Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ya sabah müdür geldi napıyonuz dedi bende laf yetiştiriyom kızlara dedim şakadan sonra oda bana dediki yanındaki kız ssesiz sen okadar konuşkan naasıl olduda yan yana geldiniz dedi. kızda demesinmi ben boş konuşmam müdürde dediki konuşuyor işte nasıl sinir oldum bende de4dim ki boş konuşuyorsam birdaha sizinle konuşmam olur biter dedim ... sonrada ,işlem almaya devam ettim oda arkamda durdu durdu gitti .. sonra bende ağladım sinirimden arkadaşım da yanımda boş bulunup demişti öyle oda üzüldü ama artık kimseye güvenimde kalmadı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyor ''ya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı ''
Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söye onlara ''hiç bir zaman döl tutmayacaklar ''
Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar
aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda görüyor.
sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor '' yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak'' demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor
Allah (C.C) de diyorki '' evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim'' diyor)

canımmmmm ypma nolur bak değmeyecek insanlar için kendini üzme, bebeğini düşün. en önemlisi onun sağlığı. üzme kendini olurmu, bak ben bayram dönüşü yeni birimde işe başladım öyle çok sıkıntı çekiyorum ki stres yapmamaya çalışıyorum tedavim olumsuz gitmesin diye canını sıkma canımmmm düzelir inş herşey güzel olacak inş :1hug:

ayy canım ya salla gtsin allahın müdürü işte ne bekliyorsun...salla egosunu tatmin etsin diye başka bişeyden deil canım be kendini onun için üzmene deymez

kızlar ya iş yapıyom bilgisayar başında her daim cevap veremiyom bacılarım kusura bakmayın emi şekerparemlerrrr
semacım gelip gitmişin anam
ya kzılar boşverin yaa valla hayat çok kısa kim ne ediyorsa kendine etrafta salak çok boşverin takmayın yaa valla biliyorum bende çok takarım ama elden bişey gelmiyor işte

Allahım nelere kadir yarabbim beni ağlatıonuz böyle evet boş bulunup isyan etmeye başlıyoruz ama Rabbim en olmadıklara bile ol deyince önünde hiçbir şey duramaz ki zaten

len tuba onuşmuyorsunuz diye yırtıyorsun kendi ni hadi konuş burdayız sonra yırtçan yine ortalığı

ÇıeÇĞım konuŞamadık senle hıÇ ya...sende oya gıbı gelmenle gıtmen bır oluyor...ya o oya neden Öyle gelıp 10-15 dk ıÇınde Çıkıyor kızlar

bir açıldı pir açıldı çiçen işleri maşallahh..................

nanacım üzülme azıcık sabret....yanlzı degilsin bak bizler burdyaız bebegin yanıdna ....:enbuyukkk:

Ben kaÇar mıllet herkes uyuyr hadı bıraz uyuyun sız ben 5:30 gıbı gelırım ...ÖptÜm sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…