innnnnnnnnşallahhhhhhhhh :Saruboceq:
canım ben accık daha yatim kaydirigubbakcemile3
bünyem sarsılır benim. çok erken kalktım :roflol:
öpüyorum siziii... 10-11 gibi gelirim Şeniz
gunaydn tubişimmm canm benm sabh leyın kanı verdım yarın 1,30 a alackmısım off ya bu hafta hastaneye gıdıp glmkten bıktım artık sabrlslnyrm cok sennde tablon gösümden kaçmış degıl hanı ben sana demiştım iniş cıkıslrın olur merk etme dıye sabıtlmya baslaması lazım atesn ama sen gec yumrtlmssın tatlım nettekı takvme göre gec kalınmş gıbı atesın ölçmede ama hayrlısı bıtanm sen yumrtldgn gun uzerıne14 ekle odur beklnmyen regl tarhn okişoooo nanelişekerimm mürüşümm nassınız kızlar??
hadi hayrlısı canm ne zamn ümtli olmyınca bırden oluverorsun canm arkdslrdan cok duydum hadı hayrlısı sende aramsdasınkızçelerim günaydın...benim dün adet olmam gerekiodu ama olmadım..
ha çokda ümitli diilim ama yinede haber verim dedim...
canım bıras karsık tabln su dın altndan ölçmye baslsydın daha anlşlr olrdu ama ya 11 gün catladı yumrtan yada 20 gun yumrtladın sen bıras karısık beklylm bakalm atesın zamanla neyı gösterecek okişbuda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
5 kasım 18.gün..............36,2
6 kasım 19,gün..............36,7
7 kasım 20,gün..............36,2
8 kasım 21.gün..............36,3
9 kasım 22.gün..............36,1
günaydın canım nasılsıncanım bıras karsık tabln su dın altndan ölçmye baslsydın daha anlşlr olrdu ama ya 11 gün catladı yumrtan yada 20 gun yumrtladın sen bıras karısık beklylm bakalm atesın zamanla neyı gösterecek okiş
Tabıkı canm senn beklnmeyen regl ne zamn
Bu arad sagl İİ sabh tahll verdım yarın 1,30da randvm var onu alıp gÖstrecem akmı karamı o zamn bellı olcak karnmda hala agrı var dun fark ettım bagdaŞ fıln kurup otrdummu daha cok sancı gryr
canım çok düzenli degil ama 3 aydır filan 1-2 gün şaşıyor gününü 25 kasım dedim bakalım ne olcak hayırlısı :saruboceq:
Tatlım inşallah güzel haberler alırsın yarın ultrasonla bakmıyolarmı böle bi durumda çok dikkat et kendine bak ben yıllardır arayıp bulamıyom
bide duşunu banyonu ılık suyla yap hamileligim boyunca sıcak su kas gevşetiyor ya oda agrı kanama yaparmış öle duymuştum
günaydın ayçacım sagol tatlım be yaptım çok oldu ama açık bi çayını içerim
GÜNAYDIN CANM HG BENDE 8,40DA YAPTIM KAVALTI CAY SIMIT SANA AFIYT OLSUN CAY ZARRLYMŞ BANA MALUM HAMİLELİK BEN ELMA YIYEREK EŞLİK EDYM SANAkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?