canım öçok sağol hayatım...hoşgeldin bu arada naber iyimisin? Daha sık gel buraya ya arada gelme
Kızlar ya aslen nerelİsİnİz yanİ hangİ Şehİr doĞumlusunuz ve kÖkenİnİz nerelİ sÖylesenİze
Nana canım ya nasİpte varsa olucak ya aallhım nasİp etmeden sebepsİz bİr yaprak kıpırdamaz ..eĞer nasİbİmde varsa olur allahtan gelen amenna..
selam fıstıklaaaaaarrr... hemen 2 dk geçmişe bi bakim ne kaynatmışsınız... hemen geliyorum
çiçem bugün formundasın bakıyorumda oh ohhh zıppkın gibisin maşallahhh
öyle ama olsun ne sen uyulması gerekenlere uyucan olur yada olmazı Allahın nasibine bırakıcann .. bende ada çayı severim ama artık içimyorum .. mesela reglisi gecikenler de soğan kürü falan yaparlar kanamayı gerçekleştirmek için aynı etkidedir ada çayıda .. benim reglim geciktiğinde ben soğan kürü ve ada çayı içerdim 2 günede gelirdi.. belki biz anlamıyoz belki olurr ihtimalleri kulak arkası yapmmmaaa içme adaçayı olurmuu nolurrrr
napcen kızım yaaaa
hihi
istanbul kadıköy doğumluyum anamda babamda amasyalı şekerimmm alcenmi beni oğlunaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
civcivim hosgeldin bebişimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz
öyle ama olsun ne sen uyulması gerekenlere uyucan olur yada olmazı allahın nasibine bırakıcann .. Bende ada çayı severim ama artık içimyorum .. Mesela reglisi gecikenler de soğan kürü falan yaparlar kanamayı gerçekleştirmek için aynı etkidedir ada çayıda .. Benim reglim geciktiğinde ben soğan kürü ve ada çayı içerdim 2 günede gelirdi.. Belki biz anlamıyoz belki olurr ihtimalleri kulak arkası yapmmmaaa içme adaçayı olurmuu nolurrrr
hoşgeldin tubiş naber kız boşver geçmişi bende bakim dedim kalıyorum orada cıakrmaya adam lazım....kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kuşum...
evet aynen ya... geçmişten şimdiki zamana gelene kadar ömrümden ömür gidio benneyaptımki
en güzeli sürekli online olucan, konuların nabzını yoklucan ama sürekli de olmuyo ki kaydirigubbakcemile3
Nanacım bidanem maşalalhh doktora gitmeye korkardın himcik alternatif tıpcı olmuşsun..bilgiler dagıtıyorsun tebrik ederim kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?