Helal olsun o kadına ...bİrde neymİŞ hastalıkta saĞlıkta...sÖz verİlİyor dİmİ...
Yazık adama
kızlar ben 3-4 aydır şu ovolüyasyon testlerinden yapıyorum.ama yumurtamın çatladığı gün bile bana 2 çizgi olarak göstermiyor bu testlerde mi bir hata var bende mi..eğer doktor yumurta takibi yapmasa yani belki yumutlama yada çatlama olmuyor diyeceğim ki..herşey çok normal ve düzenli..böyle bir durumla karşılaşan var mı. bu testlerin doğruluk oranı kaç biliyormusunuz..hepsimi arızalı bunların..
güzelim benim yaptığım ovülasyon testerinde daha hiç 2 çizgiyi görmedim doktor yumurta takibi yapıyor herşey normal..yumurtlama..çatlama..bi tuaflık var ama nerde anlayamadım.işte benmde ateş tablom CÜV CÜV SENN İÇİN :roflol:
1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3
8. 13 eylül 36,3
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3* ov (-)
12. 17 eylül 36,4 beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4*yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4* ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3* karın agrısı belrtı flan yok Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3* akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5 ov (belirgin)
Eki Görüntüle 24928
Eki Görüntüle 24929
Eki Görüntüle 24930
sağol güzelim..bende kendimden mi doktordan mı testen mi şüpe etsem bilemedim..doktor yumurta takibinde güü gününe yumurtanın büyümesinin ultroson resmini alıyor..çaltaldığı zamanda...ohhh be rahatladım şimdi..elde kalan tesleri de atayım gitsin bari.Hayatım ben bu tarz Örneklerle Çok karŞılaŞtım...bence sın derece gereksİz Şeyler o testler...yanıltma payı Çok yÜksek tatlım
akşama anneme gıdecm canm koyamm orda net yok malsef mahrum kalcan artık .kımsede yorum yapan yok haklısınkız müroooooo çıldırtcaksın beni...bak listeyi akşamada bekliyorum.....
Allah aşkına birisi yorumlasın şu tabloyu kız çatlayacak neredeyse.............kaydirigubbakcemile3
müroooooooo sana diyorum..........çatlasa yumurtan artık......yoksa sen çatlayacaksın anam.......ay sen evdekinee neler yapıyorsundur...kız senin k.validen varmı kadın ne çekiyordur senden.....liste liste liste yawwwwwwwwwwwwwalkisalkisalkis
BÖyle tedaylı bİŞy İstyrm yorum yaplyr ama daha yumrtlmmssn baska yorumla krslŞmym
selam kknın güzelleriiiiia.s.
ksıım k.valıdednn cenesındne kurtlym dıye ugrsyrm ilk torunu olacak deyıp dyr bana bı torun getrmedınız dye hergun konu komsu soryr bana torun yokmu dyp dryr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?