COSMO GEL BAK ŞEKER VERİCEM SANA :jeyyar:
kızım hava sıcak yoğurt serinletir diye yoksa kötü bi niyetim yoktu yane sositososito
Len tuba yİcem bak Özelden yazıŞmanızı ha...bu ne ya bİzİm yanımızda neden onuŞmuyorsunuz bakİmm..ne konuŞuyorsunuz Çabuk anlat....
yapma yaaaaaaaaaaa o kadar diyorsun canım benimmmm :1hug:maalesef öyle acı ama gerçek çiçekcim :gitme:
şimdi yine maydonoz suyu içiçem sap ve püskülümle beraber :sm_cool:
hahahaaaaa istersen yanındaki kötü adamlardan biri olabilirimmm heheheeeeSENİN İÇİN PLAN YAPIYORUM BBEEEE:roflol:EEEMMMMM(TECAVÜZCÜ COŞKUN MODU)
valla bu bence bi muallakkkk CADIARZUKızlar bİŞey sorcam bu kİtty hergÜn hergÜn ne İŞler Çevİrİyor sİzce bÖyle kayboluyor pİyasadan ?CADIARZU
yok tatlım yapmadım sabah yapcaktım aman yaaa dedim umudumu bitirmimm dedim yapmadım yoksaa yapardımdaa zor tuttum işerken bi tutuyom yok diyom devam ediyom hahahaaa ayy çok ayrıntı oldu amaaa kaydirigubbakcemile3çiçekim bende yazdım bişi kıs yaptın mı sen yoksa test
Len tuba yİcem bak Özelden yazıŞmanızı ha...bu ne ya bİzİm yanımızda neden onuŞmuyorsunuz bakİmm..ne konuŞuyorsunuz Çabuk anlat....
canlarım günaydınn....
ben az çnce doktora gidip kan testi verdim hala kahverengi lekelenmeler devam ediodu çnk...
saat 2:30 da alıcam sonuçları...
hayırlı haberler getiririm inşşallah....
canlarım günaydınn....
Ben az çnce doktora gidip kan testi verdim hala kahverengi lekelenmeler devam ediodu çnk...
Saat 2:30 da alıcam sonuçları...
Hayırlı haberler getiririm inşşallah....
Kızlar bÖbrek sancısı Çeken olursa benm gİbİ
kesİnlİkle tavsİye edİn
mısır pÜskÜlÜ kİraz sapı kaynatıp İÇsİn
anında etkİ
Kızlar bÖbrek sancısı Çeken olursa benm gİbİ
kesİnlİkle tavsİye edİn
mısır pÜskÜlÜ kİraz sapı kaynatıp İÇsİn
anında etkİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?