Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Cosmo ooo dana gıbısın zaten az ye bıraz az ye tamam mı ınsanlarada kalsın

YENİ AŞKLARA YELKEN AÇTIM.:...opuyorumnanaktan COSMO MU HATIRLAYAMADIM :dilcikar:

yaa ninik kardeş senin kist olduğunda geçen ay kasıklarında batma oluyormuydu acaba bende kistmi oldu diye düşünüyorum çünkü önceden böyle batma neyim olmamıştı gııı

Valla talıplerım Çok henÜz karar vermedım...onlar ıkı kart bırbırlerıne yakıŞırlar ÇıÇekle cosmo

Evet tatlım geÇen ayda batma olsu bu ayda adet dıŞındada oldu hatta bır sattır sol kasıĞımda var canım ..

ya sen ne zaman test yapcan kamyas 4 saat tut da şeyini bişey de içme yapıver hadeeeee çok meraklandım yaaaa

Valla talİplerİm Çok henÜz karar vermedİm...onlar İkİ kart bİrbİrlerİne yakıŞırlar ÇİÇekle cosmo

evet tabii yani insan yüzyüze görünce bir başka tabiiii nede olsa artık yaniiiiiii başka olur biraz zaman geçince urfaya ziyaretinede giderim tabi eşlerde kaynaşırr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla aÇık eczane bulursam alıcam ben bu akŞam kızlar...

Kmayas bebeĞım sana demıyorum kı yaaaa

ya sen ne zaman test yapcan kamyas 4 saat tut da şeyini bişey de içme yapıver hadeeeee çok meraklandım yaaaa

yarın sabah düşünüyorum şeker yapmayı amma velakin ben 10 gündür falan geceleri çok gidiyorum wc ye 3 defa falan sabaha kadar gidiyom 4 saat nasıl olcek onu düşünüyom ya da akşam eve gidince yapsam 2 saat oldu wc ye gitmeyeli

nan ninik sende yap bugün veya yarın sabah sabah haber verelim kız millete hamileyiz diye hahahaha çifter hamile görsün kızlar hahaha

Ya kamyas sana bıŞey dıyeyım mı gÜzelım..aslına bakarsan Çok fazla yumurta oluŞması bu aÇıdan ıyı dĞıl ıŞte ÇÜnkÜ ÇatlayamadıĞın da kıst oluŞuyor tatlım...
Tabı doktorlar ıŞın bu kısmıyla ılgılenmıyor...ılla hamılelıĞe odaklandıklarından herŞey mÜbah sayıyorlar

evet canım malesefiyi değil tabiki o kadar yumurta olması doktorda çok şaşırdıgeçen ay 2 tane güzeldi bu ay 8 taneyi görünce hem gülümsedi hemde şaşırdı çoğul gebelik şansın fazla dedi ve benim aklıma direk kist kalması geldi zaten doktorada söyledim adet olduğun zaman 3. günü gel dedi bakıcak eğer oluşmuşsa doğum kontrol hapı veririm 1 yada yok oluyolar zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…