canım işte bütün sorun o yumurtladıgım tarihi bi bilsem artık eve alttan :uhm:ulrason cihazı şart oldu banahımmm sagol canm önrın ıcın daha cok var ozamn canm beklnmeyen reglne sabıtlmz daha ateşin dedgne göre 15 gun var daha ama sen yumrtlma tarhnn üstüne 14 gün ekle ogun senn regl tarıhın öle hesapla
SAGOL CANIM ELLLRİNE SAGLIK DERT GÖRMESIN ELLRNben sana kendi ellerimle elma çayı yapayıııımm opuyorumnanaktan
canım işte bütün sorun o yumurtladıgım tarihi bi bilsem artık eve alttan :uhm:ulrason cihazı şart oldu bana
kızlar selam geldimmmmmmmm...
mürüvvetcim tahlil sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz.
len ne bağdaşı :mymeka: bağdaş kurmadan oturucan. bidaha duymim...
tablomu yorumladıgın için de teşekkürler tatlıcıgım...
HG CANIM EVET BENDE SABRSZLNYRM CANM NEDEN HEMEN VERMYLRKİ SONUCU ALLH ALLHHHHH DUN ABNLRDYDIM YIGENIM E DERS GÖSTRYRDUM CANM YERDE OTRYRDUK BI SANCI GİRDİ KALTIK HEMEN DİZİM USTUNE DURDUM
AYAK AYAK ÜSTÜNE YASKMI PEKİ
kızlar selam ve byeeeee...müro haber alınca bana haber ver ok...bekliyorum...işim var ben kaçtım
kamyas canım msj attım sana bak .muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüm sizi kuzular
slm kızlar ben de ikili tarama için kan verip geldim şimdi inş iyi çıkar çok merak ediyorum
mürocum sonucu kaçta alıcan seninki şimdi ne testi durumun nasıl çok merak ettim geçti mi kanaman
ben sana kendi ellerimle elma çayı yapayıııımm opuyorumnanaktan
Yaaa canım çok pis ekşi elma çekti cokacimcoook
:roflol: :roflol:
vatana millete hayırlı ugurlu olsunnnn
aşerme başlamıştııırrrr cokacimcoook:roflol:
aaa ben her türlü oturuyom ya nan niye söylemiyonuz bakem
ya kızlar kuzum elini emiyodu geçen gittiğimizde bide açtım bu defa yavrum hiç oynaşmadı azıck oynadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?