Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlarrrrrr ben geldiiimmmmm
kısaca özetliyorum işsten kovulduım 3 hafta oldu evdede netim yok aldım ama yarın bağlanır şimdi annemdeyim
varmı haberler

kısaca özetliyorum işsten kovulduım 3 hafta oldu evdede netim yok aldım ama yarın bağlanır şimdi annemdeyim
varmı haberler

hg canm saglk olsn ya blrsun yensını sana işmı yok ne olsun işte hamılelrmz var sadece 3 kişi gerisi foss cıktı kıslrn ben dahıl .tuba20 nana tubatuba sadece hamşlr

varmı haberler

hoşgeldin dilegim ohhh sefan oldun dinlen bakalım..............keyif çat anacım.....özledik yawwwwwwww............hamiş haberi yok sadece 3 tanecik işte bu ay fos çıktı...........zemuszemuszemuszemus

senden drm nasıl yenı rgl tarhn ne zamn ben bı ayda ıkıkez adet gördüm alt üst oldu metebolizmam:çok üzgünüm:

hg canm saglk olsn ya blrsun yensını sana işmı yok ne olsun işte hamılelrmz var sadece 3 kişi gerisi foss cıktı kıslrn ben dahıl .tuba20 nana tubatuba sadece hamşlr
tubatuba yı biliyordumda diğerlerini yeni öğrendim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırlar kucaklarına
hoşgeldin dilegim ohhh sefan oldun dinlen bakalım..............keyif çat anacım.....özledik yawwwwwwww............hamiş haberi yok
sadece 3 tanecik işte bu ay fos çıktı...........zemuszemuszemuszemus
bende sizleri çok özledimmm 3 tanede fena değl be iyimiş :))
senden drm nasıl yenı rgl tarhn ne zamn ben bı ayda ıkıkez adet gördüm alt üst oldu metebolizmam:çok üzgünüm:
bende doktora gidecektim yaa 15 inde gittim tamda o gün yumurtlamışım yumurtamı gördüm gün aşırı çalış dedi doktor uyduk bakalım en geç cuma adet olmam gerek ama tık yok ne adet için ne bebek için hiiçç belirti yok

evet nazarrrrrrrrrrrr

hımm tuttr canm inşalllh ya bende ymrtldım catladı dedım testım koyu cıktı ertesı gunu baktmki kırmzılar 10 gun erkn gördüm rglı

benm hiç belrtm olmadı ne sancı ne bel agrısı ne ne bişey sadece 1gun öncesi lekelnme oldum tum gun boyunca korktumda rgl oldum snra ve bel agrmdan baska bı regl blrtlrm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…