Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ya kızlar bıŞey olmuŞtur selam vermeden gıdermı hıÇ..vermıcek olsa neden gırsın..ya mısafır geldı ya elektrık gıttı yanı mutlaka bıŞey olmuŞtur

ya kızlar bişey olmuştur selam vermeden gidermi hiç..vermicek olsa neden girsin..ya misafir geldi ya elektrik gitti yani mutlaka bişey olmuştur

bilemem artıkın profiline girince bugün 15:26 da girdiği görünüyor....gelince açıklamasını yapar artıkın.........

ŞEKERLER AZ ÖNCE PUAN DAGITAYIM DıYE BıR TOPıĞE GıRDıM ABOOO KADIN KOCASINDAN SOGUMUŞ....SEBEP YATAĞA KILLARI DÖKÜLÜYORMU...GÖBEĞı ÇIKMIŞ FALAN...ıĞRENıYORMUŞ...NE YAPSIN MIŞŞŞ....
DıGERıDE CEVAP VERMıŞ BENıMKıDE AĞIR TER KOKAR RAHAT RAHAT GAZ ÇIKARTIR AMA O BENıM KOCAM DEMıŞ...VERıLEN CEVAPLAR KOMıKTı DERDıM KISMI RESMEN KOMEDı OLMUŞ....
:roflol::roflol:

Ne saÇmalı ya...ınsan kocasından bÖyle bıŞey ıÇın nasıl soĞur be...

Kız bır derdım var topıĞımı

hoşbulduk nan na pıyorsun hanı testin nerede ikindi oldu yoruma aç bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur hemen getrem
ya kızlar bişey olmuştur selam vermeden gidermi hiç..vermicek olsa neden girsin..ya misafir geldi ya elektrik gitti yani mutlaka bişey olmuştur
geçmişi okudu okudu gıttı glba

Helal olsun o kadına ...bırde neymıŞ hastalıkta saĞlıkta...sÖz verılıyor dımı...
Yazık adama

BÖyle bıŞey yaparsa onun kafasını kırıcamı Çok net bılıyor yapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

TubıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ bbeĞım neden sesın Çıkmıyor bugÜn konuŞamadık senle hıÇ

Ninik he ya şok oldum.............
derdim varda eşimden sogudum diye yazmış sebebe bak..........cevaplar komedi.........

kız nana hoşgeldin naber nasılsın mercimek nasıl??? bulantın varmı alıştık artık........
sendenden hafta hafta bu siteye göbeğinin resimlerini isteyecegiz kız.......evde kapalı olaral çekersin tamam mı kız...

:umursamaz:kızlar birşey sordum ama kimse cevap vermemiş ya...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…