Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Çocuk okutuyom canım :sm_cool:
kocam öğrenci de :roflol:

kız zilli dalga geçmeee eşinlede benimledee
valla yaa kocişinmi okuyoda ondanmı ordasınız ne bilim sen urfadayım deyince kafam da karışıklıklar olduu gel sen hele isteee görüşücem senlen sonra foto çekincezzz burayada koycam ninikkk sonraa ilk vasıtaya atlayıp kafamızı gerçek anlamda kırmaya gelcekkkkk :roflol:

Kız valla okuyo bizim çocuk aman kociş
Aslen urfalı ama eşim ailesi faln hep burda
Okul bitsin tekrar taşınıcaz inş. İst en azından öle anlaştık yani
Ninik bizi kurşuna dizer kızım sen ne diyosun
Ama hakkaten görüşsek hoş olurdu be

Çok görme anam çöm lüğüne ver bunun :1hug:

hımmmmm bir düşüneyimmm CADIARZU
düşündüm taşındımm ileride dizimi dövemk istemiyorum ondann klava: klava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka şaka tamam cosmom hatırın için çiğ tavuk yirimmmm sositososito

adın yoktu abicim bende anlamadım adın yokken nası yazıyodun :dance:

alla alla ilginçç adımı ben görüyorum sen görmüyonmuuu aman tanrımm kk da beni adam yerine koymuyor sen koymamışın çok muuuuuu
gelen vurduuuuuuuuuuu
giden vurduuuuuuuuuuuuuu
vurdu vurduuuuuuuuuuuuuuuuu

alla alla ilginçç adımı ben görüyorum sen görmüyonmuuu aman tanrımm kk da beni adam yerine koymuyor sen koymamışın çok muuuuuu
gelen vurduuuuuuuuuuu
giden vurduuuuuuuuuuuuuu
vurdu vurduuuuuuuuuuuuuuuuu

üzülme arkadaşım yapma bak bebeğinde üzülür sonra hem ne sigara içion kısım hamile hamile:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kız siz gelin görüşürüz tabikide niye görüşmeyelimmmmm ninik dışında bi engel yok
peki sen şimdi uyfada mı çalışıyorsun onu çözemedim ben CADIARZU

üzülme arkadaşım yapma bak bebeğinde üzülür sonra hem ne sigara içion kısım hamile hamile:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kız zilliiiii içinemi doğduuuuuu kızzzz acep gelmiyceklermiiii benimkilerrr ayyy ayyy ayyy amanda amannnnnn
tebrikleri alabilirim o vakittt :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…