Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar pembe akıntım var yhaaa
göbek çevremde hafif sancı oluyor duruyor. Pfff kadın olmak ne zor iş.
Adetim ayın 26 sında bitmişti. Kalanlar sökülüyor olabilirmi sizce?

bılmm canm bendede hıc adet sancısı neyım yok erkn oldgmdan snrm
sen belki üşüttüysen havalarda degştı ya

len len tam senlen alakalı bişey yazacaktım bittin ha...iyi insan laf üstüne mi gelir yoksam çomak la ilgili olan vardı onumu söylesem bilememdim delikafadulden

cosmoo bebk yolundaki üstün başarın dolayısıyla topik başlaknımız sana bu patikleri layık görmüş

kızım ne kadar kekmek o kadar köfte çalış seninde olur az çalışmadım onun için...herkese ayrı muamele bak tubişe dizmişler valla site yönetimi ne müsait bulduysa onu veriyor

len kitty yine soktun lafı be...valla helal olsun...len ben kendi şeyimi unuttum bide utanmadan sizlen dalga geçiyourm delikafadulden

hah söyle ol igneyi kendine cuvaldızı bize batır :roflol::roflol:

kız ninikim tam sunu diyecektim bu cosmos bizi gecmiş nasıl becerdiyse :roflol:

KKTecrübe
Puanlar: 856
Seviye: 9

Ben geldim millletttttttttttttttttttttttt
şimdiden hoşbulduk
Nabersiniz?

hosgeldin bidenem opuyorumnanaktanŞeniz

len cosmooooooooooooooooooooooo özledim leyyyyyyyyynnnnnnnnnn...senin kadar kimseyi sinir edemiyorum bu topikte gel artık Şeniz

kızım var bunun yorpili bi erden ya..hadi hayırlısı...bu ne ya nasıl geçer bu çömez bizi kitty

hoşbulduk kityycim
Site yönetimine dilekçe yazcam ninikin tulumu varsa benim bi bebek odası falan almam lazım olmuyo böle lmaz:

Ben geldim millletttttttttttttttttttttttt
şimdiden hoşbulduk
Nabersiniz?

hoşgeldin kuşummmmmmm...Şeniz
patiklerini begendinmi opuyorumnanaktan

kızım ne kadar kekmek o kadar köfte çalış seninde olur az çalışmadım onun için...herkese ayrı muamele bak tubişe dizmişler valla site yönetimi ne müsait bulduysa onu veriyor

he bana bissürü şeyi verdiler. nutella seviyorum die nutella, kuru kuru gitmez die çay, topuklu abiye ayakkabı opuyorumnanaktan birde bebük istiyorum die kız patikleri...
ninikim sende çok çabaladın hakkaten alkisalkisalkis :roflol:

Ay beğenmemmi kuşum ya
Ama ninikten o tulumu geri al lütfen bana ver hihoyyyt

cosmoooo hoşegdlin tatlım hayrılı olsun abini evlendirdinizz allah mutlu mesut eder inşallah
kızz görümcelik yaptınmı kızzzzzzzzzzzzzzzz

cosmoooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim...

kız yazmışken başbakana da şikayet et beni çocuk odasıymışlen çenen kadar çalışsan olacak bişeyde allah sırf çene vermiş :mymeka: cosmo dur bi harket çekeyim sana...bunu yapmayı çok özledim ya :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…