Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

YA BENDE ERKEN GELEN ıKıNCı ADETIMI GÖRDÜM GÖRELı BENıM AGRYOR ADETN BUGUN SON GUNU BÜGUNDE MıDEM BULANDI PROGESTANADA DAHA BASLAMDIM ZAMNI VAR BENDE ANLMDIM NEYIN NESı NELER OLUYR BANAakannehir

kısçeler kendmi eccük hatırlatıyım son günlerde liste falanda yok bakıyom da lmaz:
6 ekim günüm bi gün gene geç gelir 7 ekim diyelim lülülülülülü
BElirtilerim şunlar: Adet olcam kaydirigubbakcemile3

DıleĞım kamyas sen ve benım gÜnÜm bugÜn...

Bu gece......... Benım gecemmmmmmmmm..bu gece bızım gecemız...
Cama vuran her damladaaaaaa...

Valla ÇıÇeĞım sal tarafım ayrıyor ksıstım yanııı...baŞka bıŞeyım yok..adet belırtım dÜn gece vardı..mınost ıÇtım bugÜn tık yok bacım

Len şaban dedim ya puanım yetmiyor diye...allahım yarebbim...hepsi ni seçerek mi gönderdin :Saruboceq:

CıVCııV NAZARINDAN KORUNACAM AMAN DUYMASIN kaydirigubbakcemile3 BANA NAZRI DEGR GENE kaydirigubbakcemile2

canım eve net aldım işe girmedim günüm bugün gelen giden yok :)
olmasında zaten bebekkk

ÇİÇekkkkkkkkkkkkkkkkk cosmo gelmİyor kİ buluŞmaya

külliyeten yalannnn hahahahaaaaaaa biz sana kanıtlarlaa sunacaz

Valla ÇİÇeĞİm sal tarafım ayrıyor ksİstİm yanİİİ...baŞka bİŞeyİm yok..adet belİrtİm dÜn gece vardı..mİnost İÇtİm bugÜn tık yok bacım

aayy canım yaa belkim bişeyler vardırrr yaaa oofff inşallah vardırda ondandırrrrrrrrrrr

hoşbulduk tatlımmmm napıyon deliler arasındaaaaaaaaa delikafadulden

acıktım ben kaçar milllet
Yemeğmi yiyyiiimm gelebilüsem gelürüm
Öperm kaçarım
Çiçeeeeeemmm yarın buluşuyoz ben gelcem ninike bakma sen bunamış o bunamış :))))

Len cıvcıv Çok mu yoĞunsun bugÜn ne ayak hıÇ yazmadan ÖÖÖyyyyle kuzu kuzu ızlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…