Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: BUNLAR SENıN ıÇıN LÜTFEN KABUL ET

pffff sabahtan beri bekle bekle mng kargo gelmedi...
bu çok geç gelio yhaa... dışarı çıkıcam çıkamıyorum da.
allahtan 5 denecik test... bunumu getiremediler yhaaa...

TUBıŞŞ MAŞALLAHIN VAR YANı BU GıDıŞLE Bı MARKET AÇARSIN ARTIK...GÖZÜMÜZ YOK AMA NıYE OLSUN YANı :1shok:

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hakkımda yorum yapmayınnn cihaz yine tutukluk yaptı varya bişey yapamadım yaaa şansa bakkk
sabahtan adamlar geldi cihaza bakmaya takır takır çalıştı varya şans işte bozulmasını bekledik bozulmadı yaaaa şimdilik normal çalışıyor dedilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaa

YA BEN NE MUHTEREM ıNSANIM YA..BAKIN 1000 SAYFA VE AÇILIŞI BEN YAPIYORUM YıNE delikafadulden

Müro üzülme sakın adet oldum diye kız
Beraberiz yine bak
yoksa ben kimle yarışcaktım demi
Rabbim hayırlı zamanda vercek emin ol

:çok üzgünüm: ÜZÜLDÜM KORKTUMDA CANIM YA YUMRTLADIM DEDIM GALIBA ÇATLADIMI YOKSA KAHVE REGI LEKELENMEMM OLDU DEDIM KILSLARA AKSAMA KADR YOGUN BI LEKELENME YASADIM ERTESI BI BATIM NE YUMRTLMSI RGL OLDUM KORKTM BGN DOKTRA GTTIM KULLNDGIN İÇLAÇ ERKEN GTRMŞ DEDI GELECEK AYDA OLURSA O ZAMN BAKALIM DEDI GÖNDERDİ BENİDE COK ENDSLENDİM HELEDE ÇÖM TUBA ANNMDA AYNI ILACI KULLNDI KİSİ VARDI DEYINCE İYİCE MORLMAN GİTTİM MİDEME VURDU MIDE AGRSI CEKTIM ÖGLYE KADR COSMOMMMM

Anam kıyamam ben canıma ya
üzülme sen çok geçmiş olsun takma kafana herşey beyinde bitiyo
Bak ninike beyin yok ki kızın sıkıntısı da yok şükür

Testlerımde bıttı yenııs almm lazım sımdı rgl bıtınce hemnmı baslasam ateŞ ıŞınıde anlmdm zatı hep standartttttı 36,3 36,4 oda son zamnlr 5 ı bı gÖrdÜm ama regl oldum onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…