Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yavru kuşlarım içermisinizzzzzzzzzzzzzzzzz sizede az şekerlisinden yapammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayıp ettinizz gelin siz ben size neler neler yaparımmm

iyidir tatlım evet geldimmm düğün guseldı bolbol oynadımmkaydirigubbakcemile3 işten geldim çok yorgunum çıkıcam bırazdan bı bakıyım dedım topiğe siz neler yaptınız opuyorumnanaktan

forewer iyi yapmışsın kız kurtları döktürerek....çıkma ya kalk burada hazır işten gelmişsin...........ne güzel valalhi senin gibi çalışsakkk

heheee gelmiycek demiii yok zaten yarım içiyom bebekk heheee gelcekler demi bana öyle bir bilgi gelmedi amaaa kaydirigubbakcemile3

yok yook gelmicekler. bana haber ettiler. Ekim de çiçekcik die bir arkadaşın var ya? ona ugramıcaz haberi olsun dediler kaydirigubbakcemile3
ayrıcana bana da uuramayacaklarmış :roflol:
ben ööle duydum yani. onların yalancısıyım :roflol:

haaaa iyi iyiiii madem bende gelmiyceklerse boşuna hazırlık yapmim pediydi bilmemneyiydi deyinnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi o zaman başbaşa verir gezeriz nasılsa gelen giden olmuycakmış kızzzz zemuszemus

kızlar parça pincik gidip geliyomm... tubişşş kola kahve yok içme tamam mııı

yannız seninki ayın 6 sı benimki 21 i. seninki geçince otur beni bekle. benimkide geçsin, öle gezelim :CüvCüv: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…