allh allh bende progstn kullnmaya basladm canım gecen ay işte adetımn duzenı bozldu korktum o haptan ne yarrı vrmşki onun süt gseldr kısss
başım çok ağrıyor aslında ağrı gibi değil böyle sanki başımın üstünde bi yük var gibi ağır geliyor taşıyamıyorum akannehir
burnum akıyor bi taraftan :sinifsinif:
İİYM CANM BEL AGRLRIM COK AMA EDENDR BLINMEZ BATMA VR SEN NASLSNhoşbuldum bidenemmm... nasılsın bakalım?
Şeniz
AYY COK SEKRMİŞ BNLR HEPSI BRBRNDEN GÜSELsağol canım kızçelerden bi sen bakmışınnnnn bir kaç tane daha var bak onlaıda atayımmm
Eki Görüntüle 25377
Eki Görüntüle 25378
Eki Görüntüle 25379
Eki Görüntüle 25380
ŞİMDİ KEKİMDE HAMILE KALRSAM BEN ERKEKMI OLACK :uhm::çok üzgünüm: VERSİNDE ALLH HAYIRLISINI SAGLKLISNI VERSN
geçmş olsn cnmbaşım çok ağrıyor aslında ağrı gibi değil böyle sanki başımın üstünde bi yük var gibi ağır geliyor taşıyamıyorum akannehir
aminnnnnnnnn canımbendede birazcık erkek çocugu isteği baskın ama duymamazlıga veriyorum...rabbimin gücüne gitmesin diye...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bzilere...
başım çok ağrıyor aslında ağrı gibi değil böyle sanki başımın üstünde bi yük var gibi ağır geliyor taşıyamıyorum akannehir
ııYM CANM BEL AGRLRIM COK AMA EDENDR BLINMEZ BATMA VR SEN NASLSN
ŞıMDı KEKıMDE HAMILE KALRSAM BEN ERKEKMI OLACK :uhm::çok üzgünüm: VERSıNDE ALLH HAYIRLISINI SAGLKLISNI VERSN
Ya kızlar benİm Önce yaŞ tespİtİnİ bİ yapsanız...1984 ocak doĞumluyum eŞİm 26 olduĞumu sÖylÜyor ben 25 dİyorum
Kıslr hesplyn baklım sİmdİ ben kaÇ yasa bakmam gerk İntrntle benm hesap tutmuyor 22 agsto 1983 dogumlyum
kıslr hesplyn baklım simdi ben kaç yasa bakmam gerk intrntle benm hesap tutmuyor 22 agsto 1983 dogumlyum
Huhu kızlar yazsanız beeeeeee
Kıslr hesplyn baklım sİmdİ ben kaÇ yasa bakmam gerk İntrntle benm hesap tutmuyor 22 agsto 1983 dogumlyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?