heheheeee çatlakkkkkkkkkkkkkevet çiçegim yaw ayran ictik ayrı düsştük sanki Şenizopuyorumnanaktan bende özledim bendeeeeeeeeee resmin var şuan elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde kaydirigubbakcemile3
tahminettim orası oldugunu izleyecegim daha baslamadı 2 saat reklam 2 saat özet derken yeni bölüm baslar kaydirigubbakcemile3
heheheeee çatlakkkkkkkkkkkkk
evet evett
kız cumartesi sabah beşiktaşta sarıcivciv cosmo ben buluşcaz cosmo cumartesi akşam dönücekmiş ondan sabah yani senin işin yoksa sende gelebilirsen gelseneeeeeeeeeeeeee
ben kaçıcam şimdi ama yarına cevabını ilet bebekkk gel gel gellllllllllllllll
ninik kudurucakkkkkkkk inan sırf ondan dolayı buluşucaz yoksa yani kimse kimseyi görmek istediğinden değillll hahahahhaaa
ninik sabah okuyuncaa kendine gelirsin çay içmeden hahahahaaaa
neyse şekerim ben kaçtım öpüyom seni kocaman bebikimmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:
YANLIZ ŞUNU SÖYLEME GEREĞİ DUYDUM VALLA BEN HALA BEBEK GİBİYİM :kedi:
HEPİNİZDEN KÜÇÜK GÖSTERİYORUM KİMSE HAYATTA DEMEZ BU 25 DİYE...30-40 TA OLSAM HEP KÜÇÜK GÖSTERİCEM sengözlerimebaksanab naniknanik
semacım günaydın...hsyırlı cumalar
merhaba şekerparemmmmmmmmmmmmmmmeraba kızlar bi uğrayayım dedim gene kimse yok :gitme:
yeni geldim bebekgünaydın milletttttttt nerdesiniz yahu ne topik boş kalmışş akannehir
len çiçek harbi gıcıksın yaa....yaradılışın bu sanırsam ha...kızım bak ahh edersem bekle buluşursunuz söyleyim...yağmur yapağar seller akar...sonra cozmokaranfiliyle artıkın sizi bekler yani sıçan gibi haha delikafadulden ...bak badduam tutar ha...valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?