Kadın bırak ekmeği hergün baklava börek istese hakkı canım, kadın bu yaşında torununa bakıyor düzenini bozup gelmiş bu herkesin yapabileceği birşey değil.
Kötü, geçimsiz biri bile olsa yemeğin hele ki ekmeğin lafı yapılmaz.
Ben beyaz ekmek yemiyorum, ya kepekli ya çavdar yerim annemlere veya kayınvalideme de gittiğimde yoksa aldırtırım ya da kendimiz giderken alırız.
Kayınvalidem de bana kızıyor mudur acaba?
kız açtı konuyu gtti burda biz evhamlara girdik iyi miyok cnm kızmıodur bu normal bişi sadece bu arkadaşın kendi kendiyle problemi var anca kendiyle problemi olan insan ekmek için kavga eder
kızlar biz burda konuşuyoruz konu sahibesi forumlarda geziyor
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
Lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. Oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
kizlar hepinizden ozur dilerim.beni kendime getirdiniz.cogunuzun yaptigi agir yorumlardi ama ben napiorum dedim Allah icin ya.ne yasadigimizi bilemezsiniz.herseyimi anlatmadim sacma bi konuyu sizlerle paylastim.o kadar batmisti ki yaptiklari.canimi cok yakti.haksiz oldugum halde.kusura bakmayin herkesten tek tek ozur dilerim.daha fazla.yorum yapmayin ben almam gerekn dersi aldim.sagolun.
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?