Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

son gülcel listemiz ama kıslarımız ortada yok:CüvCüv:

benimde canım testteki kırmızı tek çizgilere sıkılıyor nolcekki sanki bi tanecikte yanında çıksa dimi ama

ah be canım bi uyanabilsem gözüm kapalı geliyorum bak senin için yarın sabah kalkayımmm

ya kızlarrr sel suyu bulaşmış herşeyden uzak durulması isteniyorr .. salgın hastalık laara karşı dikkatli olun deniyorrr tamamm anacıklarımmm

Ya alt alta gÖremıyorum kı lısteyı sayfayı habıre ılerletıyoruz hangı kıŞılerın tarıhlerı bırbırıne yakın tek bır yerde gÖremıyoruz da ondan

kıslar bunu hiç duymuşmuydunuz ; POLEN –BAL (TARÇIN) ;Hamile kalmak isteyen bayanlar için 1 çay kaşığı polen 1 çay kaşığı bal karıştırıp yutulur. Ve elma yağını pamuğa damlat vajinaya koy 1 hafta boyunca yada adaçayı yağı aynı şekilde ve yakmaması için sıvı yağada batırıp koyulur. Gece yatarken tamponada damlatılıp koyulabilir.

YOK ANACIM EN İYİSİ DÜZ LİSTE YAPMAK BENCE kaydirigubbakcemile5
BÖLE KAFA KARIŞITIRYO BİDE SAYFAYI ÇABUCAK İLERLETİYO :bbo:
Ya alt alta gÖremİyorum kİ lİsteyİ sayfayı habİre İlerletİyoruz hangİ kİŞİlerİn tarİhlerİ bİrbİrİne yakın tek bİr yerde gÖremİyoruz da ondan

Ben bunu yaptğm ay hamile kalmştım bide bol incir yemştm
tabi bundanmıdır vakti zamanı geldğndenmdr bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…