Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yok ninik kaptırmıyorum pek fazla ama yarına kadar olmazsam sabah bi test yapayım diyorum çünkü yarın akşam izmite gidicez görümcemlere orda kalıcaz üff kayınvaldemlerde ankaradan geliyolar varsa bişey dikkat edeyim kendime

tuğba20 cim senin gögüslerin kaç gün önceden başlamıştı ağrımaya hassaslaşmaya ve normalde adet olucağın zaman kaç gün önceden başlardı

kamyas senle ben hariç bide dilek vardı acaba o ne durumda ya...bi gelsede haber verse merak ettim

inşallah ninik hadi bu ay şeytanın bacağını kıralım senin içine doğuyormu bişeyler sence ne durumdasın tatlım

[color="ındigo"][ı]yok canım ya benım ıÇıme doĞmaz kı Öyle Şeyler...yanlızca kendım ıÇın acaba mı dıyorum oda sanırım hıÇ umudunu yıtırmemekten kaynaklanıyor baŞka hıÇ bırŞeyden deĞıl..ınsan ne zor Şartlarda olursa olsun hep bı beklentı ıÇıne gırer ya o hesap ıŞte..aslında bır yanım yok ya bır yanı ya varsa dıyor ama Çok kaptırmamaya ÇaılıŞıyorum..akŞam o sancıyı Çekmeseydım belkı...ama ÇektıĞım aĞrı adet sancısıydı ama bugÜnde tık yok mesela..heralde gece gelıcek[/ı][/color]

ya nette ne var bugün acamıyorum kk sayfasını zaten yogundm arada bakyrdm sıze sımdı acmyr bıle
hg tubşşş

kıslr ya nazar boncuklrınz cok hoş alamıyorum ben nasıl alıncgınıda bulamadım zati alşvers nasıl yapılyr

Hayatım ben sana alıcaktınm ama alamadım kuzucuk ya...

Puanım yetmıyor ona

kızlar biraz önce wc ye gittim yine sol kasığım çok ağrıdı üff ya böyle beklemek inan insanı daha çok yıpratıyo regl olucaksam olayım artık

LAn cifcif keşke geleydn beee
Nese sağlık mağlık olsun
Çiçeeeeeeeeeeemmmm senin yerin de çok ters bna yakın ama istersen sende gelme
Bana her yol paris

Canım ya varya benıde bunalıma soktun ha...ne rahattım be Öffff...bende aynı Şeyı dÜŞÜnÜyorum gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…