Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hımmm sagol canm önrın ıcın daha cok var ozamn canm beklnmeyen reglne sabıtlmz daha ateşin dedgne göre 15 gun var daha ama sen yumrtlma tarhnn üstüne 14 gün ekle ogun senn regl tarıhın öle hesapla
canım işte bütün sorun o yumurtladıgım tarihi bi bilsem artık eve alttan :uhm:ulrason cihazı şart oldu bana

canım benim yumurlama günümü tubişin hesapladıgı gibi hesaplayıcılar bile hesaplayamıyor bak ben ocaktan beri nasıl adet görmüşüm günü gününe kaydederim hep bi işede yaramaz
29 aralık ilkgün 4 ocak bitiş
şubat .........................yok
7 mart ................ 12 mart
1 nisan ................3 nisan
mayıs ..................yok
10 haziran.............15haziran
30 haziran.............6 temmuz
5agustos................11agustos
12eylül..................20 eylül
20 ekim...............27 ekim
işte canım böyle ne başı belli ne kıçı sinir oluyom ya

kızlar selam geldimmmmmmmm...
mürüvvetcim tahlil sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz.
len ne bağdaşı :mymeka: bağdaş kurmadan oturucan. bidaha duymim...
tablomu yorumladıgın için de teşekkürler tatlıcıgım...

ben sana kendi ellerimle elma çayı yapayıııımm opuyorumnanaktan
SAGOL CANIM ELLLRİNE SAGLIK DERT GÖRMESIN ELLRN
canım işte bütün sorun o yumurtladıgım tarihi bi bilsem artık eve alttan :uhm:ulrason cihazı şart oldu bana

:roflol:ULTRSYON
CANM DOGRU ÖLÇMLE BAŞLAMŞ OLSAYDN TAM OLRK ANLRDIK AMA BAKLM ZAMN NE GSTRCEK

HG CANIM EVET BENDE SABRSZLNYRM CANM NEDEN HEMEN VERMYLRKİ SONUCU ALLH ALLHHHHH DUN ABNLRDYDIM YIGENIM E DERS GÖSTRYRDUM CANM YERDE OTRYRDUK BI SANCI GİRDİ KALTIK HEMEN DİZİM USTUNE DURDUM
AYAK AYAK ÜSTÜNE YASKMI PEKİ

HG CANIM EVET BENDE SABRSZLNYRM CANM NEDEN HEMEN VERMYLRKİ SONUCU ALLH ALLHHHHH DUN ABNLRDYDIM YIGENIM E DERS GÖSTRYRDUM CANM YERDE OTRYRDUK BI SANCI GİRDİ KALTIK HEMEN DİZİM USTUNE DURDUM
AYAK AYAK ÜSTÜNE YASKMI PEKİ

canım kendine çok dikkat etmelisin...
diz üstünde, bagdaş kurarak felan oturma. ya sandalyede otur yada yere poponu koy ayaklarını uzat.
ciddi diyorum... hemüde çok ciddiii lmaz:
canım bugün pazartesi çok yüğunlardır ondan yarına ancak yetişiyor demekki. olsun bekleyip görücez bakalım opuyorumnanaktan

kızlar selam ve byeeeee...müro haber alınca bana haber ver ok...bekliyorum...işim var ben kaçtım
kamyas canım msj attım sana bak .muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüm sizi kuzular

slm kızlar ben de ikili tarama için kan verip geldim şimdi inş iyi çıkar çok merak ediyorum
mürocum sonucu kaçta alıcan seninki şimdi ne testi durumun nasıl çok merak ettim geçti mi kanaman

İkili tarama ne Tuğbiş hoşgeldn bu arada
Merak ediyoz seni bu kadar az girme yaaaa
slm kızlar ben de ikili tarama için kan verip geldim şimdi inş iyi çıkar çok merak ediyorum
mürocum sonucu kaçta alıcan seninki şimdi ne testi durumun nasıl çok merak ettim geçti mi kanaman

aaa ben her türlü oturuyom ya nan niye söylemiyonuz bakem
ya kızlar kuzum elini emiyodu geçen gittiğimizde bide açtım bu defa yavrum hiç oynaşmadı azıck oynadı

ikilitarama bebekte her an gibi Allah korusun zeka geriliği özürlülük var mı diye ense kalınlığı diye de geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…