Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızlar bİŞey sorcam bu kİtty hergÜn hergÜn ne İŞler Çevİrİyor sİzce bÖyle kayboluyor pİyasadan ?CADIARZU

Son düzenleme:
Len tuba yıcem bak Özelden yazıŞmanızı ha...bu ne ya bızım yanımızda neden onuŞmuyorsunuz bakımm..ne konuŞuyorsunuz Çabuk anlat....

maalesef öyle acı ama gerçek çiçekcim :gitme:
şimdi yine maydonoz suyu içiçem sap ve püskülümle beraber :sm_cool:
yapma yaaaaaaaaaaa o kadar diyorsun canım benimmmm :1hug:

SENİN İÇİN PLAN YAPIYORUM BBEEEE:roflol:EEEMMMMM(TECAVÜZCÜ COŞKUN MODU)
hahahaaaaa istersen yanındaki kötü adamlardan biri olabilirimmm heheheeee

Kızlar bİŞey sorcam bu kİtty hergÜn hergÜn ne İŞler Çevİrİyor sİzce bÖyle kayboluyor pİyasadan ?CADIARZU
valla bu bence bi muallakkkk CADIARZU

çiçekim bende yazdım bişi kıs yaptın mı sen yoksa test
yok tatlım yapmadım sabah yapcaktım aman yaaa dedim umudumu bitirmimm dedim yapmadım yoksaa yapardımdaa zor tuttum işerken bi tutuyom yok diyom devam ediyom hahahaaa ayy çok ayrıntı oldu amaaa kaydirigubbakcemile3

Len tuba yİcem bak Özelden yazıŞmanızı ha...bu ne ya bİzİm yanımızda neden onuŞmuyorsunuz bakİmm..ne konuŞuyorsunuz Çabuk anlat....

yaw kız utanıyor ablasıı sorduğu şeylerde bunlarrrr kızma onaaaaaaaa

ttalım test yaptınmı diye sormuş yavru kuşşş bende yok dedim burdan cevapladım zatennn
tuğbacım benim 12 eylül tatlım 2 gün var cumartesi ama yarında gelebilir pazarda gelebilir benim evde bozuk gebelik testlerim var hahahaaaa onlardan yaparım herhalde cumartesi gelmezseee bozuk çünkü daha önce onlar bana pozitif sonuç vermişti acuk silikte olsaaa güvenmiyorum hoş onlarada reglim gelmezse pazartesiye bakıcaz artıkın ne diyim heyecanlıyımda çokta şey edemiyorum korkuyorum açıkcçasıı

canlarım günaydınn....
ben az çnce doktora gidip kan testi verdim hala kahverengi lekelenmeler devam ediodu çnk...
saat 2:30 da alıcam sonuçları...
hayırlı haberler getiririm inşşallah....

Len tuba yİcem bak Özelden yazıŞmanızı ha...bu ne ya bİzİm yanımızda neden onuŞmuyorsunuz bakİmm..ne konuŞuyorsunuz Çabuk anlat....

söylemem çok özeeeelllllnaniknanik yok bea çiçek bi yerde bişey yazmış ben de ikisaat peşinde gezindim sorayım diye bir türlü yakalaymadım anacımkaydirigubbakcemile ondan yani

Kızlar bÖbrek sancısı Çeken olursa benm gıbı
kesınlıkle tavsıye edın
mısır pÜskÜlÜ kıraz sapı kaynatıp ıÇsın
anında etkı

klava:kızıyorum ama niye en küçüğüm diye beni aşalıyonuz bakim yıkarım bu topiği bir kova su getirin:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…