napalım kamyas ben mel mel ekrana bakıyommmm
sen napıyonnnnnnnn nasıl gidiyor hazırlandınmııı bakemm
kızlar benim sayfam sapıttı ya sizi görüyorum ama cevap veremiyorum karabasan gibi yani :lepi:
oo süperrr şimdiden ellerine sağlık tatlımmm cokacimcoookyok anacım işteyim şimdi ayşama hazırlancam birde kek falan yapıcam yolda yeriz diye :icecream: sabah 5 gibi çıkıcaz yola
niye kızzz alla allaaakızlar benim sayfam sapıttı ya sizi görüyorum ama cevap veremiyorum karabasan gibi yani :lepi:
evet tatlım yawww sen olmayıncada olmuyorrrrr amaaaaaaa delikafaduldençiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm bi sen özlemişsin beni bee
yok kız geçirmemmmm sen merak etmeee bakalım ovulasyon testlerine başlıycam bugün hoş dün yaptım silik çizik çıktı ama prosedürüne uygun yapmadım vakitsiz yaptım yani kitty duymasınn kaydirigubbakcemile3çiçemmmmmmmmmmmmmmmmmm sende bayramda boş geçirme günlerini bol bol fikfik yap anacım senin yumurtlama günlerin dimi o zaman atla kocişinin üstüne:kedi:
aynen yaaaa zor duruyom ayakta 3te yattım 6da kalktımmmmmm delikafadulden uyumak istiyommmm evde bi sürü iş varrr kafamçokkarıştıanacım bende tatil moduna girdim şimdiden hiç çalışmak istemiyorum ve de vakit desen hiç geçmiyo evde olsaydım şimdi hemen geçerdi
noldu bacım yaaKızlarr sinir yaptımm burdaa delircem ben
Kızlarr sinir yaptımm burdaa delircem ben
ayy kızlar bana nekadar kızsanız haklısınz cee diip kaçıom valla ama işlerim okadar yoğunki.....
malum bayram öncesi toparlamam gerekio....
ayy canım benimmmmmmm
olsun tatlım bayram sonrası inşallahhh
bayramın huzurlu mutlu kutlu olsun tatlımmmmmm opuyorumnanaktan
ahh saol canım...umarım hepimiz için çok güsel bi bayram olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?