Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

allh allh bende progstn kullnmaya basladm canım gecen ay işte adetımn duzenı bozldu korktum o haptan ne yarrı vrmşki onun süt gseldr kısss

süt güzeldir ama sabah sabah güsel olmii işteee :sinifsinif:
kızlaarr çin takvimine baktım. bu yıl kız yılı bende
sadece bi ocak ayı erkek. geri diğer hepsi kısss hihoyyyt

başım çok ağrıyor aslında ağrı gibi değil böyle sanki başımın üstünde bi yük var gibi ağır geliyor taşıyamıyorum akannehir
burnum akıyor bi taraftan :sinifsinif:

bendede birazcık erkek çocugu isteği baskın ama duymamazlıga veriyorum...rabbimin gücüne gitmesin diye...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bzilere...

başım çok ağrıyor aslında ağrı gibi değil böyle sanki başımın üstünde bi yük var gibi ağır geliyor taşıyamıyorum akannehir

hayır olsun şekercim...birazcık dinlen.....ilaç falan içme.......evde olsan sıcak duş al derdim....zemuszemuszemuszemus

hoşbuldum bidenemmm... nasılsın bakalım?
Şeniz
İİYM CANM BEL AGRLRIM COK AMA EDENDR BLINMEZ BATMA VR SEN NASLSN

sağol canım kızçelerden bi sen bakmışınnnnn bir kaç tane daha var bak onlaıda atayımmm
Eki Görüntüle 25377
Eki Görüntüle 25378
Eki Görüntüle 25379
Eki Görüntüle 25380
AYY COK SEKRMİŞ BNLR HEPSI BRBRNDEN GÜSEL

süt güzeldir ama sabah sabah güsel olmii işteee :sinifsinif:
kızlaarr çin takvimine baktım. bu yıl kız yılı bende
sadece bi ocak ayı erkek. geri diğer hepsi kısss hihoyyyt

ŞİMDİ KEKİMDE HAMILE KALRSAM BEN ERKEKMI OLACK :uhm::çok üzgünüm: VERSİNDE ALLH HAYIRLISINI SAGLKLISNI VERSN

Bende size bi tane göndereyim o zmana

öfffffffffffff yükleyemiyorummmmmmmmm

geçmş olsn cnm

bendede birazcık erkek çocugu isteği baskın ama duymamazlıga veriyorum...rabbimin gücüne gitmesin diye...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bzilere...
aminnnnnnnnn canım

geçmiş olsun tatlım...
benim de agrıyor :1no2:
ayaga kalkınca gözlerimi açamıyorum. öyle bir agrı var ki sorma.
ama oturunca bişi yok nedense kaydirigubbakcemile3
ilaç alma kuşum civcivimin de dediği gibi...
ne olur ne olmaz Şeniz

Ya kızlar benım Önce yaŞ tespıtını bı yapsanız...1984 ocak doĞumluyum eŞım 26 olduĞumu sÖylÜyor ben 25 dıyorum

Kıslr hesplyn baklım sımdı ben kaÇ yasa bakmam gerk ıntrntle benm hesap tutmuyor 22 agsto 1983 dogumlyum

ııYM CANM BEL AGRLRIM COK AMA EDENDR BLINMEZ BATMA VR SEN NASLSN

ŞıMDı KEKıMDE HAMILE KALRSAM BEN ERKEKMI OLACK :uhm::çok üzgünüm: VERSıNDE ALLH HAYIRLISINI SAGLKLISNI VERSN

iyiyim kuşum ya. kahvaltı etmedim daha ama canım istemiyor :sinifsinif:
pff... hapımı da atmam lazım ama yemek istemiooommm :sinifsinif:

rabbim hayırlısını versin, sağlıklı sıhhatli evlat versin de en verirse versin de bidenemmm...
bu kesin bir liste değilki. eğlence olsun die opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
eger mürüş ve ninikim ekim ayında hamiş kalırsanız ikinizin de ooluşu mu olcek yanü alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…