Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

güle güle çiçemm iyi gez benim içinde viaporta bende gittim güzel yer tam bana göre beni bıraksalar valla akşama kadar gezerim pek severim alışverişmerkezlerini

kzılar ben ebimlere gidicem birazdan viaporta gitcez yengemlennnn neyse çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm cumartesiye görüşmek ümidiylennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn konuşuruz yine zatiii
ok canm byy

iyyim canım grip olucam galiba burnum akıyor, ateşim var öksürüyorum, hapşuruyorummmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ilaçta kullanamıyorum
gecmş olsn cnm

kzılar ben ebimlere gidicem birazdan viaporta gitcez yengemlennnn neyse çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm cumartesiye görüşmek ümidiylennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn konuşuruz yine zatiii

hayranım senin şöle erkenden çıkıp gezmelerine yawwwwwww ge zbakalım gez ohhhhhhhh

kızlar resim çekin bol bol olurmu???
hatta benim için tubiloshh a sevgilerimizle yazın bir kagıa
elinizde tutup çekin. :roflol:

yok kıs çok pisti ne zamandır temizliycem biz bu dükkanı yeni açtık da elim deymemişti en sonunda yaptım ohhhhhh rahatladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…