Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşgeldn tatlım...
göster bakalım....

cicekcik, muruvvet, sarıcivciv fıstıklar napıyosunuz bakiimmm sesiniz çıkmıyor hiç

burdayım tatlım kimse yoktu napim.....

kzılar gelicem yemek yapıcyom bekleyinnn

he hehe genel müdüre bakın ne yemegi yapıyorsun nan:lepi:

bayıldım canım çok güzel başla bakalım bitir bende isterimmmm:kedi::kedi::kedi:

len fstobne döverim bak şimdi resmine bakıyordum kopyaladım sonra tel foto çektim anneme vercem...geliyordum şimdi sana kızım

fstone çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bayıldım yaa...erkek çocuğundada ne güzel duru dimi ?

kızlar şimdik benim oğlum olucak ya çin takvimine baktım ..ekim kasım aralık erkek diyor... yani en geç 3 ay içinde demekki hamileyim ya.....:smiley-cool:

kız civvcivim yaminle tekrar geldiğimde gördüm yazını inan aşağıda yazsa bile çıkmış oluyorsun kız dün müroya yalancııııı dedim ya...kız meğersem çıkmış ama ben 6:10 geçe falan onu hala burda gördüm öyle oluyor yani

hade hade hade ben cosmomuyum yermiyim yemem...............sen bana cevap vermedin....bundan sonra senin msjlarına benden cevap yok hıh hıh :umursamaz::umursamaz:

fstone cim canım şu an dr u aramakla meşguldum k.bakma yorum yapamadım tatlım...
modeller süper ötesi ya. örgüyü sevmeyen ben bayıldım şahsen opuyorumnanaktan
mucuxxxxx

şekercim opuyorumnanaktançok güzeller yahuuu hele çilek modeli ve bu sondakine bayıldım banada ör ör ör hemen hamiş kalmak istiyorum yawwwwwwwwwwwwwwwwmafoldumbenmafoldumben

bende bayıldım gördükçe öresi geliyor insanın yaaa

ninikimmmm sendemi erkek hastasısın benim gibi bende bebişimi erkek istiyorummmm tabi kız olursada başımın üstüne ama ne bileyim erkek bebişlere daha sıcak bakıyorummmm

allh allh bende progstn kullnmaya basladm canım gecen ay işte adetımn duzenı bozldu korktum o haptan ne yarrı vrmşki onun süt gseldr kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…