Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım öçok sağol hayatım...hoşgeldin bu arada naber iyimisin? Daha sık gel buraya ya arada gelme

işlerden fırsat buldukça dalıyorum işte anacım iyiyim ne olsun off bende bu ay çalışmıyorum gün aşırı....kızlar dilek nerede bi sorun mu var acep.....

tubatuba tatlım hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh....topıgımızın ılk bebesı gelecek süper ya kapı acıldı artık.......

Nana canım ya nasİpte varsa olucak ya aallhım nasİp etmeden sebepsİz bİr yaprak kıpırdamaz ..eĞer nasİbİmde varsa olur allahtan gelen amenna..

öyle ama olsun ne sen uyulması gerekenlere uyucan olur yada olmazı Allahın nasibine bırakıcann .. bende ada çayı severim ama artık içimyorum .. mesela reglisi gecikenler de soğan kürü falan yaparlar kanamayı gerçekleştirmek için aynı etkidedir ada çayıda .. benim reglim geciktiğinde ben soğan kürü ve ada çayı içerdim 2 günede gelirdi.. belki biz anlamıyoz belki olurr ihtimalleri kulak arkası yapmmmaaa içme adaçayı olurmuu nolurrrr

Nanacım bidanem maşalalhh doktora gitmeye korkardın himcik alternatif tıpcı olmuşsun..bilgiler dagıtıyorsun tebrik ederim kuzummmm

napcen kızım yaaaa
hihi
istanbul kadıköy doğumluyum anamda babamda amasyalı şekerimmm alcenmi beni oğlunaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

O ZAMAN NORMAL ŞARTLARDA SEN BİR SEN BİRRRRRRRRRRR SEN BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRR FENERBAHÇELİSİN delikafaduldendelikafadulden

doğru canım peki tamam içmiyorum

ohooo okuyamiiciiimmm... çok yazmışsınız. emme çene var haaa... önemli bir haber varsa özet geçin bakayım :)

hoşgeldin tubiş naber kız boşver geçmişi bende bakim dedim kalıyorum orada cıakrmaya adam lazım....kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum kuşum...
evet aynen ya... geçmişten şimdiki zamana gelene kadar ömrümden ömür gidio benneyaptımki
en güzeli sürekli online olucan, konuların nabzını yoklucan ama sürekli de olmuyo ki kaydirigubbakcemile3

Var tubıloshh nerelısın aslen doĞum yerın neresı anan baban nerelı sÖyle bakımmm

sürekli online malesef olmuyor işyerinde mümkün dgeil patronum gelince yada işler fazla olunca adapte olabilmek için kapatıyorum...şimdide ramazan herşeyi kafamız almıyor malesef uykum varrrrrrrrrrrrrr.....mafoldumben

Nanacım bidanem maşalalhh doktora gitmeye korkardın himcik alternatif tıpcı olmuşsun..bilgiler dagıtıyorsun tebrik ederim kuzummmm

ama ben bitki çaylarını ve faydalarını hep araştırım kimyasala el atmim diye :):):): bide doktora gittikte ne oldu adam aradı bişeyin yok sadece akıntında mikrop kapmışsın ondan olmuş regli olduktan sonra verdiğim ilaçları kullan demesi için sekreterine arattı .. ama ilaçları kullanmıycam ... ben o tip ilaçları zaten kullanamamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…