Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Anam bılmm doktruna dedınmıydı kacıncı gunnde adetın basldı bıttı flın bzıımkı adetın 15,gunu basla 10gun kulln bırak dedı hapı

Len benı moda sokmayın ya..jhamıle falan deĞılım ben bu ay be ne testı ...yarın akŞama doĞru gelır

ninik hamilealkisalkisalkis hamile ninik hamileeealkisalkisalkis hamile ninik:lepi:hamile ninikhihoyyyt kaydirigubbakcemile3:roflol:

TUBııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELSENE YAMACIMA..Şeniz

YA KIZLAR COSMOYU GÖREN VAR MI?

burdayım ninik kaydirigubbakcemile3
gebelik topiklerine bakmaktan nevrim döndü
kafayı yicem yakında
en iyisi burdan dışarı çıkmamak :1ninca:

Nasıl sın İyİsİn...nerden buldun bİzİ sÖyle bakalım...

iyiyim canım sizleri sormalı

klomenle hamişliğe uğraşanlar topiğini takip ediyorum
ordaki bir mesajıma kamyas puan vermiş
bende onun mesajlarına bakarken bi baktım burdayım :kedi:

kaydirigubbakcemile3 hamile ninik kaydirigubbakcemile3hamile ninikalkisalkisalkishamile ninikalkisalkisalkishamile ninikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa ne gÜzeÜl arada bende gelıyorum oraya ÇÜnkÜ bende klomne kullanıyorum...sende gel Öyleyse buraya...bak bızım topıkte eskı adı arkadaŞlar gÜnÜne 4-5 gÜn olanlar..topıĞıydı ama muhabbet ettıĞımız ıÇın atıldık butraya ıyıde oldu valla hertÜrlÜ muhabbet edıyoruz canım...Çok keyıflıdır bıızım topıĞımız..gÜndÜzlerı daha dolu oluyor ama bu saattlerde kımse kalmıyor..

Sen ne zamandır ıstıyorsun canım meleĞını?

Kızlar bende kaÇıyorum hadı yarın gÖrÜŞÜrÜz...10-15 dk kadar kapatıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…