Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bak muronun bir sahnesi var ağlıyor üzüntülü bi cafe gibim bi yerde duruyor oralar işte bizim orası hemencecik yan dükkan :))))))))))) havaya uçacak olan siyah bulutlar uçuyor falan filannn şekercimm

evet çiçegim yaw ayran ictik ayrı düsştük sanki Şenizopuyorumnanaktan bende özledim bendeeeeeeeeee resmin var şuan elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde kaydirigubbakcemile3

tahminettim orası oldugunu izleyecegim daha baslamadı 2 saat reklam 2 saat özet derken yeni bölüm baslar kaydirigubbakcemile3

evet çiçegim yaw ayran ictik ayrı düsştük sanki Şenizopuyorumnanaktan bende özledim bendeeeeeeeeee resmin var şuan elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde kaydirigubbakcemile3
heheheeee çatlakkkkkkkkkkkkk

tahminettim orası oldugunu izleyecegim daha baslamadı 2 saat reklam 2 saat özet derken yeni bölüm baslar kaydirigubbakcemile3

evet evett

kız cumartesi sabah beşiktaşta sarıcivciv cosmo ben buluşcaz cosmo cumartesi akşam dönücekmiş ondan sabah yani senin işin yoksa sende gelebilirsen gelseneeeeeeeeeeeeee

ben kaçıcam şimdi ama yarına cevabını ilet bebekkk gel gel gellllllllllllllll

ninik kudurucakkkkkkkk inan sırf ondan dolayı buluşucaz yoksa yani kimse kimseyi görmek istediğinden değillll hahahahhaaa

ninik sabah okuyuncaa kendine gelirsin çay içmeden hahahahaaaa

neyse şekerim ben kaçtım öpüyom seni kocaman bebikimmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:

heheheeee çatlakkkkkkkkkkkkk

evet evett

kız cumartesi sabah beşiktaşta sarıcivciv cosmo ben buluşcaz cosmo cumartesi akşam dönücekmiş ondan sabah yani senin işin yoksa sende gelebilirsen gelseneeeeeeeeeeeeee

neyse şekerim ben kaçtım öpüyom seni kocaman bebikimmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:

çiçegim haftasonu işim var yaww eşimin halaları bize gelecek daha öncede gelmek istemişlerdi atlatmıstım ama artık kacıs yok mecburen evet demek zorunda kaldım sabah aradıklarında :çok üzgünüm: asıl ninik degil ben kudurdum şimdi haberiniz olsun kızlar :çok üzgünüm:

Ha ha ha
Beni görmemişsin bunu sölerken heralde kaydirigubbakcemile3
hahayyyyyyyyyyyyyy :dilcikar:

ben seni sevduğumi de dünyalara bildirdum
indirdun kaşlarını babanı mi öldirdümmmm
in dereye dereye al dereden taşları
geçti bizden sevdaluk al cebimden saçları
yaz geldi bahar geldi açtı yeşil yapraklar
ben sana doyamadım doysun kara topraklar

len çiçek harbi gıcıksın yaa....yaradılışın bu sanırsam ha...kızım bak ahh edersem bekle buluşursunuz söyleyim...yağmur yapağar seller akar...sonra cozmokaranfiliyle artıkın sizi bekler yani sıçan gibi haha delikafadulden ...bak badduam tutar ha...valla

cosmo görünme gözüme cezalısın çünkü...sen biliyorsun ne olduğunu Çok üzgünüm çoook

meraba kızlar bi uğrayayım dedim gene kimse yok :gitme:
merhaba şekerparemmmmmmmmmmmmmm

günaydın milletttttttt nerdesiniz yahu ne topik boş kalmışş akannehir
yeni geldim bebek

öncelikle güne iyi başlayalım bebeğim cuma cumaaa olmaz amaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kocaman bir günaydın istanbuldan izmireeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…