as.semasu.as., NANA81, NevYas, ninik+ Slm kıslr hg nİz yenİ pc basına gecebıldım anslsnz bakalm
allah yardımcın olsun canım.........neden yanına alsaydı validen köpeğini....mecburmusun bakmaya...........ya korkuyorsan ne olucak kim bakacaktı.......
kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden aranızdan gidenler olursa diye söylüyorum..
aminnn canım inşallahhh
core test aldım ben tiff dediydi banada
saol tatlımm
neden oyacım annene bayramda gidemeyecekmisin???
kız yoksa köpeğe bakıcaksın diyemi:roflol::roflol:
inşallah hepimiz en yakın zamanda üst sıralara çıkarız güzelim. ben bu ay rahim flimi çektirecektim bu ay maddi olarak biraz sıkışık olduğumuz için bu ay kaldı malesef hastane 250 tl istedi film için..bayram üstü asıl oan canım sıkıldı..anlayacağın bu ayda boşa giçiyor beim için hiç umut yok..artık kasım aralık gibi bi ihtimal diyorum.abyosun hosgeldin canım geçmiş olsun yaa çok üzülme tamammı asağısı çok kalabalık bak yalnız değilsin ben de gelecem yakındaaa orayaakaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden aranızdan gidenler olursa diye söylüyorum..
tamm örerim kıs sen beni kara kuru becerıksz bırımı sanıyonkaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin için sağol güzelim. hepimiz bir sonraki bayrama bebişlerimizle girelim inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:öncelikle saglık olsun tatlım.....
seninde bayramın kutlu olsun....bir dahaki bayramı bebeşinle geçirmen dileğiyle iyi bayramlar
inşallah hepimiz en yakın zamanda üst sıralara çıkarız güzelim. ben bu ay rahim flimi çektirecektim bu ay maddi olarak biraz sıkışık olduğumuz için bu ay kaldı malesef hastane 250 tl istedi film için..bayram üstü asıl oan canım sıkıldı..anlayacağın bu ayda boşa giçiyor beim için hiç umut yok..artık kasım aralık gibi bi ihtimal diyorum.
saol tatlımm
saol hayatım.mecbur dıyılım de getırdı dun koydu işte izmire gıttı kardesıne kızıyla.kayın pederde irakda.eşime de dıyor kı mecbur kaldılar bıze bırakmaya.cok kucuk yaaa tuylu bısey.evı nasıl temızlemısdı.yıne ev leş gıbı kokuyor
sanada iyi bayramlar şimdiden güzelim.Güzel bir bayram geçirmen dileği ile.:)Şenizsaol canım benım.senın de bayramaını kutluyoruz
hayırlısı olsun tatlım sıkma canını rabbim büyük bir kolaylık saglar....nerede çektireceksin rahim filmini...doktorun mu istedi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?