tubişim ya yapma hayır doktorauna söyle öner durumnundan bahset böyle bişey duydum kullanmamda sakınca varmı yada sizce kullanmalımıyım de
tubişim ya yapma hayır doktorauna söyle öner durumnundan bahset böyle bişey duydum kullanmamda sakınca varmı yada sizce kullanmalımıyım de
KızÇeler slmmmmmmm napİysİnİz bakemmmmm
sİze bİ ÖrgÜ ÖrneĞİ gÖsterteyİm Çıkacammmm tatlıŞlar İŞler yoĞunnn ben bayıldım ve dÜn İpİnİ aldım baŞladımmm bakalım nasıl olacak bİtİrİnce benİmkİnİnde resmİnİ gÖnderİrİm
cicekcik, muruvvet, sarıcivciv fıstıklar napıyosunuz bakiimmm sesiniz çıkmıyor hiç
kzılar gelicem yemek yapıcyom bekleyinnn
tamam tatlım. teşekkürler cevabın için. ben bi dr umu arim o zaman. mucuxxx Şeniz
as.semasu.as., cicekcik+, fstone+, muruvvet+, ninik+, sarıcivciv+
ülen 6 kişisiniz ses seda yok mafoldumben
Eki Görüntüle 25375
Eki Görüntüle 25376
bu benim en çok beğendiğim ve dün başladığım tabi battaniyem bitmediği için beraber biraz zaman alıcak bitirmek bitince resmini atarımmm daaa bi şuna bakınn yaaa çok şirinnnnn bir iki tane daha var onlarıda atayım size onlarıda yapıcammmm
OHHHH BENİ ÖZLEYEN SORAN İLGİLENEN YOK AŞKOLSUN SİZE EMİ :umursamaz:
LEN NE FENASIZINIZ BE HEPİNİZ BENİM GİTMEMİ Mİ BEKLİYORDUNUZ GELMEK İÇİNlmaz:
kız civvcivim yaminle tekrar geldiğimde gördüm yazını inan aşağıda yazsa bile çıkmış oluyorsun kız dün müroya yalancııııı dedim ya...kız meğersem çıkmış ama ben 6:10 geçe falan onu hala burda gördüm öyle oluyor yani
sağol canım kızçelerden bi sen bakmışınnnnn bir kaç tane daha var bak onlaıda atayımmm
Eki Görüntüle 25377
Eki Görüntüle 25378
Eki Görüntüle 25379
Eki Görüntüle 25380
şekercim opuyorumnanaktançok güzeller yahuuu hele çilek modeli ve bu sondakine bayıldım banada ör ör ör hemen hamiş kalmak istiyorum yawwwwwwwwwwwwwwwwmafoldumbenmafoldumben
hoşbulduk kuşummmm
hee ya çıkıcaz az kaldı :lepi:
Dün eşim süt almış birsürü kafamçokkarıştıher gün sabah akşam iççekmişim.
Anam sabah sabah içemedim. öğüre öğüre.
Zor olucak ama bakalım.
Dün bütün gün kasık batmalarım oldu.
Kızlar ben bugün dr umu ariyp progestanı alıp atmaya başlasam?
Günüm geçince de kontrole gelsem nasıl olur dicem.
Anam heç rahat deilim :1no2: Dün eşimle netten progestan kullananların yorumlarını okuduk. çok yararlıymış. Vakit geçmeden kullanmaya başlim diorum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?