Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ben burdayım bebeeeemmmm
nınıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sesss bır kı
nınııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

fstone merhaba canım bak yavaş yavaş dökülmeye başladık işte...

nana canım merhabe naber?

fstone merhaba canım bak yavaş yavaş dökülmeye başladık işte...

nana canım merhabe naber?

idare ediyom canım benimmm öğlen kötüydüm şimdi daha iyi oldum ama hala yüzüm yanıyor...

fstone şimdikızacak hastasın ne geliyon yat dinlen dicek amaa benerak ettim sizi

ıYıDıR BENDEN MıLLET HAFıF SANCIM VAR OLCAK OKADAR NAPALIM :bbo:
SıZLERDEN NBR, HERKESE TEK TEK SORAMIYCAM
ELTıM VAR YANIMDA VIDI VIDI YıYO BENı ŞU AN KAYNANAMDAN DOLAYIakannehir

ewet kızaacammm tabi ister darıl ister küs ama hastasın dinlenmeden geçmez ki ilaçta almıyorsun tmm madem merak ettin azıcık dur ama iiliğin için dinlenmelisin opuyorumnanaktan

İYİDİR BENDEN MİLLET HAFİF SANCIM VAR OLCAK OKADAR NAPALIM :bbo:
SİZLERDEN NBR, HERKESE TEK TEK SORAMIYCAM
ELTİM VAR YANIMDA VIDI VIDI YİYO BENİ ŞU AN KAYNANAMDAN DOLAYIakannehir

anacım heralde sizde yatıyor eltinin evi yok mu dünde sendeydi delikafadulden

İYİDİR BENDEN MİLLET HAFİF SANCIM VAR OLCAK OKADAR NAPALIM :bbo:
SİZLERDEN NBR, HERKESE TEK TEK SORAMIYCAM
ELTİM VAR YANIMDA VIDI VIDI YİYO BENİ ŞU AN KAYNANAMDAN DOLAYIakannehir

ne diyo kızz kaynana naptında onun yüzünden yiyor seni.....:):):):söyle bakimmm püskülll

kızlar ben yan daireye kadar gidiyom yarın iftara misafiri gelcekmişte pastamdan yapacakmış bi gösterip gelemmm 1 saati bulmaz.kociş kapmazsa pc benimdir o maça bakıyor kaydirigubbakcemile3

yağmur azda olsa yağıyor ama fazla değil dün gece fenaydı burda asayiş berkemal kızlar hasar kusur yokkkkk te gelecemmmmm kadın bekliyo şimcik gene gelir kapıya

idare ediyom canım benimmm öğlen kötüydüm şimdi daha iyi oldum ama hala yüzüm yanıyor...

fstone şimdikızacak hastasın ne geliyon yat dinlen dicek amaa benerak ettim sizi

nana ateşin ne durumda ilaç almadın dimi...valla bizim topiğin adını acil klinik diye değiştirmeliyiz bence hepimiz hastayız b ebu ne böyle artık nbr? yerine senin rahatsızlığın neydi diye sormaya başlıcaz gibi geliyor:roflol::roflol:

Anacım eltim elinde bi valizle kaynanama geldi karnı burnunda
ramazan olduğundan ne alakaysa burda kalıyolar
kaynanam öle istiyomuş
aslında çok üzülüyom kıza ama elmden bişey gelmiyo
ne diyo kızz kaynana naptında onun yüzünden yiyor seni.....:):):):söyle bakimmm püskülll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…