Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

TUBİŞŞ MAŞALLAHIN VAR YANİ BU GİDİŞLE Bİ MARKET AÇARSIN ARTIK...GÖZÜMÜZ YOK AMA NİYE OLSUN YANİ :1shok:

kaydirigubbakcemile3 canımın çektiğini aliom. emme puan bitti :sinifsinif:

tubis ya sana hediyem noldu ya kuzum gümbürtüyemi gitti yanlışlıkla bacım yaaa üzüldüm şincik bakk

kuşum bende zaten vardı ya, bakıyorum 1 adet diyor. nasıl oldu anlamadım... (

KİTTİİİİİİİİİİİİİİ KIZ ANAM BİDENE DE BANA PEMBE TULUM YOLLAYAYDIN YA :kedi:
BENİM PUVANLAR YETİŞMEEYOOORRRR...

napıyorsunuz nan bu hediye dedikleriniz ne patikler var bende istiyom mafoldumben

bidenem tıkla bidene patigin üzerine alısveriş yerine git puanın yetiyorsa al bana tubişim hediye etti puanım yetse sana alırım ama yetmiyor :sm_confused:

çiçeeeeeeeeeemmmmm bana yollayamamışsın patikleri...
çiçekcik patikleri geri satmıştır yazior.
patiklerimi sattınmı nen kaydirigubbakcemile
şaka bi yana karıştı bir an ortalık ne oldu ne bitti anlamadım doorusu..

kamyasım sana 1 çift pempe patik yolladım. şans getirsin kuşumaaaa..

bana puan verin kızlar ki ben bidene de kendime pempe patik alam... :kedi:

ninikim tıkla o hediyelerden birnin üzerine sonra git alısveriş yerine orda yiyecekler içecekler elbise vs var onları ac puanın yettigini al bazılarından kalmamıs onun icin ötekilere var stoklarla sınırlımıs demekki cabuk bitmiş :roflol: neyse kendinde kalmasını istiyorsan öyle al bırak hediye etmek istiyorsanda hemen orda aldıgın urunleri listele var oraya tıklıyorsun orda alıdıgın ürünler görünüyor onların yanındada hediye et var onu secip gönderecegin kişin nickini yazıyon o kadar

Canlarım benim kaçmam lazım
Ananeye gidicem öptüm çok hepinizi yine girersem görüşürüz inş.
Öptüm hepücüğünüzü

kız satmadım yaaa alla alla gümbürtüye gitt emiii yaa tühhh neyse ben sana başka bişeyler yaparım şincik bakalım elden ne geliyorrrrrr

puan veremiyom ben sanaa yakında vermişim bebem yaa

ayy kittym benimmmmmmmm çok mersi bebemm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızımmı olacak aceppppp :))))))))

inşallah canım :Saruboceq:

Canlarım benim kaçmam lazım
Ananeye gidicem öptüm çok hepinizi yine girersem görüşürüz inş.
Öptüm hepücüğünüzü

hadi güle güle cosmosum kendine iyi bak bidenemmmm opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…