Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

C.TESı MıSAFıR GELıYOR BANA YAAA GÜNDÜZ ıŞTEYıMMM 6 GıBı DÜKKANDAN ÇIKSAK 6 BÇUKTA EVDEYıM VıTESı 5 E TAKAR YAPARIM ARTIK BıŞıYLER kaydirigubbakcemile3

Nan nasıl oldun canım ateŞ ne durumda?

ninikimm ateşim düşüyorr sonra gene çıkıyorr ben bi acayip oldummmm bogazım ağrıyorr... gögüslerimde şiştii belimde ağrıdı 13 ü regli olcam yaa belirtileri bide başladı ice gerildim

ninikimm ateşim düşüyorr sonra gene çıkıyorr ben bi acayip oldummmm bogazım ağrıyorr... Gögüslerimde şiştii belimde ağrıdı 13 ü regli olcam yaa belirtileri bide başladı ice gerildim

canım benim gerilme belli olmaz...adet belirtileri aynı zamanda gebelik belirtiside olabiliyor kendini kasarsan hiç olmaz rahat ol biraz

bişiy yok gene yaaa ruh hastası olacaz sonujnda o olacak offff ya bunaldım artık şu insanların derdi bitmezmi yawww

kız sen mürvett topiğin şifacısı olmuşsun anacımmmmmmmmmmm hahahaaaa

ya kusura bakmayın birden bi iş trafiği oldu çıktım paldır küldür yaa şimcik hatta yine çıkıcammm

ya millet bi gecede kalıyo nasıl denk geliyo ya müneccim b.kumu yemiş onlar anlamadımki biz kendimizi paralıyoruz olmuyor adaletsiz dünya nolcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…