napim kuşum öle bakınıyorum. ama şimcik 1 saat kadar çıkıcam. bi yemeğe bakmalıyım. malum son 2 gün. erkenden yemeğimi yapim de akşama kara kara düşünmim. öpüldünüzzz Şeniz
hahaha çatlakkkkkk tamammmm yollarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
yawww büyüklük ediyom işteee ne var bundaaaaa sizlerin yanında bende kendimi küçük görüyorum alla alla çokmu görüyorsun yaaaa :icecream:
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş offlamaaa ben senlen ilgilenicemm artıkk işlerim azaldıı
gel bakem anlat şincikk :1hug:
nolduuu senin niye puanın gözükmüyorrrr ninik yaa geçendede oldu bu sorcaktım unuttum
napıyım yaaa canım kopele ugrasıyorum arada telefonda,msn de eşimle konuşuyorum o yüzden cıkıb gırıyorum.ıyılık sen napıyon?
cümleten nasılsınız ben gayet iiyim ayrıca hoşbudummm
BANA FARKLI MUAMELE YAPIYOR HABERİNİZ OLSUN ANLAYIN DİYE PUANIMI ÖYLE YAPTILAR....sengözlerimebaksanab
YA KİMSE KONŞMUYOR DİYE OFFFLADIM
BİZDE BUGÜN HİÇ KEYİFLİ DEĞİL TOPİK HERKES GİDİYOR...:gitme: COSMO İLE VEDALAŞAMADIM..O KEZBANDA YAZMAMIŞ YANİ BEN YARIN GELMİCEM KIZLAR YOLA ÇIKICAM DYE:mymeka: ÇAKÇAM İKİ TANE YA
meraba kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan
TUĞBA TUĞBAAAAAAAAAAAA NERDDESİN KIZ laelaelaelaelae
merhaba uğur böcüğüüüüü opuyorumnanaktan
işte geldim burdayıııııımmmhihoyyyt
çiçeemmmm nasılsınnnnn öğlen eve gittim geldim yine yeniden işleri bitireyim diye başladım çalışmaya kaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktanözlemişim sizi cosmo gitti demek ayyy herkeste bir bayram telaşı kısslar bende şimdiden kutlarım ayrı ayrı bayramınızı inş hayırlara vesile olur
opuyorumnanaktanözlemişim sizi cosmo gitti demek ayyy herkeste bir bayram telaşı kısslar bende şimdiden kutlarım ayrı ayrı bayramınızı inş hayırlara vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?