kızlarrrrrr ben geldiiimmmmm
kısaca özetliyorum işsten kovulduım 3 hafta oldu evdede netim yok aldım ama yarın bağlanır şimdi annemdeyim
varmı haberler
kızlarrrrrr ben geldiiimmmmm
kısaca özetliyorum işsten kovulduım 3 hafta oldu evdede netim yok aldım ama yarın bağlanır şimdi annemdeyim
varmı haberler
konuşmuyormusunuz çıkıyorum ben hadi biraz daha konuşalım gitcemmmmm
senden drm nasıl yenı rgl tarhn ne zamn ben bı ayda ıkıkez adet gördüm alt üst oldu metebolizmam:çok üzgünüm:
tubatuba yı biliyordumda diğerlerini yeni öğrendim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırlar kucaklarınahg canm saglk olsn ya blrsun yensını sana işmı yok ne olsun işte hamılelrmz var sadece 3 kişi gerisi foss cıktı kıslrn ben dahıl .tuba20 nana tubatuba sadece hamşlr
bende sizleri çok özledimmm 3 tanede fena değl be iyimiş :))hoşgeldin dilegim ohhh sefan oldun dinlen bakalım..............keyif çat anacım.....özledik yawwwwwwww............hamiş haberi yok
sadece 3 tanecik işte bu ay fos çıktı...........zemuszemuszemuszemus
bende doktora gidecektim yaa 15 inde gittim tamda o gün yumurtlamışım yumurtamı gördüm gün aşırı çalış dedi doktor uyduk bakalım en geç cuma adet olmam gerek ama tık yok ne adet için ne bebek için hiiçç belirti yoksenden drm nasıl yenı rgl tarhn ne zamn ben bı ayda ıkıkez adet gördüm alt üst oldu metebolizmam:çok üzgünüm:
evet nazarrrrrrrrrrrrnazar nazar
hımm tuttr canm inşalllh ya bende ymrtldım catladı dedım testım koyu cıktı ertesı gunu baktmki kırmzılar 10 gun erkn gördüm rglıtubatuba yı biliyordumda diğerlerini yeni öğrendim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla alırlar kucaklarına
bende sizleri çok özledimmm 3 tanede fena değl be iyimiş :))
bende doktora gidecektim yaa 15 inde gittim tamda o gün yumurtlamışım yumurtamı gördüm gün aşırı çalış dedi doktor uyduk bakalım en geç cuma adet olmam gerek ama tık yok ne adet için ne bebek için hiiçç belirti yok
inşallah canım yaa çok ümitli değilim ama..saol dbs inş senin de hayırlı haberlerini alırız canım
neden öyle canım yaa stres falanmı yaşadın bu ay baya erken olmuşevet nazarrrrrrrrrrrr
hımm tuttr canm inşalllh ya bende ymrtldım catladı dedım testım koyu cıktı ertesı gunu baktmki kırmzılar 10 gun erkn gördüm rglı
inşallah canım yaa çok ümitli değilim ama..
belirtilerin varmıydı senin
inşallahhhhhhhhhhevet canım benim 1hafta önceden başladı ama herkeste farklı oluyormuş ya belli olmazyani ümidini kaybetme kendine de dikkat et yine de inş seninledir küçük melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?