Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

HoŞbulduk Şekerım naptınız bakım..yoĞunluk gıtmıŞ ha...valla bu topıkte herkes baŞına buyruk kıÇına kuruk oldu bılmem farkında msıınız ...ne gıdenler ben gıdıyoru dıyor ne gelenler ben geldım dıyor bakıyor okuyor sarmıyorsa kaÇıyor

Kızlar mısır pÜskÜlÜyle kİraz sapı getrdı bİ arkadaŞ Şİmdİ
kaynattım onu İÇİyom
benden betermİŞ getİren arkadaŞ ONDA KUM FALAN BIRAKMAMIŞ
İnŞ. İİ gelİr BANADA

YAP YAP İYİ GELİR a.s YAP Bİ KOKMA LEN ÖLDÜRMEZ KİRAZ SAPI :roflol: lülülülülülü

Kirazın sapları ayrık ve mısır püskülüyle kaynatılarak demlendiğinde ise ayak ve karın şişliğinde, arpayla kaynatılarak elde edilen demlemeyse idrar söktürücü olarak kullanılıyor

Kiraz saplarının en çok idrar yolları enfeksiyonları için tercih ediliyor, kiraz sapı çayı vücuttaki ödemlerin atılmasında da oldukça etkili.

ninik sen bilirsin kist adet gecikmesi yaparmı??
Onu araştırıyorum bugün 36.gün oldu normali 35 miş

geciktirir canım

ama bende çok bi gecikme yapmamıştı tatlım ya..normal kistti demi seninki.?bu arda bendede kist var artık arkadaşım
bu kullandığım klomen kist yapmış bendede​

doktora gtmedn 1 gün önceki keskin ağrı oldu kasığımda,adet düzenimde bozuldu çok moralim bozuk yaaa bunalımım artıkk

MÜRÜVVET VAR YA KİTTYİ ARATMIYORSUN ANACIM HEMEN BULUPTA GETİRMİŞ YA...YA SEN NASIL BİŞEYSİN ARKADAŞIM NE YARDIMSEVER NE SEVECEN NE...NE... ANLATICAK SÖZ BULAMIYORUM VEEEEEEEEEEEEE SENİ KİTTYNİN YARDIMCISI OLARAK İŞE ALIYORUM ARKADAŞIM a.s. vereliniortak

TEŞŞEKKÜR EDERİM CANIM buyrunnnnnnnnna.s.

evet canım su sizin klomen dediğiniz ilaçmı kis yapıyormuş canım

evet canım ya.yan etkilerinde var zaten ama bile bile de herkes kullanıor bunu
çünkü yumurtlamayı sağlıor yumurta sayısını arttırıyor bi umut işte benim gibilerde deniyor

Doktorlar nasıl bıle bıle verıyor anlamıyorum bı yanyan yapmaya ÇalıŞıyorlar bı yandan bozuyorlar bunlrda

Doktorlar nasıl bİle bİle verİyor anlamıyorum bı yanyan yapmaya ÇalıŞıyorlar bı yandan bozuyorlar bunlrda

hayatım her ilacın yan etkisi var sonuçta ve herkeste kist yapmıyor bünyeye göre değşiyor bu zaten yaptığı kist zararsız yani kistlerin içinde en zararsız olanından .çok basit bir kistmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…