iyidr sekr sendn nabrhb, nasılsın şekeeerrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
işte geldim brdayımcosmopoli, kamyas, muruvvet, ninik, sarıcivciv huuu huuuuu anne adaylarııııııı nörüyonuuzzzzz
iyiyim tatlım sen nasılsın keyfin nasıl???
ben ninik için fotoğraf makinemide getircem hahahaaaa
iyyim canım grip olucam galiba burnum akıyor, ateşim var öksürüyorum, hapşuruyorummmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ilaçta kullanamıyorum
ok canm byykzılar ben ebimlere gidicem birazdan viaporta gitcez yengemlennnn neyse çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm cumartesiye görüşmek ümidiylennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn konuşuruz yine zatiii
gecmş olsn cnmiyyim canım grip olucam galiba burnum akıyor, ateşim var öksürüyorum, hapşuruyorummmm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ilaçta kullanamıyorum
kzılar ben ebimlere gidicem birazdan viaporta gitcez yengemlennnn neyse çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm cumartesiye görüşmek ümidiylennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn konuşuruz yine zatiii
kamyas, muruvvet+, sarıcivciv+, tugba20
huuuuuuuuuu kızlaaaarrrrr ne sustunuz??
geldim ben eşim vardı giremedim sonra wc yi temizledim birazdan da gidecem siz ne yaptınız bakimmmm
geldim ben eşim vardı giremedim sonra wc yi temizledim birazdan da gidecem siz ne yaptınız bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?