Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bende ki o ateşin sebebni anca anladım zaten naniknanik
Bende acaba hamilemiyim falan yok canım değilimdir diye düünüyodum ateşten dolayı kaydirigubbakcemile3
Yarın tutmuycam Allahım affetsin napim :1no2:
Sen kurtulmuşsun şükür ağrıdan, sıra bende inş Şeniz

Ah aşkım ya bakıyoda gözünün ucuyla anca bakıyo işte :tomato:sengözlerimebaksanab

inşallah canım benim ya kurtulcan kurtulcanda işte sıcak tut hemde çokk belini bıkınını evde iyice sar sarmala atlet neyim giy bak çok önemli ayaklarını sıcak tut bol bol su sıvı iç tatlım inşallah hemencecik geçer :1hug:

saol şekercimmm repin içinnnn bak kala kaldık burda bi başımızaaa neyse kimin ne olduğu çıktı ortayaaa

anammm kimsenin şeyinde değilmişim gibim hissettimm
mürüvecim kullanıcı panalinden değiştirdiğinde resmi kaydet kısmı var aşağıda seçim yaptıktan sonra kaydet tatlım olur herhalde
neyse bana bu topikte sıkıntı bastı öptüm canım görüşmek üzere

güle güle kuzum aaaaaa o nasıl laff sen herkesin şeyindesin...kız sen mühim koçsun fikfik için yabana atılırmı hiç anacımmmkaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim ve de çıkıyorum biraz işlerim var onları yapayım sonra giremem herhalde 18:30 da uçuyorum kızlar antalyaya artıkın evden girebilirsem girerim malum annemlerin yanında olucam pek zamanım olmayabilir şekerler ama bi ara yoklamaya gelirim sizi pazartesi işte olucam şekerler kendinize iyi bakın...
ahh ahh bende ne hayaller kurmuştum antalyada kan testi yaptırırım annemlere müjdeyi orda veririm diye ama kısmet böyleymiş napalım
öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

kamyas nereye yaaaa....özlicem seni dikkat et kendine p.tesi gel de benim sonucu öğren tamm mı öptüm hayırlı yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…