Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ciddi alınıyomusun tuğba :uhm:
hayır alınıyosan bidaha demeyelim ÇÖMEZ falan diye :1shok:
demi ama ninikim delikafadulden
çömez alınıyomuş bak :1rolleyes:

çatlaksın kızım ya bak şurda 2 günüm kaldı zaten panik stres sıkıntı gerilti heyecan ne ararsan bi de kafa mı bozmayın benimlmaz:ha:kedi:

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden
Birde posta koyarmış ya naniknanik
sustum kızım çok pis tırstım bak :1ninca:
çatlaksın kızım ya bak şurda 2 günüm kaldı zaten panik stres sıkıntı gerilti heyecan ne ararsan bi de kafa mı bozmayın benimlmaz:ha:kedi:

çiçek nasıl bi sesin varmış kız akannehir
kityy deidn kadın geldi akannehir

yaaa gürdür bariton çiçek derler banaaa yaylalarrrdaaaaaaa hahahaaaaa

kaydirigubbakcemile3hadi bide ninik deyiver

niniiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel banaaaaaaaaaaaaaaaaa

geldim cicegim sar sarmala beni opuyorumnanaktanŞeniz
heyt beee saram senii anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gel burayaaaaaaaa

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden
Birde posta koyarmış ya naniknanik
sustum kızım çok pis tırstım bak :1ninca:

kızım bulaşma tuğbayaaa bakkkkk

Yettım garııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Ya kzıım anasını satayım Şu soĞan kÜrÜnÜn uygulanıŞını doĞru dÜzgn kımse bılmıyor ya. Amacına gÖre yapıcaĞıngÜn de deĞıŞıyor...

Ya kzıım anasını satayım Şu soĞan kÜrÜnÜn uygulanıŞını doĞru dÜzgn kİmse bİlmİyor ya. Amacına gÖre yapıcaĞıngÜn de deĞİŞİyor...

anacım ne varki bişey yokki kürde saraçoğlıunun resmi sitesinde varr ben direk ordan yaptım kimsenin dediğini değil oraya bak bi kere yawww sende alemsinnn ayırca çok kolay bi tane soğanı böl kaça istersen kayanayan içme suyuna (2 bardak kadar) at 5 dakika ağzı kapalı kaynat süre tut ama sonra kapa altını sonra yemeklerden önce aç karnına ılınınca iç soğumadan soğuyunca zararlı oluyormuş bu kadar bunu iki kez yapıcan bi günde her defasında yeni hazırlıycan

yani ninikkk kittr bunu ikinci kez koyuyor ki internet elinin altında sen ne tembelmişin yahuuu gel buraya ben hazırlayayım sanaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…