Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yafriler ben az çıkayım. çok oturmaktan olsa gerek, kasıklarım ağrıyor bide belim. hadin kendinize iyi bakın. mucuxxxx

daha önce ki adet belirtilerinden farklıysa olabilir canım sen yine de kendini çok dinlememeye baksan ii olur streste etkilio biliyorsun senin günün ne zaman

Ya kızlar kusura baknmayın yazdıklarınızı da okuyamadım bı yarım saate gelıp cv pverıcem patronum geldı

daha önce ki adet belirtilerinden farklıysa olabilir canım sen yine de kendini çok dinlememeye baksan ii olur streste etkilio biliyorsun senin günün ne zaman

aslında daha önce daha çok umutlanmıştım son ana kadar çok kasık ve bel ağrım vardı
ama gögüslerimde hiç hassasiyet yoktu

bu sefer yine kasık ağrım var göğüslerimdede hassasiyet var
ah canım keşke yapabilsem ama bişekilde devamlı aklımda

evet haklısın aslında çok zor düşünmemek ya kişiden kişiye fark ediyormuş canım hatta insanın kendi hamilelikleri bile farklı olabilirmiş inş hislerin seni yanıltmaz canım inş seninledir bebeğin

TuĞbacım geldım bebeĞım...ınŞallah hamıleyımdır ama daha bır gecıkme yok Üstelık gecıkme olsa dahı bunu kıst yapıyor..tecrÜbe konuŞuyor burda eleynnn

Slm canm hgnız yenı gelenlr nınıkcım yognm bugn hafta sonu bıde bı arkds ızne gıdecek pazrtsı ıŞlr bana kalack tumden o yuzden fazla bakamyrm okyrm cvp verblsgm kadryla vryrm canm szlere okıŞŞŞ

kızlar bende de hala gelen giden yok olmam gerekti bugün gögüslerim acayip acıyolar 10 gündür hepide birde dün 2 defa oldu ayağa kalkınca sol kasığımda batma oldu bugünde sabah ayakkabılarımı bağladım ayağa bi kalktım böyle kasıklarım her yerine bi ağrı girdiki sormayın böyle bıçak kesiği gibi iki büklüm oldum resmen ama hemen geçti ilk defa başıma böyle bişey geliyor birde alnımda sivilceler çıktı eşim dalga geçiyo ergenlik sivilcesi diye belirti olabilirmi şekerler bunlar

hımm hadı hayrlısı canm cok tecrÜbelı deglm bende bılıyrsun sanrım bebıŞ geleck hayrlısı bakalm canm olumlu dsnlm olumlu olsun sonuÇ

NE BATAN NE ÇIKANNNN YOK ARKADAŞLAR BENDE.kaydirigubbakcemile3 ..GÖĞÜSLERıMDE MAŞALLAH TAŞ GıBı. zemuszemus ...AMA SIZI AĞRI VS YOK...:lepi:

MÜROCUM TAMAM CANIM MÜSAıT OLUNCA GEL OK...

TUĞBACIM ALLAH KABUL ETSıN CANIM YA

ninikim var belirtilerde ama ümitlenmek istemiyorumki hele dün gece uyuyorum bi anda uyandım içimden bebek geliyo bu ay diyorum sonra da kızım delimisin divanemisin uyu gecenin bi yarısı dedim içimden tabiiiii:hulya:

Kamyasçım kaptırma kendini canı m ya..ama tabi ümidinide kesmek olmaz..hayırlısıysa olsun de..rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…