Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

napim kuşum öle bakınıyorum. ama şimcik 1 saat kadar çıkıcam. bi yemeğe bakmalıyım. malum son 2 gün. erkenden yemeğimi yapim de akşama kara kara düşünmim. öpüldünüzzz Şeniz

o zaman kolay gelsın cıkom.görüşürüz fazla kendını yorma öptümŞeniz

BANA FARKLI MUAMELE YAPIYOR HABERİNİZ OLSUN ANLAYIN DİYE PUANIMI ÖYLE YAPTILAR....sengözlerimebaksanab

YA KİMSE KONŞMUYOR DİYE OFFFLADIM

BİZDE BUGÜN HİÇ KEYİFLİ DEĞİL TOPİK HERKES GİDİYOR...:gitme: COSMO İLE VEDALAŞAMADIM..O KEZBANDA YAZMAMIŞ YANİ BEN YARIN GELMİCEM KIZLAR YOLA ÇIKICAM DYE:mymeka: ÇAKÇAM İKİ TANE YA

napıyım yaaa canım kopele ugrasıyorum arada telefonda,msn de eşimle konuşuyorum o yüzden cıkıb gırıyorum.ıyılık sen napıyon?

ayy canım benim kolayy gelsinnnnnnnnnnnnn
bende çalışıp size laf yetiştiriyommmmm delikafadulden

cümleten nasılsınız ben gayet iiyim ayrıca hoşbudummm

kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy canım benimm sen kendini yalnız mı hissettin cosmoşun gitti diyeee gel sana sarılayım bennnn :1hug:
bebem ya bayramda öyle olur telaşından heyecanından unutmuştur kezban anacunu görcek yaa delikafadulden
siz napcanız bayramda oralardamısınız şekercim

puan dağıttımmm herkeseeee kaç gündür veremiyordum ohhh iyi olduuuu bayram hediyesiiiiiiii zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

çiçeemmmm nasılsınnnnn öğlen eve gittim geldim yine yeniden işleri bitireyim diye başladım çalışmaya kaydirigubbakcemile

yavruşum nasıl olam tatlım uğraşıyom biraz yoğundum bugün bir yandanda sizlere laf yetiştiriyom kafam allak bullak olduu eve gitmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bayramda geliyorrrrr heyooooooooooooooooooooooooooooooooo delikafadulden

opuyorumnanaktanözlemişim sizi cosmo gitti demek ayyy herkeste bir bayram telaşı kısslar bende şimdiden kutlarım ayrı ayrı bayramınızı inş hayırlara vesile olur

opuyorumnanaktanözlemişim sizi cosmo gitti demek ayyy herkeste bir bayram telaşı kısslar bende şimdiden kutlarım ayrı ayrı bayramınızı inş hayırlara vesile olur

aminnn canım benimmm inşallah seninde aileninde bayramı mübarek olsun tatlımmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…