allah aşkına idrar testini yapmaya mı vaktin olmuyor hadi be ordan...deli misin kızım sabah 10 dk önce uyan o zamn
neyse gitmedim ben sonra kılarım şimdi durum müsait deil kııııııızlar sıkılan var mı aranızda
ben sıkılanların içindeyim
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
tubatubatubatuba:30 Ağustos
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
********EYLÜL*********
-----------------------------------------------------
KİTTYCAT : 4 eylül
gülgüzeli1769 :5 eylül
fstone: 5 Eylül
TATLICIK: 7 eylül
canikom38: 10 eylül
gulayyusuf: 10 eylül
ÇİÇEKÇİK: 12 eylül
tugba20: 12 eylül
NANA81: 13 eylül
SEMASU:14 Eylül
abyosun:14 Eylül
SARICİVCİV :20 Eylül
TUBİLOSHH: 25 Eylül
forever_14: 27 Eylül
NeVYas
Ceylan :27 Eylül
---------------------------------------------------
********EKİM*********
-----------------------------------------------------
KAMYAS: 2 Ekim
DBS :3 Ekim
NAGİHAN : 4 Ekim
NİNİK : 5 Ekim
muruvvet : 6 Ekim
COSMO : 6 Ekim
cadıarzu cadıarzu ne demek istedin şimdi çok merak ediyorum senin mekanizma farklı çalıştığından biz algılayamıyoruz san bir dekoder lazım
ah be canım bi uyanabilsem gözüm kapalı geliyorum bak senin için yarın sabah kalkayımmm
benimde canım testteki kırmızı tek çizgilere sıkılıyor nolcekki sanki bi tanecikte yanında çıksa dimi ama
Kızalr ben bu sÜslÜ lİsteden bİ halt anlamıyorum kusura bakmayın ama...
Ya alt alta gÖremİyorum kİ lİsteyİ sayfayı habİre İlerletİyoruz hangİ kİŞİlerİn tarİhlerİ bİrbİrİne yakın tek bİr yerde gÖremİyoruz da ondan
Ya alt alta gÖremİyorum kİ lİsteyİ sayfayı habİre İlerletİyoruz hangİ kİŞİlerİn tarİhlerİ bİrbİrİne yakın tek bİr yerde gÖremİyoruz da ondan
demkki sennkinde öle görünyr alt alta görnuyr bnde lıste
kıslar bunu hiç duymuşmuydunuz ; polen –bal (tarçın) ;hamile kalmak isteyen bayanlar için 1 çay kaşığı polen 1 çay kaşığı bal karıştırıp yutulur. Ve elma yağını pamuğa damlat vajinaya koy 1 hafta boyunca yada adaçayı yağı aynı şekilde ve yakmaması için sıvı yağada batırıp koyulur. Gece yatarken tamponada damlatılıp koyulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?