Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaaaa bana niye kimse puan vermiyor ben önüme gelene veriyommmmm bundan sonra çok veririimmmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:

inşallah canım koçiş gelirse gidip yatcam ya ne yapsınlar şekerim benim bebişime hediye bakıyorlar iştekaydirigubbakcemile3

Ya ben franbuaazlı pasta ıstedım onay vermedı sonra patık ucuzdur onu alayım dedım onada onay vermedı gıcık

Len ÇıÇek kımseye daĞıtamıyorum...bu pauanlarımızın sılındıĞı gÜn daĞıttım herkese artık baŞkalarına vermem gerekıyo napayım...sonra ÖdeŞırız hacı ya yapbı gÜzellık

mafoldumben kaydirigubbakcemile BANANE YA BENDE ıSTıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:mymeka:

yaaaa bana niye kimse puan vermiyor ben önüme gelene veriyommmmm bundan sonra çok veririimmmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:

kuşum bu ay sennen rakibiz :jeyyar:
ikimiz de 21 ekimmm vereliniortak
bakalım kim üste çıkıcak. hırslıyım ülen laelaelaelaelae

bu arada puan verdim bende Şeniz

ninikim sana yeni verdim olmuyor tatlım olduğu an yaparım zaten ben otomotiğe bağlamış vaziyetteyim habirem veriyom

alışveriş şeyinde tiramusu istedim ama tükenmişşş yaa hahahaaa

kuşum bu ay sennen rakibiz :jeyyar:
ikimiz de 21 ekimmm vereliniortak
bakalım kim üste çıkıcak. hırslıyım ülen laelaelaelaelae

bu arada puan verdim bende Şeniz

saol bebekkkkkk gördümmm
sen benim sırtımı kaşıı ben senin sırtını kaşıyımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız bana mı diyon 21 ekim diye benim 8 ekimmm ama gelmiycek biliyom kaydirigubbakcemile3

heheheeee yarım yamalak okumuşum. sarıcivcivikle berabermişim kaydirigubbakcemile2
olsun seninkide gelmeycek biliom ben zemuszemus

TUBA ..ıSTıYORCA CANIN AL ŞEKERıM ...ALAALLAH...BUDA YENı MODA HA..CANIM ÇEıYOR KONUŞMAYIN MODASI..KOCAN BUGÜNLER ıÇıN VAR ŞEKERıM...naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…