Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ÇıÇeĞımmmmmmmmm len ergenlık mı acep onlar...ayyy benım suratımı bır gÖr tarla tarla bıldıĞın tarla yanı

TUBA ..İSTİYORCA CANIN AL ŞEKERİM ...ALAALLAH...BUDA YENİ MODA HA..CANIM ÇEİYOR KONUŞMAYIN MODASI..KOCAN BUGÜNLER İÇİN VAR ŞEKERİM...naniknanik

HELAAAAAAAAAALLLL alkisalkisalkis :roflol:
yafrim canım çekiyor sölemeyin modasına uyma.
canım çekti ve kocam alıcak yicem modasına uy kaydirigubbakcemile3

ben adetimde bile çıkartmadım bu ay. CADIARZU
çok gariptir, 2 buçuk gün regl oldum, dün bişi yoktu, bugün çoook açık pembe akıntım olmuş sabah. noluyor bana akannehir

ne güzel olmasın tatlım pembe akıntı yumurtlamadan olabilir tatlım fikfikleri ihmal etme sennnnnn fikirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
ya bu ay yumurtlama zamanı bende bi kaç yerde sivilce çıktı allah allah oldum ya regli olduğumda çıkmadı ters insanım bende yaa normalde regliden bi kaç gün önce çıkar bu sefer tam tersi olduuuu kaydirigubbakcemile3

Kolay mı ama dımı sen taŞı canınla kanınla besle eee babalarınında zahmet olucak bırazcık katkısı olsun...

Tubacım Şaka yaptım canım benım tamam dıkkat ederız konuŞmamaya

öle mi diosun?
temem fikirdiym benim için sorun yok :jeyyar:
yımırtlamadan olsun yiterki...
bu defa malzemeden çalmaycaz. inşaatı sağlam yapicaz.
yiter yaw düşür düşür yoruldum. ahanda düşürmeycem bidaa :umursamaz:

TUBıŞŞŞŞŞŞŞŞ YA BANA SEN ALSANA HACI YA MAVı PATıKLERı:lepi: HADı BE HACI

işte budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yürü yaaa kulummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topik seninle gurur duyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

Tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ÇÖmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ÇÖmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ÇÖm bakayım...kızım ses ver bak daĞıtırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…