Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar beni yazmamışsınız:gitme: :gitme:

benimde 8 EKİM benide ekleyin listeyeklava:

fstone tatlım seninde epey geçmiş.....varmı belirtin falan şekercim......

ewet epey geçti ama regli olmayı beklediğim günün sabahı tekrar yımırtladım 5+14=19 u yapıyor yani yarını bekliyorum yarında olmazsam bayramdan sonra dr ye randevum var zaten haberleri veririm ama dün ve bugün yatakta sağa sola dönerken kasıklarımda kasılma oluyor böle sanki düğüm atıyolar içimde sonra düzeliyor kendiliğinden ve çok uykum var sabahları kalkamıyorum :kedi: dün sabah ağladım işe götürme beni diye kociş giydirdi getirdi beni ama bide sabahları dükkanda kahvaltı yapıyoruz biz ama sabah dükkana gelene kadar başım böle savrula savrula geliyorum.ama hiç heveslenmeyin arkadaşlar test negatif çıkıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:

yaaaa tuh hayırlısı olsun dıyelım vaktı var daha demekkı kızlar ya bırı bana ozelden ovulasyon testinin hangısını aldıgını yazarmı bu ay kartı yersem ben de alıcam daa
gittigidıyordan aldım ben wondfo bnmkinn mrksı

merabalar kızlar nasılsınız
hg oya

kızlar beni yazmamışsınız:gitme: :gitme:

benimde 8 EKİM benide ekleyin listeyeklava:
varsın yaaaaaaaa

hoş bulduk canım bu gun hıc ıyı dıyılım.kaynanam kopeyını bıze bırkdıda dun onunla ugrasıyorum

allah yardımcın olsun canım.........neden yanına alsaydı validen köpeğini....mecburmusun bakmaya...........ya korkuyorsan ne olucak kim bakacaktı.......

sölerim canım çok heycanlıyım mutluyum darısı başınıza inş amin

aminnn canım inşallahhh

yaaaa tuh hayırlısı olsun dıyelım vaktı var daha demekkı kızlar ya bırı bana ozelden ovulasyon testinin hangısını aldıgını yazarmı bu ay kartı yersem ben de alıcam daa
core test aldım ben tiff dediydi banada

babaneeeeeee konsunnnnnnnnnnnn sonra kocişin kıskanır:lepi:

kıskanırsa kıskansın napimmm kaydirigubbakcemile3

inşallah bayram sonrası bize güzel haber verirsin bayram bebegimizde gelir...
ramazan bebegimiz 3 tane inşlallah çogalacak listemiz...
bencede düşünme kafana takam sen başka şeylerle meşgul ol tatlım...

kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden aranızdan gidenler olursa diye söylüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…