari.canimi cok yakti.haksiz oldugum halde.kusura bakmayin herkesten tek tek ozur dilerim.daha fazla.yorum yapmayin ben almam gerekn dersi aldim.sagolun.

yorumları ve sizin cevaplarınızı okumadım ama bu ne kadar kötü bi düşünce insan bi ekmeğin lafını yapar mı yazık ya valla bi de çocuğunuza bakıyor inşallah sizin bu düşüncelerinizi duyar da size zerre yararı dokunmaz bidaha

Aslında burdaki sorun; bir kepek ekmeğin parası değil, sizi anlıyorum. Kayınvalidenizin tavrını kabullenemiyorsunuz. Kendisini sevmiyorsunuz ama eşiniz kabul etmediği için bakıcı da alamıyorsunuz... O kadar mutsuzsanız ve eşiniz de bakıcı istemiyorsa işi bırakın öyleyse, siz bakın kendi çocuğunuza...

Sevindim.........
Tavrından hoşlanmasan da, şu an seninçocuğuna bakıp sana destek oluyor...Biraz sabır...

madem oyle sen de kendin bakamayacagin cocugu dogurmayacaktin.

Haksizsin...
kadin sizin bebeginize bakiyor...
siz bir ekmegin lafini yapiyorsunuz..
hos degil...

konuyu en basta ayrintili anlatmiyorsunuz,
sonra tepkiler geldimide,
yok bana soyle yapti,boyle dedi,soyle oldu...

Son düzenleme:

bence hiç hoş değil bu düşüncen. senın evladına bakıyor sonuçta, bir ekmeğin lafı olur mu sence?

Yok ben anlayamayacağım nedir bu kayınvalidelerin çilesi .Şimdi ki kayınvalideler bilmiyor pc kullanmayı anlatsalar neler dökülecek kim bilir.
Ağzın da kuş tutsa yaranamayacaklar.
Kimse MÜKEMMEL değil.
Afedersiniz ama hem bebeğinize bakacak hem de oğluna az naz yaptı diye sinir olacaksınız.Şöyle düşünemiyor musunuz ,karşımızdaki de insan , sizin hiç mi ne istediğinizi bilmediğiniz dönem olmadı .

Siz istiyorsunuz ki oğullarını alın kayınvalideler süs olsun .Gelsin çocuğuma baksın gıkı çıkmasın .Kusura bakma belki biraz sert bir yorum oldu ama bu aralar bu bölüm haricinde de denk geliyor bu tarz konular ,erkek evladım var şimdiden gelinime kin gütmeye başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…